- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi mini_minik
-
haklısın abi kardeşler ama,
abisine gece 1 de 2 de seni seviyorum diye mesaj atıyorsa,
biyere gittiklerinde abi kardeş elele önden gidiyorsa, konu sahibide bunların arkasından yürüyorsa,
anneside kızına hadi sen abinle yat bu gece diyorsa,
burada bir dur demek lazım
Konu sahibini de anlıyorum, bu durumlar da resmen 2.plana atılmış.
Benim kızdığım konu sahibi değil ki çünkü oda haklı..
Benim asıl kızdığım yorumlarda görümceye yapılan haksızlık...
15 yaşında, ergenlik döneminde, abisinin yokluğunu hissediyor ve yalnız hissettiğinde abisinden ilgi görmek için abisine seni seviyorum diye mesaj atıyor.
Eminim o mesajın karşılığında beklediği tek şey abisininde 'hala' onu sevdiğini ve 'hala' abisi olduğunu anlayacak bir cevap almak...
Ama burada ki yorumlar size de biraz ters gelmiyor mu?
Yok kız acilen uzaklaştırılmalı, yok bu sapıklık... Daha neler neler....
Aslında aklıma bir şey geldi ya sizin şöyle bir ailecek görüştüğünüz insan halinden anlayan bir tanıdığınız yok mu? O laf atıverse şakayla karışık bir şeyler söylese hatta birbiriyle alakasız 2 kişiyi böyle ikna etseniz eminim eşiniz bir haklılar mı acaba diye düşünür bence
Ama ikisi birden sizin yakın arkadaşınız olmasın bu sefer sen mi söyledin der,en azından birisi ortak arkadaşınız olsun.
Ben kıza hala kabahat bulmuyorum ama rahatsızım gerçekten durumdan..
Eşimin davranışlarına dikkat etmesi gerek braz..
Canım kimse olmuyor yanımızda ailesinden başka..
bence biz susalım sen yaz:))
sence niye böyle yapıyor bu kız ve konu sahibi ne derse nokta atışı yapmış olur:)
bende yaşadım buna benzer şeyler
eşim 25 görümcem19 yaşındaydı benimle yaşıttı yani nişanlandığımda
eşim benimle gezmeye çıksa hemen ararlardı hep javelinle geziyorsun birazda bizimle ilgilen diye
sonra evlendik
ben arabada yanına otursam beni kaldırırdı ön koltuğa ben oturucam diye
abisi yatarken(altlı üstlü oturuyorduk)sabah gelir yanına yatar sarılırdı aynısını anneside yapardı..bu bana çok garip geliyor orası benim yatağım,mahremim yani
zaten eşim onların yanında elimi tutmaz sarılmazdı,kıskanırlardı hareketleriyle belli ederlerdi
abisine sevgiliye hitap edilen tarzda hitaplarda bulunurdu ve abiside babasıda görümcemin göğüsleriyle kalçalarıyla dalga geçerleri(göğüs yerine m..e tabirini kullanırlardı)
valla benim midem bulanır bana ters böyle şeyler
hı birde eşim evlendiğinde hala kızkardeşleriyle aynı odada yatıyordu 3ü de
Gerçekten ilginç bir durum. Her genç kız abisini sever ama bu biraz abartı olmuş sanki. Bazı arkadaşlar sizi fesatlıkla suçlamış ama son yorumunuzda anlattığınız fotoğraf karesi aslında her şeyi anlatıyor. Abi kardeş el ele, ama beyefendinin elinden tutması gereken esas kişi olan siz garip gibi karenin bir köşesine atılmış. Hangi kadın olsa bu durumda rahatsız olur.
Bence siz aynen bu fotoğraf karesini eşinize gösterin ve bu kare üzerinden ne kadar rahatsız olduğunuzu anlatmaya çalışın. Doğrudan küçük kıza söyleyeceğiniz sözler bir ergen olarak ters tepkiler vermesine yol açabilir.
Allah sabırlar versin.
abisi olup ta abisine çok düşkün olmayanlar anlayamaz bu duyguyu :)) kesinlikle kıskançlıktan yapıyor...bilerek yapıyor... ben de abim nişanlandığında o kadar kıskanmıştım ki... eskiden ben bulaşık yıkarken falan geçerken şap diye öperdi beni... benimle daha çok sohbet ederdi...beni dışarıya götürürdü ama nişanlanınca yanımda el ele göz göze olunca sürekli çok kıskanıyordum...artık beni eskisi gibi öpmüyordu...ee tabi nişanlısını öpüyor die nasıl kıskanıyordum :)) nişan düğün arefesinde yengeme alının şeyleri bile çok kıskanmıştım bu yüzden... evlendiklerinde ilk zamanlarında kıskanmam devam etti...çok trip yaptığım olmuştur yengeme... soğuk konuşurdum onu sevmedğimi belli ederdim ama o benim çocukluğuma verdi ( o zaman ben 19 yaşında olduğum halde) bana karşılık vermedi kendi halime bıraktı...iyiki de öyle yapmış şimdi anlıyorum beni ne kadar olgunlukla idare ettiğini beniim seviyeme düşmediğini :)) sonra ne oldu...zaman geçtikçe ben kabullendim...yengeme karşı tavırlarım değişti... herşey normale döndü artık...ben de büyüdüm yaşım olgunlaştı...şuan ablam gibi yengem... bence sizde yengem gibi davranabilirsiniz...çocukla çocuk olmayın olgunluğunuzu gösterin...zamanla alışacaktır kardeşi abisinin artık evli ve farklı bir hayatı olduğuna :))
size katılıyorum. konu sahibi bence çocukla çocuk olma, 15 senedir onun hayatında abisi vardı şimdi onu kaybettiğini düşünüyor. olgunlaştıkça alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?