- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
- Konu Sahibi mini_minik
-
Fiziğini vurgulamamın sebebi, fiziksel olarak yetişkin bir genç kızın abisiyle yatma merakının bana göre anormal olması...
15 yaşında olup da çocuk gibi olanlar da var..Art niyet hissetmişsen bu senin sorunun..
Ben kardeşlerimle abimle bir yaşa geldikten sonra değil aynı yatak, aynı odada bile yatmamışım bana göre çok yanlış sana göre nasıldır bilemem...
Acaba diyorum, bir yerde, sanki kıskanıyormuş gibi bir profil mi sergilediniz?
Bunu sormamın nedeni, aile eğer cahil ise, lütfen yanlış anlaşılmasın, okul okumakla kültür edinilmiyor, cahil ise, "Bunda bir şey olmadığını öğrenecek!" inadı ile, hepsi birden sizin üzerinize gelmeye de çalışabilirler..
Demek istediğim doz artabilir zaman içinde... "Abinle yat, abine kahvaltısını sen hazırla, düğüne abinle sen git" hatta cehaletin boyutuna göre "git abine bornozunu ver" bile çıkabilir bir gün ağızlardan... Amiyane oldu.. Ama anlatmaya çalıştığım, bazı cehaletin hüküm sürdüğü ailelerde, ne yazık ki artan doz "inatlaşma" yüzünden takip edilemiyor ve dönülemeyen bir yere gelindiğinde herkes "suçlu" arıyor...
Olan bu küçük kıza olacak... Haketmiş olmayacak mı? Çok fena hakedecek ama neden, ailenin bilgisizliği yüzünden...
Sizin "kıskanıyor" olduğunuz düşüncesi anneyi ve görümceyi bazı dedikodu ortamlarında buluşturmuş olabilir:) Kadınız, biliriz böyle şeyleri.. Dolayısıyla, annenin desteklediği, kızın körüklediği ve sizi etkisizleştirecek bir uzun vadeli hareket listesi bile yapılmış olabilir o halde.. Ben işin bu boyutta olduğunu düşünemedim...
Kadınlarımız, hislerini belli etmekte acele etmeseler keşke... Çünkü bu aslında zayıflıklarımızdır.. cephe açmışsınız resmen..
Oysa önce keşke biraz strateji yapsaydınız...
Sabırla...
Erkek arkadaş edinmesi gerek.. Çok sevmesi gerek... Gerek de gerek şu anda... Ancak siz buna müdahale de edemezsiniz, yön de veremezsiniz...
Ne yapmak gerek, tam olarak kestiremiyorum. Eşiniz de problem var.. Rahatsız olduğunuzu bile bile bunu yapıyor olması çirkin... Kimse "aptal" değil, elbette ensest beklenmiyor.. Ama kıskanmanız, hem de bir aile bireyinden, o kadar narsistçe hoşuna gitmiş ki, bu durumu eminim bazen kullanıyor bile.. harisçe..
Neden olaylar buraya geldi bilemiyorum...
Bir arkadaşım çok doğru bir şey yazmış...
Sanırım sizde de bu aşamaya gelinmiş ne yazık ki... Tatlılıkla çözülmeyecek gibi..
Kısas yapmaya gayret edin...
Yok mu kuzeniniz, erkek kardeşiniz veya yeğeniniz...
gerekirse bu durumları da paylaşarak, yakınlığınızı bilemeyeceğim, aynısını, birebirini yapın hatta...
Eşiniz sorarsa (ki soracak) "Hayır ne oldu böyle?" diye...
"Biz hep böyleydik... Sadece evlilik otururken zaman ayıramadık birbirimize... Şimdi aradaki zamanı kapatıyoruz... Meğer ne çok özlemişiz... Hastalık gibi" deyiverirsiniz...
Ancak yerinizde olsam.. ASLA.. ASLA VE ASLA... mimiklerime kadar dikkat ederim gerekirse ama kıskanıyormuş gibi görünmem... Eşimin üstüne mi atlıyor.. Resimlerini çekerim ve sosyal paylaşım sitesine bile yüklerim "Benim çocuk ruhlularım!" diye... Elele mi yürüyorlar.. Bir resim daha çekerim mutlaka "Kuzuşlar... Yerim ben bunları.. bebişler gibi kaybolmaktan korkarcasına hala elele bir aşk!" yazar yine paylaşırım...
Ben yerinizde olsam eğlenirim...
Çünkü birbirleriyle evlenecekleri yok.. Merak etmeyin.. Sizin de yeriniz ayrı...
Siz bundan eğlenecek bir şeyler çıkarın ve kısas yapın...
Başka çözüm önerebileceğimi düşünmüyorum.. İki uç çözüm.. Kendinizi nereye yakın görüyorsanız, size onu önerebilirim,
Allah eşinize akıl, evliliğinize huzur, görümcenize empati, kayınvalidenize mantık versin...
Selamlar,
Ya ama bahsettiginiz 15 yasinda bir cocuk
Siz kendinizi neden onunla ayni kefeye koyuyorsunuz?
Dediginizi yapsaniz bile esinizin uzerinde etkili olmaz
zira bu sizinle yasit olan bir genc kiz degil
hadi yaptiniz diyelim esinizin cevabi da bu yonde olacaktir
bos yere degerinizi dusurmeyin boyle oyunlarla
bana göre nasıl olduğunu belirttim zaten.o yaştaki kız çocuğunun ayrı bir odası olur zaten.
yalnız abisyle yatma merakı derken bunu k.validen söylemiş,önceki yorumunuzda öyle yazmıştınız.evet yanlış ama anormal derseniz farklı algılanmasına sebebiyet verirsiniz.
yoksa art niyetli değilim tamamen yazdıklarınıza istinaden yorumda bulundum.sizin sorununuz diye geçiştireceğinize daha dikkatli yazarsanız yanlış anlaşılmamış olursunuz.sorun sizin sorununuz ve akıl isteyen sizsiniz.
benimde abim var ,çocukluğumuzdan beri hiç yakın bir ilişkimiz olmadı.bu birazda yapıyla alakalı.eşimin kızkardeşi koluna girse,eline tutsa,gece msj yazsa seni seviyorum diye bana göre normal(yaşına veririm,zamanla azalıcağını düşünürüm),sana göre nasıldır onu da ben bilemem...
yaşı küçük daha abisini kaptırma duygusunun vermiş olduğu bi his bence
bende 15 yaşındayım yani ergenlik işte
1.valla ben saçından tutar çekerdim bi kenara '' kardeşsen kardeşisin abartmanın ne alemi var''Kızlar sorum şu ki; eşinizin kız kardeşi var ve aşırı derecede abisine düşkün..
Odasında abisinin fotoğrafları var duvarda, gece 1-2 demeden abisine "seni seviyorum" mesajları gönderiyor..
Abisinin omuzunda uyuyor, siz de yanındayken elini tutuyor koluna giriyor dışarıda..
Abisi dizinde uyuyor.. Düğünde her resimde eşinizin bir kolunda siz, diğerinde bu kız..
Ve siz bundan rahatsızlık duyuyorsunuz abarttıkları için..
Bu durumda ne yapardınız?
bunu şimdi gördüm konunun devamını okumamıştım. 15 yaşında bir kızçocuğu için normal hareketler diyebiliriz. bu yaşlarda insan ; en sevdiği insanlar evlenince onların eşlerine düşman olur, sevdiklerine eşlerinden daha yakın olmaya çalışır. merak etmeyin 1-2 yıla kadar birine aşık olur bırakır abisini.Yaşı çok büyük değil 15 yaşında değil ama fizik olarak çok gelişmiş genç kız havasında.Babaları da hayatta evet..
+1 kesinlikle.
15 yaşındaki "kardeşinden" bile kocasını kıskananlar var,yaşayalım neler görelim daha...
evlenmiş barklanmış,belki okumuş etmiş kadının taktığı şeye bak allah aşkına.nickin de mini-minik acaba sen de kendini 15 yaşında ergen sanıyo olmayasın?
saçma sapan şeyler,kayınvalidenin yapmaya çalıştığı şey belki doğru belki yanlış abisiyle birlikte yatırma falan falan... bana çok yanlış gelmiyor açıkçası,kardeşimle çok birlikte uyudum,küçükken de değildi yani...şimdi bile birlikte uyurum istersem...
bunda ne var yani,kız belliki abisini çok fazla seviyor ve abisinin bütün ilgisini istiyor ergen daha,bir kaç güncük idare edeceksiniz altı üstü...
kıskançlıktan dişleri gıcırdatmaya değmez...
Bir kızım var oğlum yok
ama olsa asla aynı odada bile yatırmam
çevremde çok var oda yok diye aynı odayı paylaşan
bi de misafir cart curt odası yapıp çocukları aynı odaya tıkan var
başlarım misafire
evimi değiştiririm yine de böyle bir şeye izin vermem
bırak ki aynı yatakta
bu ne iş ya
insanlar iyice sapıttı
bu 15 yaşlar hep geçiş dönemi bunlarda gecer mesela bende dayıma cook kucukken cook duskundum ilk evliliginde cok kucuktum neredeyse yeni dogmustum. ama hayatımda yaşın ne olursa olsun hiç bi insana o kız kadar yakın oldugumu hatırlamıyorum bi erkekle veya bir kızla bence birazda faydalanıyor bu kız yani suclamak istemem ama bizim dayimla hep aramızda bir mesafe oldu ama cok sever beni bende onu ikimizde birbirimize bisey olsa duydugumuz an iki elimiz kanda olsa geliriz herneyse simdi yeniden evlendi cok sorunlar yasadı diger evliliginde şimdi mutlu ama evlenirken cok uzulmustum cunku hep dertlesirdik sorunlarımızı anlatırdık düşünün ben kimseye anlatmadıgım aşk işlerimi dayıma anlatmiş insanim evlenince bize cok fazla gelemicekti mimlemle herneyse cok detaygirdim bu kızdan uzaklastırmanin tek yolu kocanızla konusmanız mesela onlar sarılırken tip tip bakın acıkcası ben boyle belli ederim veya o an bir hışımla odadan cıkın derim pek hos birsey degil sevdiginiz adama 15 yaşındaki bir kızın surekli seni seviyorum mimlemle demesi umarim bir cagre bulursunuz ben dayanmazdim acıkcası
1.valla ben saçından tutar çekerdim bi kenara '' kardeşsen kardeşisin abartmanın ne alemi var''
2.eşime de '' abiysen abi ol sevgili gibi davranma bana yapmadığını kardeşine yapmana anlam veremiyorum'' derdim.
3.sü o neymiş öyle ya gece seni seviyorum diye mesaj atacakmış. ya siz biraz abartmış olmayasınız???
4.sü :bide şu var anne- babalarını kaybetmiş kardeşler olabilirler o zaman bu yapılanlar tamamen normal görürüm.
Yalnız sevdiği adam ile o 15 yaşındaki kız abi-kardeş farkında mısınız?
Komşunun kızı kocasına asılıyor gibi yazmışsınız.
Yok uzaklaştırın, yok seni seviyorum demesin falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?