- Konu Sahibi mini_minik
-
dediğin gibi benim annem babam da büyüklerin yanında çocuklarını sevememiş. ama devir değişti. bugün herşey farklı bence önce eşin bitakım şeylerin farkına varmalı eşin olduğunu kendi kabullenemiş ki ailesi kabullensin.ufak bi kızla inatlaşmak evet kötü ama çözümü sadece eşinizle halletmelisiniz. eşin kardeşiyle aynı yatakda nasıl yatabilir böyle bi zihiyet hiç biryerde yok eğer ailesiyle senin yanında elele tutuşmaya çekiniyosa kardeşiylede aynı yatakda yatmaya çekinmeli. erkekler sabah uyandıklarında ereksiyon halindedir. tam bi sapıklık bence. eşin kardeşi ve kuzenleriyle bu kadar yakın davranacaksa sanada davranmalı eğer sana yakın davranmayacaksa neden evlendi. karısı olduğunu tümdünyaya göstermeliydi heleki ilk evlendiği zamanlar. evlilik yatak odasından ibaret değil bunu biri eşinize söylemeli
Dün gece ben bizzat söyledim sadece yatak odasında bana eşi olduğumu hissettirdiğini...
Ne yaptı? Ben ağlarken kıçını dönüp yattı..Öfff sinirlerim tepeme biniyor aklıma geldikçe...
bence siz bi süre tavır yapın sinirlendiğinizi iyice belli edin. bu şekilde ömür boyu rahatsızlık duyacaksınız eşinizin bu tavrından . o da artık evli olduğunun farkına varsın ve sizi ciddiye alsın canım aynı şeyi siz yapsanız kıyamet kopar erkekler yapınca sorun olmuyo.
Aynen öyle ablam da dedi tavrını koy açık ve net..
Bazen diyorum düşün benim erkek kardeşimle yattığımı ya da kuzenlerimle sarmaş dolaş olduğumu..
Siz farklı biz farklı diyor..Kendileri kardeşçe duygular besliyor dünyada sanırım...
Aynen öyle ablam da dedi tavrını koy açık ve net..
Bazen diyorum düşün benim erkek kardeşimle yattığımı ya da kuzenlerimle sarmaş dolaş olduğumu..
Siz farklı biz farklı diyor..Kendileri kardeşçe duygular besliyor dünyada sanırım...
bu ne saçmalıktır. dallas gibi...bu kız ya çok saf ya kusura bakmayın ama çok salak...ben hayatımda hep şöyle hareket etmişimdir, kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma...sen aklıma mukayet ol ya rab..ben olsam o görümceyi alır ve sen de olgun bir insansın ve bugün evlensen yarın çocuğun olur derim...amacın ne senin, ne yapmaya çalışıyorsun..hani küçük çocuk olsan bunları zaten konuşmazdım. koskoca genç kızsın biraz kendine, yaptıklarına , ettiklerine, davranışlarına, söylemlerine, eylemlerine dikkat et derim.şimdi görümce oldun, yarın öbürgün hala olacaksın. sence yakışı kalır mı derim. sen kendini benim yerime koy ve bu gece bir empati kur, hayata benim penceremden bakmaya çalış derim. ve yarın daha sakin bir şekilde konuşalım der ve bitiririm. bu da ona kapak olur , hem de en büyüğünden..(kız anlama özürlü, mal değilse)
Aynı yerde yaşamıyoruz zaten ama geldiğinde ya da biz gittiğimizde abartıyor durumu gitmek istemiyorum..
Dışarıya çıktığımızda onu da çağırıyordum başlarda..Baktım ki bunlar el ele benim elimi tutan yok ben dışlanıyorum, artık çağırmamaya başladım..
Benim canımı sıkan kayınvalidemin tavırları..Demek ki zamanında beraber yatırmış kocaman kızı abisiyle..
Benim fıtratıma ters şeyler bunlar..Biz çocuklar bir yaşa gelince kızlarla erkeklerin odasını bile ayırırız böyle görmüşüz..
Seni seviyorum..Seni çok özledim..giderken ağlamalar, her fırsatta peşimize takılmalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?