siz olsanız nasıl düşünürdünüz?

almazlar ki. yok çünki öle bi durumları. istememde onlardan ki. Allahım sadece kendime ait bi evim olsun bi çöp bile istemem onlardan

almazlar ki. yok çünki öle bi durumları. istememde onlardan ki. Allahım sadece kendime ait bi evim olsun bi çöp bile istemem onlardan

bence gurur yapmayın. ben de çok gururlu ve kimseye tenezzül etmeyen bir tipim ama zamanla öğrendim. sizde aşın bence. açık açık yarı şaka yarı ciddi bende istiyorum deyin. tepki verdiğinizde değişiyorlar emin olun.

haklısın sinir bozucu bir durum. orada kızdığın durum bir beyaz eşya parası değil elbette..durumun sana hissettirdiği ayrımcılık görmen..ikinize de alınabilirdi aynı anda ozaman bu kadar kızmazdın.. sen bence toplu halde otururken hayırlı olsun almışsınız de... sonrada bana da alırmısınız çok ihtiyacım vardı benimde de bakalım ne tepki verecekler

peki ya kiraaaa?ona hiç değinilmemiş.yemekler yarım,bulşaşıklar eksik çocuk bakımı öylesine.yani siz orada zorla tutulacak kadın değilsiniz bence işinize gelmese.tüm imkanlardan faydalanalım aman kızlarına bir şey mi aldılar cıngar koparalım.

kira dediğiniz şey 500-600 bişi. toplu halde yaşıyorlar ve masrafları kendileri karşılıyorlarmış. zaten bi kira parası kadar ekstra masraf olur. eşi razı olsa hiçbir kadın birlikte oturmayı kabul etmez.

bu hain bir plan değil.her evladın anne babasına borcudur.tabiki bakacaksınız onlara.ama ben onlar için üzüldüm çok.

Kızlarının gerçekten ihtiyacı olduğunu düşünmüşlerdir,nitekim ayrı bir şehirde.Bi düşünün ne kadar sevindiğini görümcenizin.Üstelik bizden çıktı parası vs..gibi ince detaylara girmeyide yapma,sonuçta eşinde görümcenin kardeşi.iyi niyetli düşünmelisin.İhtiyacın varsa dile getir.Sen eşine "bize alınmıyor,görümceme alınıyor"dersen oda "seni ilgilendirmez" diye bir cevap verir elbet.Ama keşke benimde ihtiyacım var,bidahaki imkanda bizde alsak deseydin..

Kirayı,çocuklarına bakmayı beleşe getirmiş diyen zihniyetleri cidden kınıyorum ya.
Hiçbir kadın kaynana ve kayınbabayla oturmak istemez,kendi evi olsun ister.Rahat rahat kaynana kayınbaba dırdırı olmadan oturup kalkabileyim ister.
Burada tek madur kişi songul86 arkadaşımız bence.
Kocasına gelince,çok uyanık buldum kendisini.Kirayı,çocuklarına bakılmasını beleşe getiren ve bunları yaparken de bir elinin altında eşini diğer elinin altında da ailesini tutmaya çalışan biri.Ne ana-babasından vazgeçiyor ne de eşinden,buna şey derler "ne yardan geçiyor ne serden".
Her şeyi beleşe getiren tek kişi songul hanımın eşidir,ötesi yok !
Başka eve çıkmaya da cesaret edemiyor bence,maddi durumları elvermediğinden değil,rahata alışmış çünkü eşi.Anası sağında karısı solunda,kaba tabirle(çok afedersiniz)danaları yani çocukları da dizinin dibinde olsun ister bunlar.Hiç benim karım ne çekiyor,ileride çocuklar büyüyünce ne yapacağız demezler.

Allah size sabır versin songul86,ama üzmeyin artık kendinizi

Senin düşünceni anlıyorum bekledigin incelik onlara da haksız diyemem ama keske. Senin bekledigin inceliği gösterselerdi ömür gidioo bosver Dicem olmuoofazla ince olmamak lazım genel olarak

Konu sahibinin düşünce yapısına dayanarak çok doğru bir tespit olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu kadar ince ince hesap yapmak sizi yıpratır.Üniversitede öğrenci okutmak kolay değil.Bırakın ona para göndersinler.Eğer sizin yanınızda yaşamaları maddi yönden sizi zorluyorsa bu ayrı mevzu.Ama siz eşinizin ailesine para yedirmek zorunda değilsiniz.Bu açıdan size hak veriyorum.O yüzden eşiniz kazandığı parayla ailesine baksın siz kendi paranızı onlar için kullanmak zorunda değilsiniz.Bilmiyorum tabi bnu eşinize nasıl dile getirirsiniz.
Ama senin çocuğuna da bakıyorlarmış onu niye düşünmüyorsun bu arada? Kızlarına bir makine almışlar senin çocuklarınla tüm gün uğraşıyorlar kıyaslanmaz bile ya neyse.

Son düzenleme:
ayrı evlerde yaşayıp torunlarına bakan da çok insan var. bu kadar niye problem ettiniz anlamadım. ikisine de almaları lazımdı bence.

emekli maaşıyla sakız alır gibi makine alamazlardı herhalde.evet ayrı evden de bakabilir torunlarına ama konu sahibinin yorumu "yarım yamalak bakmış HANNNFENNNDİ" olurdu,yine yaranamazdı kadın.

Son düzenleme:
Kayınvalidenin,kayınpederinin ve eşinin tek hatası birlik oturmak...6 yıl dile kolay.Ne kadar iyi insanlar bile olsa insanın kendi özeli kalmıyor.Aradaki saygı tükenebiliyor.
Yani sende eşinde çalışıyorsunuz.İhtiyaçlarınızı daha rahat almanız için en doğrusu bence siz ayrı eve geçin.Daha fazla tatsızlık çıkmasın.Kira,bakıcı parası,günlük ihtiyaçlar derken geçinirsiniz.Huzurunuz yerinde olur.Kayınvaliden,kayınpederinde gönülleri gibi kızlarına hediye alabilirler..

bence alınmakta haklısınız en azından size söylemeleri gerekirdi böyle sanki gizli gizli yapılmış ama bu kadar da büyütecek kızları yok sonuçta beraberde yaşasanız malesef siz gelinsiniz o kızları

emekli maaşıyla sakız alır gibi makine alamazlardı herhalde.evet ayrı evden de bakabilir torunlarına ama konu sahibinin yorumu "yarım yamalak bakmış HANNNFENNNDİ" olurdu,yine yaranamazdı kadın.

nasıl baktığınız nerden biliyorsunuz ki bu kadar emin konuşuyorsunuz.

ahanda bu.
bence konu sahibi görümcesiyle kv kbsiyle uğraşmasın tek sorun kocasında çözüm de sadece orada.

ilk yorumlara bakarsanız anlarsınız.özellikle de "HANFENDİLİ" olana.

ama sadece hanımefendi denmesinden kayınvalidesinin zavallı bi kadın, songül86 nın da gaddar gelin olduğunu çıkaramayız ki. öle de olabilir, tam tersi de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…