benimkiler böle bişi yapsa bende bozulurdum. ama öte yandan annemler bana hediye alsa ve abimin eşi buna bozulsa abimin eşine de bozulurdum.
böle durumlarda keskin bir şekilde şu taraf yada bu tafaf haklı denemez bence.
bence mutsuz olmamak için bu olayı takmayın. ve içinizde de kalmaması için kayınpederinize açık açık deyin bende bu hediyeden istiorum die. hadiye derseniz onlar alır hem. sizde biriktirdiğiniz paraya dokunmazsınız.
almazlar ki. yok çünki öle bi durumları. istememde onlardan ki. Allahım sadece kendime ait bi evim olsun bi çöp bile istemem onlardan
ooo sen o zaman bütün herşeyini annen ve babandan iste. ben çok meraklı değilim canım bebelerime baktırmaya. elimde olsa bi dakka bile durmam onlarla. sen rahat ol bizimki öle ah oğlum gelecek yemek yapıyım falan derdinde değil. ben yapıyorum ine kendi herşeyimi. çocuk bakmakta öle tahmin ettiğin gibi değil sadece göz kulak olmak.
içine gir de o zaman ne demek istediğimi anlarsın
peki ya kiraaaa?ona hiç değinilmemiş.yemekler yarım,bulşaşıklar eksik çocuk bakımı öylesine.yani siz orada zorla tutulacak kadın değilsiniz bence işinize gelmese.tüm imkanlardan faydalanalım aman kızlarına bir şey mi aldılar cıngar koparalım.
Canım rest çektin mi peki? Yani ne yaparsam yapayım ikna edemedim demişsin ya ayrı eve çıkmazsak ayrılırım demeyi denedin mi? Seni kaybedebileceğini düşünmezse neden senin istediğin ve kendi istemediği birşeyi yapsın ki?
kira dediğiniz şey 500-600 bişi. toplu halde yaşıyorlar ve masrafları kendileri karşılıyorlarmış. zaten bi kira parası kadar ekstra masraf olur. eşi razı olsa hiçbir kadın birlikte oturmayı kabul etmez.
600 kira 500 çocuk bakımı birinin maaşı bunlara gider zaten.
herkese merhaba öncelikle.
bir konuda sizlere fikir danışmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
ben 6 yıldır evliyim ve 2 tane çocuğum var. 6 yıldır eşimin anne ve babasıyla birlikte yaşıyoruz. çalışıyorum ve çocuklarıma babanneleri bakıyor.
eşim ve kayınpederimde çalışıyor. eşimden hariç bir kaynım (ünv.okuyor) ve bir görümcem (başka bir şehirde yaşıyor evli ) var.
geçen ay eşimin anne ve babası görümceme (bizim haberimiz olmadan) bir beyaz eşya alıp evine göndermişler süpriz yapmışlar yani. o beyaz eşyadan da bizim evimizde yok ve çok ihtiyacıız olan bir eşya. ama ben masraf çıkmasın die aldırmıyordum. ben bunu duyduğumda çok üzüldüm. kırıldım darıldım öfkelendim.eşime sordum senin haberin varmı diye hayır yok dedi. bende yanlış yapmışlar dedim. oda bana seni ilgilendirmez kızlarına ne alıyolarsa alırlar dedi. sonuçta parasını ödeyecek olan sen değilsin dedi. oun böle sölemesine daha çok üzüldüm tabi. tamam kendi ödeyecek taksitlerini ama bu ewde biz birlikte yaşıyoruz.evin bütün masraflarını eşim karşılıyor. babası sadece ünv.tde okuyan oğlunun masraflarını karşılıyor. bir nevi bu paranında bizden çıktığını düşünüyorum ben. çok kırdılar beni çok.
siz söleyin nolur yaa sizin başınıza böle bi durum gelse siz nasıl düşünürdünüz. gerçekten bu durum beni ilgilendirmiyor mu? nası soğutucam ben içimi. nasıl onlar benim arkamdan böle iş çevirirlerken ben onalrın yüzüne bakıp konuşucam. hele eşim hayt arkadaşım çocuklarımın babası benim yanımda benim tarafımda hiç bir zaman olmadı ama bu konu yüzünden bir sürü hakaret etti bana daha çok kırıldım üzüldüm... ve ben bu adamla bir ömür boyu yaşamak zorundayım nasıl yapıcam
ben yanlış mı düşünüyorum sizce?
birde sizin artılarınızı düşünelim
kirada otursaydınız,bizim burda 1000 tl den aşağı değil kira
birde çocuklar için bakıcı düşünün kardeşim 1500 tl veriyor bakıcıya
şimdi düşünün her ay cebinizde kalan paranızı
herkese merhaba öncelikle.
bir konuda sizlere fikir danışmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
ben 6 yıldır evliyim ve 2 tane çocuğum var. 6 yıldır eşimin anne ve babasıyla birlikte yaşıyoruz. çalışıyorum ve çocuklarıma babanneleri bakıyor.
eşim ve kayınpederimde çalışıyor. eşimden hariç bir kaynım (ünv.okuyor) ve bir görümcem (başka bir şehirde yaşıyor evli ) var.
geçen ay eşimin anne ve babası görümceme (bizim haberimiz olmadan) bir beyaz eşya alıp evine göndermişler süpriz yapmışlar yani. o beyaz eşyadan da bizim evimizde yok ve çok ihtiyacıız olan bir eşya. ama ben masraf çıkmasın die aldırmıyordum. ben bunu duyduğumda çok üzüldüm. kırıldım darıldım öfkelendim.eşime sordum senin haberin varmı diye hayır yok dedi. bende yanlış yapmışlar dedim. oda bana seni ilgilendirmez kızlarına ne alıyolarsa alırlar dedi. sonuçta parasını ödeyecek olan sen değilsin dedi. oun böle sölemesine daha çok üzüldüm tabi. tamam kendi ödeyecek taksitlerini ama bu ewde biz birlikte yaşıyoruz.evin bütün masraflarını eşim karşılıyor. babası sadece ünv.tde okuyan oğlunun masraflarını karşılıyor. bir nevi bu paranında bizden çıktığını düşünüyorum ben. çok kırdılar beni çok.
siz söleyin nolur yaa sizin başınıza böle bi durum gelse siz nasıl düşünürdünüz. gerçekten bu durum beni ilgilendirmiyor mu? nası soğutucam ben içimi. nasıl onlar benim arkamdan böle iş çevirirlerken ben onalrın yüzüne bakıp konuşucam. hele eşim hayt arkadaşım çocuklarımın babası benim yanımda benim tarafımda hiç bir zaman olmadı ama bu konu yüzünden bir sürü hakaret etti bana daha çok kırıldım üzüldüm... ve ben bu adamla bir ömür boyu yaşamak zorundayım nasıl yapıcam
ben yanlış mı düşünüyorum sizce?
ayrı evlerde yaşayıp torunlarına bakan da çok insan var. bu kadar niye problem ettiniz anlamadım. ikisine de almaları lazımdı bence.
emekli maaşıyla sakız alır gibi makine alamazlardı herhalde.evet ayrı evden de bakabilir torunlarına ama konu sahibinin yorumu "yarım yamalak bakmış HANNNFENNNDİ" olurdu,yine yaranamazdı kadın.
nasıl baktığınız nerden biliyorsunuz ki bu kadar emin konuşuyorsunuz.
şu kadar yorumun içinde en iyi anlayan siz oldunuz beni. hissettiklerimi tam olarak anlatamıyorum. benim zoruma giden kesinlikle çevrdeki insanların gözünü boyamak için yapılan bişi olması.
ewet el kızı olduğumu bizzat eşimden duymuş olmam çok daha fazla yaraladı beni.
bizim ewde ihtiyacımız var ama dediğiniz gibi bir şekilde halloluyo. (ayrıca hanımefendi sadece sabah yıkıyo bulaşıkları gerisi bende) bu da problem değil alıştım ben.
ilk yorumlara bakarsanız anlarsınız.özellikle de "HANFENDİLİ" olana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?