Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet şuanda çok ama çok gergin ve sinirliyim...
nişanlımla en son öğlen 1 de konuştuk ve hala teli kapalı....
akşam 5 gibi babasını aradım merak ettim nerde acaba diye..dışarda şarjı bitmiş haber verdi bize dediçıldırdım haber verecek durumuda varmış ama bana haber verme zahmetinde bulunamadı!
dünde yaklaışk 4 saat teli kapalyımş ama ben uyuyodum aramadım..akşam 8 gibi aradı şarjım bitmşti diye....
uzun zamandır bu problem var yani şarjı geçrkten sorunlu ama yedek teli var..bunu bile bile yedek telini yanında gezdrmesi gerekir değilmi...
hala çok sinirliyim hala aramadı...
şuan haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum...fevri davranmama engel olmanızı rica ediyorum sizden..ona çok iyi bi ders vermek istiyorum..bana yardımcı olabilcekmisinz?
bana biraz şüpheli bir durum gibi geldi. yani sana haber vermemesi, yedek telini kullanmaması.
yeni tel. alsın dicem ama yedek telefonu varmış. bir de uzun süredir böyle diyorsun. bence dikkatli ol derim.
ders olarak aynısını ona yapabilirsin. sen de telefonunu kapa bi süre. sana ulaşamasın. sonra dersin pardon şarjımm bitmişş.
bugün arayacak mutlaka ....bi yandan çok yoğun mobilyacılar gelicekti bugün ama aradım hala evde değilmiş mobilyacıların başındada annesi duruyomuş..kafayı yemek üzereyim..ne haltlar çevriyo bu...birazdan arıcaktır bağır çağır yapmak istemıyorum ama acayıp sinirliyim!![]()
o kadar kötü şeyler duyuyoruz ki maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor hemen aklımıza kötü şeyler geliyor ama eğer gerçekten eminsen ondan güveniyorsan aramadığı zaman aklına gelen ilk şey acaba başına bişeymi geldi olmalı ilk bundan korkmalısın sabırla bekleyip sana gelmesi için dua etmelisin ve geldiğinde sıkıca sarılıp yada aradığında ona ne kadar korktuğunu üzüldüğünü hissettirmelisin bence bunu yap tatlım başka şeyler aklına getirme gelidiği zamanda şükret ki başına bişi gelmemiş uyarman iyi olmuş ama bilmiyorum ya bu da senin düşüncen canım ama yıpranma ve yıpratma emi daha önünüzde çoooooook zaman var inşallah mutlu olursun bidahada böle bişi yaşamassın...