• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız nasıl tepki verirdiniz...

evet şuanda çok ama çok gergin ve sinirliyim...
nişanlımla en son öğlen 1 de konuştuk ve hala teli kapalı....
akşam 5 gibi babasını aradım merak ettim nerde acaba diye..dışarda şarjı bitmiş haber verdi bize dedi:47:çıldırdım haber verecek durumuda varmış ama bana haber verme zahmetinde bulunamadı!
dünde yaklaışk 4 saat teli kapalyımş ama ben uyuyodum aramadım..akşam 8 gibi aradı şarjım bitmşti diye....
uzun zamandır bu problem var yani şarjı geçrkten sorunlu ama yedek teli var..bunu bile bile yedek telini yanında gezdrmesi gerekir değilmi...
hala çok sinirliyim hala aramadı...
şuan haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum...fevri davranmama engel olmanızı rica ediyorum sizden..ona çok iyi bi ders vermek istiyorum..bana yardımcı olabilcekmisinz?

bana biraz şüpheli bir durum gibi geldi. yani sana haber vermemesi, yedek telini kullanmaması.
yeni tel. alsın dicem ama yedek telefonu varmış. bir de uzun süredir böyle diyorsun. bence dikkatli ol derim.
ders olarak aynısını ona yapabilirsin. sen de telefonunu kapa bi süre. sana ulaşamasın. sonra dersin pardon şarjımm bitmişş.

Son düzenleme:
bana biraz şüpheli bir durum gibi geldi. yani sana haber vermemesi, yedek telini kullanmaması.
yeni tel. alsın dicem ama yedek telefonu varmış. bir de uzun süredir böyle diyorsun. bence dikkatli ol derim.
ders olarak aynısını ona yapabilirsin. sen de telefonunu kapa bi süre. sana ulaşamasın. sonra dersin pardon şarjımm bitmişş.

bugün arayacak mutlaka ....bi yandan çok yoğun mobilyacılar gelicekti bugün ama aradım hala evde değilmiş mobilyacıların başındada annesi duruyomuş..kafayı yemek üzereyim..ne haltlar çevriyo bu...birazdan arıcaktır bağır çağır yapmak istemıyorum ama acayıp sinirliyim!:47:

SAÇMALIK.. BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ
ailesine durumunu bildirebilecek fırsat bulabiliyor, sen nesin onun hayatında? bu durumun peşini bırakma derim. çok iyi niyetli bir durummuş gibi gelmedi bana..

valla canım ben cok sınırlenırım böle seylere yaa arkadas ailene haber verıyorsun da ben neyım burdaa bostan korkulugumuyum bana nıye haber vermıyorsun hıcmı dusunmuyorsun merak metmısmıdır ne yapmıstır dıyee

kusura bakma ama en nefret ettıgım sey lazım oldugunda aranan kısıye ulasılmaması ne gıcık bır durum

yerınde olsam kızarım bırdaha bole bıse olunca önce senı arasın

bağır çağır olayı olmaz tabı ders vermek istiyorsan.. aradığında sinirli olduğunu belli etme normal bir şekilde sor bu durumu ve kapat konuyu. ama arkasını bırakma takip etmelisin bence.

bugün arayacak mutlaka ....bi yandan çok yoğun mobilyacılar gelicekti bugün ama aradım hala evde değilmiş mobilyacıların başındada annesi duruyomuş..kafayı yemek üzereyim..ne haltlar çevriyo bu...birazdan arıcaktır bağır çağır yapmak istemıyorum ama acayıp sinirliyim!:47:

bi kaç kez olur yani böyle şeyler doğal karşılarım. ama sürekli olursa bende şüphelenirim.
sakin olmaya çalış canım. arayınca neelr yaptın de sonra deki bu telefon işini kısa zamanda halletmeni istiyorum. rahatsız oluyorum dersin.
eğer bir daha böyle bir şeyle karşılaşırsam tepkim daha farklı olucak dersin.

bende çok sinirlenirdim. özelliklede kendi işini yapmayıp annesini mobilyacıların başında bekletmesi hiç hoş olmamış. sen ne ara ne sor bekle biraz. arayıncada hesap sorarsın, derdi neymiş...

Kötü yorumlamak istemezdim ama pek masum durmuyor nişanlın
dikkatli ol derim...
Ayrıca ilk sana haber vermesi gerekirken...Kesinlikle bit yeniği var gibi
Bir arkdaşın dediğin gibi aynı şekilde misilleme yap

Bi kaç kez olsa neyse denilir ama sürekli oluyormuş bende dikkatli ol derim ilk önce sakin bi şekilde konuş.

canım bence fevri davranma. Senin fazla abarttığını falan söyleyip üstüne gelebilir. Sakince ağzından laf alıp konuya açıklık getirmesini sağla. Hem suçlu hem güçlü olmasına müsade etme

Bence fazla tepki veriyorsunuz. Bu duruma ben olsam sinirlenmem ya da hiç gerilmem. Ben olsam konuşmak yerine ders verme yolunu seçerim. Günün belirli saatlerinde kafama göre telefonumu kapatırım ve benimle bu konuyu konuşmak istediğinde "nasıl oluyormuş canım şarjın bitmesi, bundan sonra bataryanı mı halledersin yedek telefonunu mu kullanırsın bilmem ama dikkatli ol benim asabımı bozma" derim. :1:

yorumlarınz için tek tek teşekkür ederim...
yakaşık 1 saat önce aradı kendileri ben bu sayfadeyken..
sucunu bilen bir ses tonu içeriyordu..ben hiiiç bir şekilde sakinliğimi bozmadım..
hatta bana dediki senin yerinde kim olsa bağırır çağırırdı..beni çok utandırdın dedi..
bidaha böyle bişey olmayacak dedi..yeni batarya almış bugün...
daha önce bu tarz olayı yani bataryanın bitmesi durumu genelde yanımdayken olurdu yaklaşk 2 haftadır bitiyor şarjı hemen..dünde ustalar kombiciler falan vardı onları takmışlardı telin şarjının bittiğinin farkına geç varmış...
şüpheleneceğim hiçbirsey yapma,bak sana olan sevdime,ilgime değer ver,kıymetini bil..sana şüpheyle bakarsam eğer bu evlilik olmaz dedim...
nişanlımın ses tonu değişti o anda...şok oldu böyle bi cümle beklemıyordu...özür diledi defalarca..
bu arada arabası bozulmuş yolda sanayıye gitmiş sonra trafkte kalmış saatlerce..ist trafği işte....
bu arada aileme haber vermedim diyor tel kapanmadan anneme anne tel kapanrsa merak etmeyın sarjım bitmek üzere demiş...telinin sarjının sorunlu oldugunu biliyosun diye merak etmezsin diye düşündüm dedim falan filan....baya uzattım ama şimdi arıyo sürekli...
birdaha böyle bi olayla karşılaşmak istemıyorum dedim..vereceğim tepkiden inanki korkuyorum dedim...
bu konusmadan sonra bidaha böyle bi olayın olmyacağından eminim..kızlar kötü bişey yapmayacağına nerdeyse eminim çünki şu sırlar hep ev için koşturuyor...
baya yogun bunu biliyorum yoğnluğu olmasa dahi sevgisinden çok eminim...

o kadar kötü şeyler duyuyoruz ki maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor hemen aklımıza kötü şeyler geliyor ama eğer gerçekten eminsen ondan güveniyorsan aramadığı zaman aklına gelen ilk şey acaba başına bişeymi geldi olmalı ilk bundan korkmalısın sabırla bekleyip sana gelmesi için dua etmelisin ve geldiğinde sıkıca sarılıp yada aradığında ona ne kadar korktuğunu üzüldüğünü hissettirmelisin bence bunu yap tatlım başka şeyler aklına getirme gelidiği zamanda şükret ki başına bişi gelmemiş uyarman iyi olmuş ama bilmiyorum ya bu da senin düşüncen canım ama yıpranma ve yıpratma emi daha önünüzde çoooooook zaman var inşallah mutlu olursun bidahada böle bişi yaşamassın...

o kadar kötü şeyler duyuyoruz ki maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor hemen aklımıza kötü şeyler geliyor ama eğer gerçekten eminsen ondan güveniyorsan aramadığı zaman aklına gelen ilk şey acaba başına bişeymi geldi olmalı ilk bundan korkmalısın sabırla bekleyip sana gelmesi için dua etmelisin ve geldiğinde sıkıca sarılıp yada aradığında ona ne kadar korktuğunu üzüldüğünü hissettirmelisin bence bunu yap tatlım başka şeyler aklına getirme gelidiği zamanda şükret ki başına bişi gelmemiş uyarman iyi olmuş ama bilmiyorum ya bu da senin düşüncen canım ama yıpranma ve yıpratma emi daha önünüzde çoooooook zaman var inşallah mutlu olursun bidahada böle bişi yaşamassın...

canım zaten il başta basına kötü bişey geldi diye korktum,fakat bi yandan telefonunun bataryasının sorunlu oldgunu bildiğim için bu ihtimal içime su serpıyodu yinede dayanamayıp babasını aradım bu defa iyi oldgndan emin olunca sinirlendim.:
çok saol canım gayet sakın bi dille konustum zaten bidaha yapıcanı sanmıyorum,yani inş...

kıskırtmak gibi olmasın ama arkadaslarla aynı fikirdeyim kesinlikle sinirlenirdim ve buderece vurdumduymazlığının mantıklı açıklamasını isterdim..telim kapalı neden haber vermiosun ikinci telin olmasa bile heryerde telefon etme şansı var artık..

yapılabilecek en güzel şeyi yapmışsın durumda çözülmüş zaten , bagırıp çagırsaydın o da istemeden savunma psikolojisine geçerdi herşey çok kötü olurdu.mantıklı açıklamaları var onu sen tanıyorsun biz değil biz ne desek boş o yuzden :) İnş. sevginiz ve sadakatiniz daim olur :124:

Son düzenleme:
anne babalarında her dediğine inanmayın onlar bizi üzülmesin büyütmesinler diye yalan söliyebiliyolar ama şu kısmını düşünemiyolar bu adam babasını arıyoda beni neden aramıyo babalar bu kadar ince düşünemez duygusal bakamazlar

Bende suan aynı dertten muzdaribim. :19:
Benimkinin teli de sürekli kapanıyor acılıyor kendiliğine, ama bu sefer baska birşey var gibi geldi. Sabahtan beridir teli kapalı. İşyerinde biliyorum ama. Uff, düşünmemek için birşeyler okuyayım dedim sana denk geldim. :)

Back
X