Siz olsanız ne anlardınız? Napardınız???

Sana mı kaldı onu söylemek? Sinir oluyorum böyle insanlara gerçekten. Bence iyi ki uzatmamışsınız gerek yok böyle insanları muhatap almaya. Kötü niyetli biri eğer istediği tavsiye vermek olsaydı bu şekilde konuşmazdı. Duymazlıktan gelin.

Gayet güzel bir şekilde cevabını vermişsiniz, kafanıza takmanıza gerek yok.

Nişanlınız ve sizin dışında olumsuz yorum yapan kim olursa kulak ardı edin. Herkes bi akıl verecektir böyle durumlarda. Bu günler bir daha geri gelmeyecek, tadını çıkarın, bütçenizi siz daha iyi bilirsiniz. Olduğunu şimdi yaparsınız yetişmeyen olursa evlendikten sonra da yaparsınız, yeterki huzurunuz aşkınız daim olsun...

Bide bana dediki herkesin durumu ortada onu yazmayı unuttum allaha çok şükür işim gücüm insanları anlamak zor
Canim bilemezsin belki abin evde kardesime destek olmam lazim filan diyordur belli ki yenge bu duruma karşı ve sende ihtiyaclarini belirtmissin e ütü masasini ablan alacakmis,sanirim o da eyvah yemek takimi bize kalacak galiba diye paniklemis acik acik bizden birsey beklemeyin demeye getirmis

Sanane kız baba benim para benim deseydin ya. Bende yengeyim. Baba parası yemesi için teşvik ediyorum küçük görümcemi. Düğünü aileler yapar. Çalışıyorsa çiftler, onlarda eksiklerini alr tabiki bir yandan. Bizde böyle. Sen istesen bile o düğünü tek yapamazsın yani. Abinden de para gider diye korkuyor heralde biraz

Babamın ödediği borçta sizin borcunuzdu verdiğin akli zamanında sen kullansaydın derdim ben olsam.
Keşke söylemeseydim aptal kafam

abine bulaşma demek istemiş
ablan ütü masasını ben alırım deyınce
abinden de bır beklentıye girilebilir diye düşünmus kendınce önlem almıs:)

ablaya da alının bence. ütü masası çok basit kalmamış mı abla için.ben olsam gerek yok derdim. bence sizde herkes aynı.yenge gibi yani. ya hepsne alının ya da hiç birine

ablaya da alının bence. ütü masası çok basit kalmamış mı abla için.ben olsam gerek yok derdim. bence sizde herkes aynı.yenge gibi yani. ya hepsne alının ya da hiç birine
ablama ayrı kızdım zaten yani al birini vur ötekine

Herşeyden önce yengenin böyle bir çıkış yapması hele birde dalga geçer gibi git spotçulardan al demesi çok yersiz tamamen konuşmuş olmak için konuşmuş yani boş konuşmuş...

Aileler birşeyleri yapabiliyorsa yaparlar ama şunuda ailesi yapsın erkek tarafı yapsın kız tarafı yapsın demek olmaz...

Madem çalışıyorsunuz tut nişanlının elinden ne eksiğiniz varsa kendiniz yapın kimseye bahsetmeyin eksiğin varmı diyenlere yok halletik biz deyin bu ablanda olsa gerekirse eksiklerle evlenin ama kimseden bir şey beklemeyin, bütün eksikler zamanla tamamlanır...

3-5 yoruma bakıp ablana alınmana gerek yok kadın bir şey yapmak zorunda değil abla diye de kalkamayacağı yükün altına girmek zorunda da değil yemek takımı alamayacağını düşünmüş demekki bütçesi yetmeyecek kendisini biliyor, ütü masası alabilecekse onu alır zira onu da almak zorunda değil... İçinden o gelmiş onu alırım demiş...

Ben yengede bir art niyet görmedim . Ki kadın haklı bana göre madem o kadar gurur yaptınız spotçudan alışverişi .ablanıza o yok bu yok demeseydiniz ..

Dostluk düşmanlık meselesi değil bence ablan sorunca haliyle abinin de soracağını düşünmüş yengeniz ve 30 bin lira ile alın bizden birsey beklemeyin demek istemiş gibi görünüyor. Çok Takılmayın alan alır geri kalanı siz tamamlarsiniz. Mesafe koyun

Açıkçası ilk aklıma gelen bak ablan yapiyo şimdi abinden de istersin. İbre kendine gelmesin diye öyle cikismis olabilr.

hahah yengen ablan sana bir ihtiyacını sorunca abinde yardım etmek filan istemesin diye direk savunmaya geçmiş.
Sen gerekli mesajı almışsın yani şöyle şimdi abin sana gelse var mı bir ihtiyacın dese sen kesin hayır dersin Sonuç olarak yenge kazanmış olur az çakal değilmiş

Konunun tamamını okumadım. Mutlu olmaya bakın. Kabullenemedi ise o onun sorunu senin değil ki.

O an ablaniz yaninizdaysa ona sorun bence. O ani yasayan birisi olarak en objektif yorumu o yapacaktir

Var oyle yarali parmaga işemeyenler...kediye pisligin panzehir demisler tutmus topraga gommus.benim en buyuk enistemin de en buyuk korkusuydu daha flört ederlerken ablamin universiteden mezun olup geride kalan 3 kiz kardesine yardim edebilme ihtimali)

Sen kimsin ki benim evlilik bütçeme karışıyorsun dışkapının mandalı deseydin

Ben yengede bir art niyet görmedim . Ki kadın haklı bana göre madem o kadar gurur yaptınız spotçudan alışverişi .ablanıza o yok bu yok demeseydiniz ..

İyi de abla kendi teklif etmiş, kendi sormuş
Konu sahibesi benim de şuyum yok sen al dememiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…