Siz olsanız ne anlardınız? Napardınız???

Benim anladığım damadın babası yok diye onun ailesi bir şey yapmaz biz de kız tarafı olarak erkek tarafından daha çok yapmamalıyız düşüncesine girilmiş
Yani kısaca yük erkek ailesindedir onlar yapmalı onlar yapmıyorsa bize düşmez diye düşünmüş yenge hanım
Ablanın maddi durumu yemek takımı almaya müsait olmayabilir sonuçta bir parça da olsa eksiğini almak istemiş

kıskanmış kadın size alınacağı edileceği
kısaca sanane bizim nereden aldığımızdan deseydin
yada kibarca her şeyi erkek tarafından beklemek olmaz kız tarafı da elini taşın altına koymalı deseydin

vallahi bazı kadınlar görümcelik yapılmasını hak ediyorlar

Yengenin lafı gereksiz olmuş. Pek iyi niyetli gelmedi bana pardon ama ablanda tuhaf geldi yemek takımı nerde ütü masası nerde. Ne bileyim sen şu eksiğim var deyip yemek takımınıda söyleyince ablanın alacak durumu var ki söyledin herhalde ne bileyim tuhaf.

bir daha bir şey söylediğinde evet yoruluyoruz ama beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
bazı kadınlar gibi sallana sallana tıngır mıngır gitmiyoruz de

Spotçuu fikrini hadsizce abime teklif edende kaynatamdı.Tamda anladığın gibi alay etmiş hiç kondurmamazlık yapma. Eminim öncedende garip bulduğun sözü davranışı olmuştur.İnsanlar böyle benim abim düğünden önce birşeye ihtiyacın var mı diye sormadı bile eşide yarım ağız birşeye ihtiyacın olursa söyle demişti.Şükür herşeyim oldu birkez bile açıp istemedim birşey sizde olduğu kadar yapın en yakın görünür ama en uzakta olur bazen bazı insanlar.

Yengenizin konuşması cok yersiz ve hadsiz olmuş harcama yapilacaksa baban yapacak sanki abinin cebinden mi çıkacak para.
Ablanada şaşırdım durumu yoksa bilemem de insan biriktirir güzel bir düğün ihtiyacıni alır. Buradaki konuları okudukca cok şaşırıyorum.

İyi de abla kendi teklif etmiş, kendi sormuş
Konu sahibesi benim de şuyum yok sen al dememiş ki
İşte sorun burda zaten ablası madem iyilik yapıcam diye ne eksik diye soruyor o da bu bu diyor , abla ucuz olanı alıyım diyor .yengede iyi niyetle kimseye muhtaç olma diyor . Yenge yerine ablayı yazması lazımdı buraya .
Çok iyi niyetliyim bugün

böyle zamanlarda her kafadan bir ses çıkar kimsenin söylediğine takılmayın

Boşverin. İşinize bakın. Herşeyi kendiniz yapmaya çalışın. İsteyen takı taksın, para taksın, veya hiç yapmasın. Hepsi borç oluyor zaten sonra bunların. Bize masraf çıkacak diye dert Etmişler, hiç de düşürmeyin. Olduğu kadar. Acil olmayanları düğünden sonra da alırsınız. Önemli olan mutluluk. Allah mutluluk huzur versin. Amin

Yengen normalde Dr böyle patavatsizsa eğer normal tepkisi.
Sallama onu ağzının payını da ver.
Yok böyle değil iyi niyetliyse de kötü niyetinden dememistir

Kaç yaşındasınız bilmiyorum
Bende küçüktüm evlendiğimde 22 yaşındaydım bundan 15 sene evvel ama hiç kimseyi karıştırmadım ihtiyacım olmayan hiçbirşeyi almadım
Bakın üç ay evvel oturduğum kata gelin geldi
Şaşaalı düğün şatafatlı eşyalar vs belli borca harca batılmış gırtlağa kadar
İki gün evvel kavga sesleri susmadı gece :-(
Üzüldüm
Günah değil mi
Neye kime yaradı onca gösteriş

Yapmayın
Gereksiz harcama gereksiz stres gereksiz beklenti yapmayın

**
Ben 24 yaşındayım hatta üç ay sonra 25 yaşıma gireceğim:)
Gereksiz şeyler alıp borç yapmak istemiyorum zaten, hatta nişanlım vestelden alalımmı beyaz eşyaalrı daha uygun dedi ablamda duydu nee vestel mi saçmalamayın diye konuştu yani bende bilirim en iyisini almayı ama herşeyi cocuk yapmaya çalışıyor bide ona şnu alalım bunu alalım demek istemiyorum

vallahi bazı kadınlar görümcelik yapılmasını hak ediyorlar
ben yapmak istemiyorum cunku benimde başımda 3 tane var ve 3 de birbirinden beter o yüzden ona oyle hissetirmek istemiyorum ama beni zorluyor genede şeytana uymayacagım ben asaletimi korucam en büyük cevap herşeyi kendimiz yapmak olucaktır bence böyle düşnüyorum artık

Benim anladığım demek istemiş ki abini bu işe karıştırma kendi başına hallet

Ben yengede bir art niyet görmedim . Ki kadın haklı bana göre madem o kadar gurur yaptınız spotçudan alışverişi .ablanıza o yok bu yok demeseydiniz ..
Birincisi ben ablama kendim gidip o yok bu yok demedim: Kendisi sordu hani öz ablamya canım kanım ya bende sorusuna bir kardeş olarak cevap verdim ben onun eksiklerini söyle bir eksiğinide ben alayım dediğini zaten anlamadım çünkü ben çalışıyorum mevkimde yüksek olaylar zaten spontene gelişti . Oyle bir yorum yazmışsınız ki sanki ben gidip kendi kafama abla benim şuyum yok buyum yok demişim gibi. Spotcudan alma fikrini bende düşünebilirdim zaten bu aklı bana vermelerine gerek yok burda ilk defa bir yoruma sinirleniyorum oda sizinki

Yemek takımı kendilerine kalacak sandı belki de. Durumları varsa alabilirlerde yoksa kendince açıklama yapmaya çalışmış . Gereksiz açıklama yapmış olabilir , takılma .

Sinirlenmenize gerek Yok ,kötü bişey yazmadım . Yengenize kızmanıza gerek Yok demek istedim.olay ablanızda bitiyor .ucuz bişey alıyım diyen ablanız .yengenizde belki ablanıza tepki olarak kimseden bişey bekleme diyerek istediği için o şekilde konuştu . Ve madem yengenizin konuşması için ne alaka diyorsunuz . Ozaman ablanızla özel olarak konuşsaydınız . Ablana kız yengene değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…