eşler genelde herşeyi bir anda bitirmiyor hele birde çocuk varsa öncesinden bir yıl daha sayın siz ama yinede eşinden ne için ayrılmış olmasıda önemli konuşabilir ama her konuda temkinli olmalıKiz kardeşim bekar 35 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kladi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
Onumu diyorum ben ozamanda evlenmis bosanmis biriyle evlenirdiKardeşiniz evlenip boşanmış olsaydı çürüğe mi ayrılacaktı?
Konu sizin hoşunuza gitmiyorsa polemik için yazmayın sürekli uyarıyorlar bu tarz konulardaKardeşiniz evlenip boşanmış olsaydı çürüğe mi ayrılacaktı?
Hiç evlenmemiş bir talibi olursa hayır mı diyecekti başka hiç bir kriteri olmadan?Onumu diyorum ben ozamanda evlenmis bosanmis biriyle evlenirdi
Beni birazda bu tedirgin etti esim cok yalan soyluyordu demis temennim iyi biri olmasi ama ya iyi degilse hemeşler genelde herşeyi bir anda bitirmiyor hele birde çocuk varsa öncesinden bir yıl daha sayın siz ama yinede eşinden ne için ayrılmış olmasıda önemli konuşabilir ama her konuda temkinli olmalı
Kendi yorumlarınızla ilgilenirseniz polemik çıkmazKonu sizin hoşunuza gitmiyorsa polemik için yazmayın sürekli uyarıyorlar bu tarz konularda
bu tarz konlarda sürekli uyarıyorlar herkese yetişemezler ben size yalnızca olması gerekeni söyledim beni ilgilendirmiyor zaten ama fikirleriniz konuyla ilgili değilse yazmayın sizdeKendi yorumlarınızla ilgilenirseniz polemik çıkmaz
Direk atar yapmıssin ilk yorumda cunku curuk falan ne alaka ben onu mu dedimKendi yorumlarınızla ilgilenirseniz polemik çıkmaz
Kurallara aykırı bir durum görürseniz şikayet eder geçersiniz. Sitenin bekçisi değilsiniz. Kendi yorumlarınızla ilgilenin lütfen.bu tarz konlarda sürekli uyarıyorlar herkese yetişemezler ben size yalnızca olması gerekeni söyledim beni ilgilendirmiyor zaten ama fikirleriniz konuyla ilgili değilse yazmayın sizde
Size karşı gayet normal bir şekilde yaklaştım ama malese neyse teşekkürlerKurallara aykırı bir durum görürseniz şikayet eder geçersiniz. Sitenin bekçisi değilsiniz. Kendi yorumlarınızla ilgilenin lütfen.
Canım benim ilk evliliğim 23 yaşındayım eşim 28 yaşında eşim benden once bir evliliği var bir de çocuğu 7 ay süren bi evlilik. Evlenmekde hak boşanmakta. Kiz kardeşinde olabilirdi evlenip boşanmış çocuklu? Napsın mutlu olmak hakkı değil mi tekrardan o adamın? Ben 9 aylık evliyim3 senelik bir ilişkimiz var çok mutluyum. Hayatın neler getireceğini bilemezsin evet beni de çok yargıladılar ama bu evin icinde ben yaşıyorum ailem arkamda çok şükür hersey yolunda :) kararına saygı duyup arkasında durmalısın.Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
Neden boşandığı önemli. Eski karımın psikolojisi bozuktu derse %90 adamda problem vardır. Kız kardeşinin de eski eşle aynı problemleri yaşamaması açısından neden boşandığını iyi öğrenmek gerek.Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?