- 3 Şubat 2018
- 26.019
- 111.959
- 598
Aynı şey değil ki sizinkinde erkek hiç evlenmemiş konu da erkek evlenip boşanmış. Kadınlar -özellikle de çocuklu olanlar- türkiyede kolay kolay boşanmıyor. Bu yüzden boşanmış erkeğe karşı tereddüt varAblam bosandiginda oglu 7 yasindaydi ikinci evliligini hic evlenmemis olanlar enistemle yapti su an 8 senedir evliler babam annem ailenin bazi üyeleri karsi cikmislardi.inan su an enistem ailenin en sevilen kisiler arasinda babam erkek kardesime bir sey danismadan önce enisteme danisir.öncelikle Allah vicdanli Allah korkusu tasiyan insanla karsilastirsin.hic evlenmemis veya daha önce evlilik yapmasi sorun degil.
Sizin yorumlarınızı pek severim, normalde bu konuda da aynı sizin gibi düşünürdüm ama yukardaki üyelerden birinin yazdığıyla aydınlandım resmen. Çocuk varsa o evliliğin bitişini en az 1 sene önceden say demiş. Ne kadar haklı. Eğer çocuğun varsa olmayanı oldurmak için parçalıyorsun kendini, belki 1 sene belki daha bile fazla zorluyorsun, olmayacak duaya amin dediğini fark edene dek baya zaman geçiyorSahsen sunu düsünüyorum: Bosanir bosanmsz hemen baska iliski pesine düsen adamdan korkun. Bir evlilik bos yerden bitmiyor. Bunun üzerinden biraz bir zaman gecmeli ki hem eski esle cocuk icin bir düzen oturtmali. Hem insan iyilesmeli. Bosanma süreci de yipratici. Benim tanidiklarimda böyle bir duruma sahit oldum. Adam daha resmi evliyken baska evlilik pesine düstü. Hic kendini sorgulama felan yok. Tekrar evlendi ve ilk evliligindeki odunluga hala devam. Ceken ikinci es oluyor. Bence cok iyi ölcüp tartilmali. Sahsen böyle bir iliskiye sans vermezdim. Kendimde 30 yas üstünde evlendim. Aboo dünyada kimse kalmadi diye düsünmedim. Kardesiniz bos yerden dertsiz basina dert alacak
Sizin yorumlarınızı pek severim, normalde bu konuda da aynı sizin gibi düşünürdüm ama yukardaki üyelerden birinin yazdığıyla aydınlandım resmen. Çocuk varsa o evliliğin bitişini en az 1 sene önceden say demiş. Ne kadar haklı. Eğer çocuğun varsa olmayanı oldurmak için parçalıyorsun kendini, belki 1 sene belki daha bile fazla zorluyorsun, olmayacak duaya amin dediğini fark edene dek baya zaman geçiyor
Bende bunu diyorum daha 6 ay olmus bosanali hemen birinin pesine dumus dedim yani kendimce. Zaten benim huyum.kotu demez kimse. Kardeşime diyorum yok bekar kalmadi deme nasip hersey bak iyi dusun diye. Ortada cocukta var mesela.yanlis yapmasından korkuyorum kardeşimin üzülmesinden.Sahsen sunu düsünüyorum: Bosanir bosanmsz hemen baska iliski pesine düsen adamdan korkun. Bir evlilik bos yerden bitmiyor. Bunun üzerinden biraz bir zaman gecmeli ki hem eski esle cocuk icin bir düzen oturtmali. Hem insan iyilesmeli. Bosanma süreci de yipratici. Benim tanidiklarimda böyle bir duruma sahit oldum. Adam daha resmi evliyken baska evlilik pesine düstü. Hic kendini sorgulama felan yok. Tekrar evlendi ve ilk evliligindeki odunluga hala devam. Ceken ikinci es oluyor. Bence cok iyi ölcüp tartilmali. Sahsen böyle bir iliskiye sans vermezdim. Kendimde 30 yas üstünde evlendim. Aboo dünyada kimse kalmadi diye düsünmedim. Kardesiniz bos yerden dertsiz basina dert alacak
Ne alakasi var ben bunu mu dedim cok bilmislik yapma. Kardesim bekar ve cocugu olan biriyle gorusuyor yarın problem olabilir ne biliyim adam niye bosandi mesela kimse yuvasini yikmaz bu acidan dedim. Yoksa keske iyi biri olsa adam keskeeeeEvlenip bosanmis insanlar ikinci el degil.
Evlenip bosanmis ve cocugu olan insanlar da oyle..
Kisilere bakis aciniz ne cirkin..
Siz simdi ayrilmis kadinlara dul da dersiniz, yakistirma da yaparsiniz bu kafayla..
Bosanmasinin uzerinden 6 ay gecmis falan? Siz adam iyi mi, karakterli mi ona bakin.
Ona gore yorum yapin, cocuk zaten annedeymis ne problem olabilir ki?
Yasasin ve gorsun..
Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim.
Siz kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz.Ne alakasi var ben bunu mu dedim cok bilmislik yapma. Kardesim bekar ve cocugu olan biriyle gorusuyor yarın problem olabilir ne biliyim adam niye bosandi mesela kimse yuvasini yikmaz bu acidan dedim. Yoksa keske iyi biri olsa adam keskeeee
Evlenip bosanmasi sorun degilde hani kendi gibi bekar biri olsa sorunsuz olma ihtimali daha yüksek.Kiz kardeşim bekar 34 yasinda evlenmedi yani hic. Evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle konusmaya basladi ben biraz tepki gosterdim yani sen bekarsin dengin degil dedim. O da benim yaşımda bekar mi kaldi abla dedi. Adam 6 ay once bosanmis cocuk yedi yasinda velayet annede. Daha 6 ay once bosanmis mesela. Hayirlisi tabikideee ama ne biliyim size danismak istedim
Evet canim bende dedim bunu bak surekli eski esiyle muhattap olursun bence yanlis bu dedim. Ama iste o taniyam bakalım falan diyo adami yani konusuyo yorumlari merak ettim o yuzden actim konu buradaSiz kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz.
Kardeşiniz hiç evlilik yapmadı , görüştüğü kişi evlenip boşanmış ve bir çocuğu var . Netice de ikisi de bekar oluyor.
Konunuza gelince acaba adam neden boşanmış ? 6 ay çok kısa bir süre henüz evlilik konuşmak için.
Benim kız kardeşimde eşimden boşanıyor. Eğer yeniden evlilik yapacak olursa ben de çocuksuz biriyle evlenmesini tavsiye ederim. Çünkü çocuk olduğu sürece eski eşle muhattap olunacak. Bu yüzden sizin istememeniz çok normal.
Cocugu var. O yüzden. Daha once de kardesime birini bulmuslardi oda evlenip bosanmisti cocugu yoktu ama kisa bir surede adamin nelerini ogrendik nelerini. Ama cocugu yoksa iyi bakalim tani biraz demistimEvlenip boşanmış olan da medeni olarak bekar statusune tekabül ediyor.Yani kardesinizden bir farkı yok şuan.
Mutluysa mâni olmayın derim.
Her çocuğu olan da aynı olmaz ki..Cocugu var. O yüzden. Daha once de kardesime birini bulmuslardi oda evlenip bosanmisti cocugu yoktu ama kisa bir surede adamin nelerini ogrendik nelerini. Ama cocugu yoksa iyi bakalim tani biraz demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?