- 14 Ağustos 2018
- 20.491
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.091
- 598
- Konu Sahibi sessizceeee34
çocuğa doğması gerektiğini hatırlatmak için aşırı bilimsel içeri seslenme taktiğimi denediniz mi?Buna da yaranilmiyo ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğa doğması gerektiğini hatırlatmak için aşırı bilimsel içeri seslenme taktiğimi denediniz mi?Buna da yaranilmiyo ya
Bugün resmen kavga ettik en son helâdan çıkarken silmiyom kukumu artık nişan falan gelmesin die bağırıyordum..çocuğa doğması gerektiğini hatırlatmak için aşırı bilimsel içeri seslenme taktiğimi denediniz mi?![]()
şimdi annesi çocuk ergenlik çağına kadar geldi malum, bu tarz dikleşmeler olur sen alttan alBugün resmen kavga ettik en son helâdan çıkarken silmiyom kukumu artık nişan falan gelmesin die bağırıyordum..
Muhtemelen bebemin tepkisi şu olmuştur.
"Karı kafayı kırdı en sonunda"
Nasipse düğününde cikartmayi düşünüyorum geline lazım olur diye tabi hayırlısı yinedeşimdi annesi çocuk ergenlik çağına kadar geldi malum, bu tarz dikleşmeler olur sen alttan albak sana şunu yazarken binadan biri iniyo mu çıkıyo mu napıyosa 3 kere hapşırdı peşpeşe tüylerim diken diken oldu pislik dedim kendi kendime....
ona neymiş? ayrıca bunun maddi durumla ne alakası var? valla 300 binlik düğün yapanda evleniyor belediyede nikah kıyanda. bir daha böyle bir söylemde bulunursa benden yana çok memnunsun illa huzursuzluk çıkarmak için ailemi ağzına alıyorsun de. allah allah ya evlendik diye ailemize söylenenlere göz yumup kulak mı tıkıycaz?Merhaba arkadaşlar. Benim abilerim bekar eşim de sürekli abilerin evlenemedi diye laf çarpıyor. Kendisinin durumu iyi. Benim benim ailemin durumu iyi değil. Her dediğinde ağlıyorum. Yüzümü asıyorum ama inatla söylemeye devam ediyor. Siz oldaydınız ne derdiniz ?
vallla ya onu yazıcaktım şimdiEşine ne?
Bi de şey dicem...
Esin çok merakliysa bulsun abilerine![]()
Ben olmasaydım sende evlenemezdin desenize.Merhaba arkadaşlar. Benim abilerim bekar eşim de sürekli abilerin evlenemedi diye laf çarpıyor. Kendisinin durumu iyi. Benim benim ailemin durumu iyi değil. Her dediğinde ağlıyorum. Yüzümü asıyorum ama inatla söylemeye devam ediyor. Siz oldaydınız ne derdiniz ?
Buna niye ağliyorsunuz? Bunun nesini eleştiriyor? Kismetin çıkar seversin evlenirsin.Merhaba arkadaşlar. Benim abilerim bekar eşim de sürekli abilerin evlenemedi diye laf çarpıyor. Kendisinin durumu iyi. Benim benim ailemin durumu iyi değil. Her dediğinde ağlıyorum. Yüzümü asıyorum ama inatla söylemeye devam ediyor. Siz oldaydınız ne derdiniz ?
Bir enistelik yap da evlendir de sende.Neden zorunuza gittiğini belli ediyosunuz ki?Dalga geç üstüne gelemesinMerhaba arkadaşlar. Benim abilerim bekar eşim de sürekli abilerin evlenemedi diye laf çarpıyor. Kendisinin durumu iyi. Benim benim ailemin durumu iyi değil. Her dediğinde ağlıyorum. Yüzümü asıyorum ama inatla söylemeye devam ediyor. Siz oldaydınız ne derdiniz ?