Siz olsanız ne yapardınız? Doğru mu yaptım?

Adamin evlenmek istememesi sizde bir sorun oldugu, sizi sevmedigi anlamina gelmiyor.
Benim de suan hayatimda biri var ama evlenmeyi asla düsünmüyorum, birak evlenmeyi bir hafta sonrasini bile düsünmüyorum. Karsimdaki insan da belli ki benimle ayni kafada ki birbirimizi darlamıyoruz. Evlenmek bu kadar önemliyse sizin icin lütfen sizin gibi düsünen birisini bulun ve bu adami birakin.

Çocuk düşünüyorsanız tam yaşı evlenmenin. 23 24 yaşında değilsiniz ki neyi bekleyeceksiniz 30lu yaşlarda iş güç karakter oturmuş oluyor hemen hemen. Kendisinin evlilik korkusu olabilir ama siz evlenmek istemekte haklısınız bu sebeple ayrılmanız da gayet mantıklı. Hiç üzülmeyin iyi yapmışsınız. Evlilik sorumluluğu bu kadar kadının üstünde olmasına rağmen evlilikten erkeklerin korkması ayrı fiyasko zaten. Gönlünüze göre biriyle karşılaşırsınız en yakın zamanda inşallah.

Belediyede calisiyor demissiniz. Memur mu? Sizin mesleginiz nedir? Eger o memursa belki de memur birini istiyor?
Kalbine hitap ediyorsunuzdur ama mantigina hitap etmediginiz icin evlenmeye yanasmiyor olabilir. Sadece meslek acisindan degil, farkli acilardan da esit olmadiginizi dusunuyor olabilir.
Ya da evlilik fobisi vardir. Cunku yasi evlilik icin ideal.

Sebep ne olursa olsun ayrilmakla dogru olani yapmissiniz.
Bir insan evlenmek istemeyebilir bu gayet normal. Ama durust davranip evlenmek isteyenin vaktini calmayacak.
Omrumuzun 1 saniyesi bile oyle degerli ki ama siz daha hala ararsa guveneyim mi diyorsunuz.. Sozune bir kez itimat edip bu adama 1 yil harcamissiniz, 1 yil daha harcamayin derim ben. Evliligi o ya da bu sebeple istemiyor cunku.. Zorla olan isten hayir gelmez.

Bende niyetinin olmadığını düşündüm
Eninde sonunda evlenmeyi düşünen erkek aradığı kadını bulduysa ertelemez. Sizi yeteri kadar sevmiyor olabilir. Tam kafasına yatmamış bazı şeyler demek ki. Hani hiç evlenmeyi düşünmese anlarım da bir yıldır hiç ilerleme olmamış ilişkide. En azından ailesiyle tanıştırabilirdi yavaştan.

Ben seneye bişeyler yapalım dedim hemen evlenelim demedim bile.1 sene sonrası bile onun için erkenmiş:KK43:

Böyle seyler aslinda konusulmaz, his edilir. Sorun evlenmek bile degil, adam ilerisi için seni konusmuyor bile. Gelecekte sen yoksun yani. O ilk ayrilmanizda bile senin ile evlenme gerekçesi "seni kaybetmek istemiyorum"du. O bir gerekçe degilki evlenmek için.

Seninde "ben cocuk ve yuva istiyorum", evlenmek için iyi bir neden degil. Evlenmek, karsindakinde emin olunca, tüm hayatini geçirmek istedigin kisi ile olur.

O seni kaybetmek istemdiginden, sende anne olmak istediginden evlenirseniz, mutsuz bir evlilik olur. Ondan dolayi ayrilmaniz isabetli olmus. Adam belli ki evlilige hazir degil yada seni evlenecek kadar sevmiyor. Her halukarda evlenilcek adam degil iste.

Evlilikten korkuyor. Aynı zamanda flört şeklinde takılmak, sizi kaybetmemek de istiyor. Ne şiş yansın ne kebap diyor. Kebabı yakmış, şişi kurtarmış bu durumda..
Evlilik düşüncesi zamanla gelişen bir düşünce, adamları da böyle darlamamak lazım, onu da söylemeden geçmeyeyim.

Arkadaşlar merhaba. Konuyu detaylı bi şekilde yazıyorum görüşlerinizi daha net alabilmek adına. 1 senedir görüştüğüm biri vardı. Kendisi 32 yaşında ben 30 yaşımdayım. Güzel giden bi ilişkimiz vardı. Arada tartışmalar oldu elbette her ilişkide olduğu kadar. Ama genel olarak herşey yolundaydı. Ben ilk zamanlar evlilik konusunu hiç açmadım sıkmak istemedim daha erkek diye hem tanımak adına. Sonrasında yaklaşık 7-8 ay sonra konuyu açtım. O zaman bana “benim aklımda evlilik düşüncesi şuan için yok “dedi bende “kaç yaşında insanlarız belli bi zaman sonra bunları konuşmamız gerekiyor benim niyetim evlilik senin öyle değilse ayrılalım “dedim.(tlfla konuşuyoruz bu arada) sonrasında anlaşamadık tlfu kapattım ben yokum dedim. Sonra 1 saat geçti aradan beni arayıp “seni kaybetmek istemediğim için evliliği seneye düşünüyorum seni seviyorum çünkü sana söz veriyorum “demişti.Aradan aylar geçti. Biz bu süre içinde bikez tartıştık ayrılma noktasına geldik fakat konu başkaydı ama çözdük barıştık. Büyük bi sorun değildi. Hatta o gün tam ayrılacaktık ikimizde ağladık dayanamadık birbirimize sarıldık bırakmadık devam ettik. Onub ilk kez ağladığını gördüm o gün. Beni seviyor bende onu seviyorum.Konu burda başlıyor. Geçen gece uykum kaçtı ve neden hiç evlilikten bahsetmediğini düşündüm gece boyunca. Bi erkek hiç mi geleceğe yönelik planlarından bahsetmez yada ailesiyle tanıştırmak. Bizde yok bunlar. Ben evlilik konusunu açmasam asla açılmıyor. En ufak bi hayal bile etmiyor benle. Dün ona mesaj attım “aşkım biz neden hiç evlilikten konuşmuyoruz. Hani geleceğe yönelik düşüncelerinden bana hiç bahsetmiyosun 1 seneyi geçti belli yaşta insanlarız şuan bunları konuşmamız gerekiyor “dedim. Bana verdiği cevap”ilişkimizi tam olarak rayına oturtamadık kaç kez ayrıldık barıştık ben senden zaman istiyorum “dedi. Ben”hani seneye söz vermiştin evlenicez demiştin” dedim. O ise “ seneye çok yakın bi zaman “ dedi. Şok oldum.Kendimi ifade ettim. Benim ailemi de biliyo az çok her zaman çıkamıyorum dışarıya babama anneme hep bi yalan uydurmak zorunda kalıyorum sırf onu görmek için.bunları bildiği halde neden böyle düşünüyor çok üzgünüm. Neyse kızlar ben dün herşeyi yazdım ona “yolunda giden bi ilişkimiz var aslında “ dedi bana. Ama hem böyle söyleyip hem daha zamanı var demesi kafamı karıştırdı. Ben ona hemen evlenelim demedim ki seneye bişeyler yaparız dese bu kadar üzülmezdim. Ve benle geleceği göremiyorsan bitsin dedim. Çocuk oyuncağın değilim ben senin dedim . Evlilik konusunda gel gitlerin sana bu konuda güvenimi sarstı dedim ve ayrıldık. O bana”konu hemen ayrılığa geldi , sen bilirsin “ dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ben doğru olanı mı yaptım yoksa hata mı ettim ?
Bi kere erkekler inan herkesin yanında herşey için ağlayabilir. Bu seni çok seviyor değil. Kızacaksın fakat gerçekler güzeldir. İkincisi sen evlilik istiyor o istemiyorsa ayrılmak en doğrusu. Bence evliliğe zorlama. Belliki o istemiyor. Belkide seninle evlenmek istemiyor. Bir diğeri umarım iyi biri çıkar karşına biliyorsun evlenip ayrılan çok yada ayrılmasada cehennemi yaşayan Sende tek mutluluk ve varmam gereken nokta bu diye düşünürsen.... Aksi durumda sudan çıkmış balığa dönersin

Gecenlerde bir ask doktorundan tavsiye aldım.
Erkeklerin 5-10 yıl biriyle çıkıp sonra ayrılıp ilk bulduğu fırsatta evlenmelerinin tek sebebinin sadece ve sadece o kadınla evlilik düşnmeme sebebiymiş. Yani aslında adam evlilik düşnüyor ama sizinle istemiyor. Yoksa maddiyat vs yalan erkek adam isterse 10 işte çalışır o kadını isterse bunu diyeni bizzat biliyorum.
Zorlamayın değersiz olan siz olursunuz.
Ah bide o evliliği aldatmadan rezil etmeden güzelce yürütebilseler değilmi... Bende aynı konuyu çok araştırdım. Bu erkeklerin Bi gözü hep dışarda 🙏🙏🙏🙏

Evlilikten korkuyor olabilir. Anne babasının evliliğinde sıkıntılar olabilir belki o yüzden bu durumdan kaçınıyorda olabilir. Anladığım kadarıyla çok az da kavga etseniz sonu hep ayrılıkla bitiyor. Bu da onda soru işaretleri oluşturuyor olabilir. Yani 'Evlenince kavga etsek hemen ayrılacak' düşüncesi oluşmuş olabilir. Birde şu açıdan bakın sizi kandırmıyor yalan söylemiyor. Düşünmediğini açıkça söylemiş bu şekilde devam etmek ya da bitirmek sizin kararınız. Evlilik her iki tarafın gönülden istemesiyle olmalı. Ona zaman verin ve anlayışla yaklaşıp neden böyle düşündüğünü öğrenmeye çalışın.

Açıkça sebeplerini söyleyebilirdi. 1 sene vs demek oyalamak bence. Günü kurtarmak

Ama diyebilirdi şu an öncelik işim,şu bu ben kısa vadede evlenmeyi planlamıyorum akışına bırakalım. Sizde hayır ben bu şekilde devam edemem yada tamam o zaman akışına bırakalım derdiniz.
Ben böyle insanlardan hazzetmiyorum,güvenilmez ve bencil buluyorum,değil eş arkadaş olarak bile barındırmıyorum çevremde zira mutsuzluk sebebi.

Açıkça sebeplerini söyleyebilirdi. 1 sene vs demek oyalamak bence. Günü kurtarmak

Ama diyebilirdi şu an öncelik işim,şu bu ben kısa vadede evlenmeyi planlamıyorum akışına bırakalım. Sizde hayır ben bu şekilde devam edemem yada tamam o zaman akışına bırakalım derdiniz.
Ben böyle insanlardan hazzetmiyorum,güvenilmez ve bencil buluyorum,değil eş arkadaş olarak bile barındırmıyorum çevremde zira mutsuzluk sebebi.
bana biraz daha zaman ver diyor.Net bi tarih veremem diyor

Arkadaşlar merhaba. Konuyu detaylı bi şekilde yazıyorum görüşlerinizi daha net alabilmek adına. 1 senedir görüştüğüm biri vardı. Kendisi 32 yaşında ben 30 yaşımdayım. Güzel giden bi ilişkimiz vardı. Arada tartışmalar oldu elbette her ilişkide olduğu kadar. Ama genel olarak herşey yolundaydı. Ben ilk zamanlar evlilik konusunu hiç açmadım sıkmak istemedim daha erkek diye hem tanımak adına. Sonrasında yaklaşık 7-8 ay sonra konuyu açtım. O zaman bana “benim aklımda evlilik düşüncesi şuan için yok “dedi bende “kaç yaşında insanlarız belli bi zaman sonra bunları konuşmamız gerekiyor benim niyetim evlilik senin öyle değilse ayrılalım “dedim.(tlfla konuşuyoruz bu arada) sonrasında anlaşamadık tlfu kapattım ben yokum dedim. Sonra 1 saat geçti aradan beni arayıp “seni kaybetmek istemediğim için evliliği seneye düşünüyorum seni seviyorum çünkü sana söz veriyorum “demişti.Aradan aylar geçti. Biz bu süre içinde bikez tartıştık ayrılma noktasına geldik fakat konu başkaydı ama çözdük barıştık. Büyük bi sorun değildi. Hatta o gün tam ayrılacaktık ikimizde ağladık dayanamadık birbirimize sarıldık bırakmadık devam ettik. Onub ilk kez ağladığını gördüm o gün. Beni seviyor bende onu seviyorum.Konu burda başlıyor. Geçen gece uykum kaçtı ve neden hiç evlilikten bahsetmediğini düşündüm gece boyunca. Bi erkek hiç mi geleceğe yönelik planlarından bahsetmez yada ailesiyle tanıştırmak. Bizde yok bunlar. Ben evlilik konusunu açmasam asla açılmıyor. En ufak bi hayal bile etmiyor benle. Dün ona mesaj attım “aşkım biz neden hiç evlilikten konuşmuyoruz. Hani geleceğe yönelik düşüncelerinden bana hiç bahsetmiyosun 1 seneyi geçti belli yaşta insanlarız şuan bunları konuşmamız gerekiyor “dedim. Bana verdiği cevap”ilişkimizi tam olarak rayına oturtamadık kaç kez ayrıldık barıştık ben senden zaman istiyorum “dedi. Ben”hani seneye söz vermiştin evlenicez demiştin” dedim. O ise “ seneye çok yakın bi zaman “ dedi. Şok oldum.Kendimi ifade ettim. Benim ailemi de biliyo az çok her zaman çıkamıyorum dışarıya babama anneme hep bi yalan uydurmak zorunda kalıyorum sırf onu görmek için.bunları bildiği halde neden böyle düşünüyor çok üzgünüm. Neyse kızlar ben dün herşeyi yazdım ona “yolunda giden bi ilişkimiz var aslında “ dedi bana. Ama hem böyle söyleyip hem daha zamanı var demesi kafamı karıştırdı. Ben ona hemen evlenelim demedim ki seneye bişeyler yaparız dese bu kadar üzülmezdim. Ve benle geleceği göremiyorsan bitsin dedim. Çocuk oyuncağın değilim ben senin dedim . Evlilik konusunda gel gitlerin sana bu konuda güvenimi sarstı dedim ve ayrıldık. O bana”konu hemen ayrılığa geldi , sen bilirsin “ dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ben doğru olanı mı yaptım yoksa hata mı ettim ?
Ne kadar tanıyorsunuz evli olmasın bu adam . Ben olsam hiç düşünmez bırakırdım

Siyah punto içine aldığım cümleler size ipucu veriyor aslında.
Bir erkek, yolunda giden bir ilişkide minimum 6. aydan sonra sevgilisini ailesiyle tanıştırır. Doğru mudur? Yarın bir gün evlenmeseniz bile, en azından birbiriniz hakkında bir fikriniz bilginiz olur. Bu adam sizi geçiştirmiş resmen. "Yolunda giden bir ilişkimiz var aslında" = Yav dışarda günümüzü gün ediyoruz, neden bunu evlilikle bozalım?
Ama erkeklerin evlilikten korktukları bir gerçek. Sizin devamlı olarak bu konuyu açmanız da o adamı kaçırtmıştır. Suçlusunuz demiyorum; ama hayallerinizi yanlış kişiyle kurmuşsunuz. Ayrılmakla iyi yaptınız.

Back
X