- Konu Sahibi derinnefes
Benim mesleğim öğretmenlik oldugu için ve sürekli de konuştuğum için boğazım ve başım ağrıyor..haliyle sürekli hasta gbi bir moddayım.ama ev işlerimi aksatmam sabahtan akşama kadar da yatmam zaten yatamam. okulum 15.30 da bitiyor eve gelıyorum 1 saat spor yapıyorum daha dinc hissedim die. eve gelip eşime yemek hazırlıyorum duşumu alıyorum ve onu karşılamaya hazırlanıyorum. yemek yiyoruz ben mutfağı topluyorum kahve vs içiçeksek onu bazen ben bazen eşim hazırlyor.hazırlamıyorsak ben de yatıp uzanıyorum. hatta tv yattığımız o da da coğu kez uyuyp kalıyorum. neyse asıl konuya gelim..bu cumartesi düğüne gittk istanbula dönüşte trafikte cok bekledık cadde tarafında takılacaktık bunu da ben istedim eşimle hazır başbaşa cıkmışken cunku görümcemlerden cok fırsat bulamıyoruz daha doğrusu eşim de sürekli birilerini çağırma derdinde. neyse ben yolda açıktım eşimde ne yicez şimdi sağlıksız dedi. eve gelene kdr açlıktan öldm.. neyse eve geldk hazırladım bişiler yedik..ben duşumu aldım kahvemi içtim geç vakit uyuduk..daha sonra sabah perttim..boğazım bir yandan baş ağrım bir yandan ama kalktım eşime kahvaltı hazırladım yedik yine yattık. şunu da söylemeden geçemicem ben ne zaman hasta olsam eşimde hasta olur ya da kötü olur yatar. neyse bunu bir sebeple görümcemler çağırdı taa 3 saat sonra geldi. işte ben cok kötü oldum vs. sonra ben de beklıyorum ki bana bir çorba yapsın da sıcacık içeyim die. ben de bundan istedim. sonra bizimkiler sana balık gönderdi dedi. ben de şimdi o bana iyi gelmezki dedi. ben de dedim keşke erken gelseydn biraz dışarı cıkar yürürdük kendime gelirdim dedim. başladı işte sen de cok hasta oluyorsun filan demeye. başımdan aşağı kaynar su döküldü. ben de dedimki ben ne zaman hasta oldugumda yattım dedm hep kendim kendimi iyileştirmeye çalıştım az biraz iyi hissedince ayağa kalkıyordum dedim. içimden tek geçen kelime nankör oldu. ben de cıktım hava almaya dışarıda corbamı içtim geldim.
sabahta ona okula giderken aynaya not yazdım ben iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta derken sen iyi günde sağlıkta demek istemişsin diye..daha bundan sonra ssana derdimi anlatacak kelime bulamam dedim..
kızlar bu erkekler böylemi..kendi ailesi ablası olunca o kdr düşünceliki..aama eliz ya ondan herhalde bu..
o kdr soğuyorumki anlatamam..
sabahta ona okula giderken aynaya not yazdım ben iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta derken sen iyi günde sağlıkta demek istemişsin diye..daha bundan sonra ssana derdimi anlatacak kelime bulamam dedim..
kızlar bu erkekler böylemi..kendi ailesi ablası olunca o kdr düşünceliki..aama eliz ya ondan herhalde bu..
o kdr soğuyorumki anlatamam..