siz olsanız ne yapardınız en azından bundan sonra

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Benim mesleğim öğretmenlik oldugu için ve sürekli de konuştuğum için boğazım ve başım ağrıyor..haliyle sürekli hasta gbi bir moddayım.ama ev işlerimi aksatmam sabahtan akşama kadar da yatmam zaten yatamam. okulum 15.30 da bitiyor eve gelıyorum 1 saat spor yapıyorum daha dinc hissedim die. eve gelip eşime yemek hazırlıyorum duşumu alıyorum ve onu karşılamaya hazırlanıyorum. yemek yiyoruz ben mutfağı topluyorum kahve vs içiçeksek onu bazen ben bazen eşim hazırlyor.hazırlamıyorsak ben de yatıp uzanıyorum. hatta tv yattığımız o da da coğu kez uyuyp kalıyorum. neyse asıl konuya gelim..bu cumartesi düğüne gittk istanbula dönüşte trafikte cok bekledık cadde tarafında takılacaktık bunu da ben istedim eşimle hazır başbaşa cıkmışken cunku görümcemlerden cok fırsat bulamıyoruz daha doğrusu eşim de sürekli birilerini çağırma derdinde. neyse ben yolda açıktım eşimde ne yicez şimdi sağlıksız dedi. eve gelene kdr açlıktan öldm.. neyse eve geldk hazırladım bişiler yedik..ben duşumu aldım kahvemi içtim geç vakit uyuduk..daha sonra sabah perttim..boğazım bir yandan baş ağrım bir yandan ama kalktım eşime kahvaltı hazırladım yedik yine yattık. şunu da söylemeden geçemicem ben ne zaman hasta olsam eşimde hasta olur ya da kötü olur yatar. neyse bunu bir sebeple görümcemler çağırdı taa 3 saat sonra geldi. işte ben cok kötü oldum vs. sonra ben de beklıyorum ki bana bir çorba yapsın da sıcacık içeyim die. ben de bundan istedim. sonra bizimkiler sana balık gönderdi dedi. ben de şimdi o bana iyi gelmezki dedi. ben de dedim keşke erken gelseydn biraz dışarı cıkar yürürdük kendime gelirdim dedim. başladı işte sen de cok hasta oluyorsun filan demeye. başımdan aşağı kaynar su döküldü. ben de dedimki ben ne zaman hasta oldugumda yattım dedm hep kendim kendimi iyileştirmeye çalıştım az biraz iyi hissedince ayağa kalkıyordum dedim. içimden tek geçen kelime nankör oldu. ben de cıktım hava almaya dışarıda corbamı içtim geldim.
sabahta ona okula giderken aynaya not yazdım ben iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta derken sen iyi günde sağlıkta demek istemişsin diye..daha bundan sonra ssana derdimi anlatacak kelime bulamam dedim..
kızlar bu erkekler böylemi..kendi ailesi ablası olunca o kdr düşünceliki..aama eliz ya ondan herhalde bu..
o kdr soğuyorumki anlatamam..

Şimdiii sorunu çözmek mi istiyorsun, yani eşini değiştirmek mi amacın...

Ay ne münasebetsiz şeymiş öyle
sen sen ol kimseden bişey bekleme eşinden dahi..
Ayrıcada çok misafir istiyorsa kendisi ağırlasın..

Benim mesleğim öğretmenlik oldugu için ve sürekli de konuştuğum için boğazım ve başım ağrıyor..haliyle sürekli hasta gbi bir moddayım.ama ev işlerimi aksatmam sabahtan akşama kadar da yatmam zaten yatamam. okulum 15.30 da bitiyor eve gelıyorum 1 saat spor yapıyorum daha dinc hissedim die. eve gelip eşime yemek hazırlıyorum duşumu alıyorum ve onu karşılamaya hazırlanıyorum. yemek yiyoruz ben mutfağı topluyorum kahve vs içiçeksek onu bazen ben bazen eşim hazırlyor.hazırlamıyorsak ben de yatıp uzanıyorum. hatta tv yattığımız o da da coğu kez uyuyp kalıyorum. neyse asıl konuya gelim..bu cumartesi düğüne gittk istanbula dönüşte trafikte cok bekledık cadde tarafında takılacaktık bunu da ben istedim eşimle hazır başbaşa cıkmışken cunku görümcemlerden cok fırsat bulamıyoruz daha doğrusu eşim de sürekli birilerini çağırma derdinde. neyse ben yolda açıktım eşimde ne yicez şimdi sağlıksız dedi. eve gelene kdr açlıktan öldm.. neyse eve geldk hazırladım bişiler yedik..ben duşumu aldım kahvemi içtim geç vakit uyuduk..daha sonra sabah perttim..boğazım bir yandan baş ağrım bir yandan ama kalktım eşime kahvaltı hazırladım yedik yine yattık. şunu da söylemeden geçemicem ben ne zaman hasta olsam eşimde hasta olur ya da kötü olur yatar. neyse bunu bir sebeple görümcemler çağırdı taa 3 saat sonra geldi. işte ben cok kötü oldum vs. sonra ben de beklıyorum ki bana bir çorba yapsın da sıcacık içeyim die. ben de bundan istedim. sonra bizimkiler sana balık gönderdi dedi. ben de şimdi o bana iyi gelmezki dedi. ben de dedim keşke erken gelseydn biraz dışarı cıkar yürürdük kendime gelirdim dedim. başladı işte sen de cok hasta oluyorsun filan demeye. başımdan aşağı kaynar su döküldü. ben de dedimki ben ne zaman hasta oldugumda yattım dedm hep kendim kendimi iyileştirmeye çalıştım az biraz iyi hissedince ayağa kalkıyordum dedim. içimden tek geçen kelime nankör oldu. ben de cıktım hava almaya dışarıda corbamı içtim geldim.
sabahta ona okula giderken aynaya not yazdım ben iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta derken sen iyi günde sağlıkta demek istemişsin diye..daha bundan sonra ssana derdimi anlatacak kelime bulamam dedim..
kızlar bu erkekler böylemi..kendi ailesi ablası olunca o kdr düşünceliki..aama eliz ya ondan herhalde bu..
yeni evlisiniz sanırım. biraz oturma sürecine ihtiyacınız var.
bu arada çok şanslısın ben de keşke 15,30 da çıksam da evde taş taşısam.

Daha da Davos a gelmem gibi olmuş :KK45: Şaka bir yana evet ,nankörler..Benim eşim grip oldu mu gören Allah korusun 3 günlük ömrü kalmış zanneder..Aşağı katlara kadar iner inmeleri,Çay ister içemez ,çorba içer limonu az diye bırakır :mad: Ben hasta olsam ayağına terlik giy dedim ,üstüne atlet geçer bişi olmaz :KK57::KK57:

Şimdiii sorunu çözmek mi istiyorsun, yani eşini değiştirmek mi amacın...
Şimdi sorunu çözmek istemıyorum zaten sorun değilde bbu daha cok biraz hayal kırıklıgı sindirmem gerek..ama bundan sonra ne yapmam gerek bu adama naasıl davranmam gerek..onu anlayamıyorum..

Ayıp etmiş eşin. Hastalık bu ne zaman kime geleceği belli olmaz.

Ay ne münasebetsiz şeymiş öyle
sen sen ol kimseden bişey bekleme eşinden dahi..
Ayrıcada çok misafir istiyorsa kendisi ağırlasın..

cok misafir istediğinden değil ama mutlaka ablası ve eniştesini haftada bir görmek istiyor. mesela ablasının karnı açsa ilk öncelşk onun karnını doyurmak..ama aynı hassasiyeti neden bana göstermıyor.

yeni evlisiniz sanırım. biraz oturma sürecine ihtiyacınız var.
bu arada çok şanslısın ben de keşke 15,30 da çıksam da evde taş taşısam.
yeni değilim 2 yıl oldu..bbunun 1 yılı atamamdan dolayı ayrı geçti o da zaten zor bir süreçti.
evet allahtan erken cıkıyorum geç cıksam herhalde bu insana hiç yaranamam.

Daha da Davos a gelmem gibi olmuş :KK45: Şaka bir yana evet ,nankörler..Benim eşim grip oldu mu gören Allah korusun 3 günlük ömrü kalmış zanneder..Aşağı katlara kadar iner inmeleri,Çay ister içemez ,çorba içer limonu az diye bırakır :mad: Ben hasta olsam ayağına terlik giy dedim ,üstüne atlet geçer bişi olmaz :KK57::KK57:

aynen benm eşim de öyle..ama bana der kendin edıon kendın buluyon..

Sen başından kaybetmiş.
Az kendini iyi hissedince kalmışsın ya öyle alışmış. yatsaydın, nazlansaydın o zaman da öyle alışırdı.
benim tanıdığım çok nazlı biri var. hastayken konuşacak dermanı olmuyormuş da mutfakta buna çorba yapan kocasına "bana su getirir misin?" diye whatsapp tan yazıyormuş.
kıssandan hisseeeee

erkekler böyle genelde..
kendi aileleri olunca iki elleri kanda olsa koşarlar yerli yersiz...

Her zaman güçlü kadın olduğun için adamda aman ne olacak yeaaa geçer diyor heralde..

Sen başından kaybetmiş.
Az kendini iyi hissedince kalmışsın ya öyle alışmış. yatsaydın, nazlansaydın o zaman da öyle alışırdı.
benim tanıdığım çok nazlı biri var. hastayken konuşacak dermanı olmuyormuş da mutfakta buna çorba yapan kocasına "bana su getirir misin?" diye whatsapp tan yazıyormuş.
kıssandan hisseeeee
Bunu yapmama izin vermyorduki ben hastaysam o da hastaydı ben kötüysem o da kötüydü.

zamanında
AYY NE KADAR MONOTON BİR MESLEK
diye tercihte bulunmadığım öğretmenlik için
şimdi binlerce kez pişmanım
saat üçbucukta evde olmak resmi tatiller hava muhalefet tatilleri yaz tatili sömestr
işin açıkcası bence öğretmenler rahatına düşkün oluyor
benimde eşim öğretmen yanlış anlama buyüzden
ancak demek istediğim o ki
sen sık rahatsızlanmanı mesleğin ile bağdaştırarark hata yapıyorsun ü,
ağır işlerde özel sektörde çalışsaydın cidden yataktan çıkamazmışsın

diğer konuda tamamen haklısın
eşinin o bir tas çorbayı kendi hazırlanması gerekiyordu
sana söyletmesi bile hata iken
söylemişken yapmaması ayıp
hele hele
sık hastalanmandan gem vurması
hödüklük olmuş

ancak bence derdi hastalanmış olmandan ziyade
benimde hissettiğim şu nazlı ve çıtkırıldım halin
biraz dirayetli olmakta fayda var
hastalık herkes için
ama sürekli de mızmızlanıp başım ağrıyor boğazım ağrıyor diyorsan
göze batmış olabilir
RAHATA ÇOK ALIŞKIN
olduğun için diye düşündürdü bana

senin çalıştığının 3 katını rahat çalışıyor ortalama bir özel sektör çalışanı
bu nedenle mi bilemem ama
daha dinç olup kolay kolay da ben hastayım diye dillendirmez

yanlış anlama
belkide ciddi bir rahatsızlık geçirdin ve eşinin ilgisini bekledin
ama anlaşılan eşinde benim gibi bir intiba oluşturmuşssun

Nankörlük ,zora gelmemek ,kadın erkek tanımıyor.Nankör arkadaş,nankör eş..Ama erkeklerin zora gelmediği genel geçer bir kanun bilinir..

bir eşim yok dolayısıyla ancak annemden örnek verebileceğim 25 yıldır evliler annem ve babam ayrıca benim annem de öğretmen ama ben 20 senede annemi 5 kere yatakta görmemişimdir ve evet babam da tıpkı eşinizin verdiği tepkiyi verir annem hasta olduğunda ancak dikkat ettiğimde babam genel olarak hiç kimsenin hastalığıyla ilgilenmediğini gördüm yani el olmakla ilgili değil de mesele annesi grip-nezle olup yatağa düştüğünde onun da üstüne düşmez mesela ,olay erkek olmakla ilgili bence yani kendisi hasta olunca ortalığı inletip sen hasta olduğunda; ne var canım sen de herşeyden nem kapıyorsun gibi bir tavra bürünmesi de bu yüzden bence ama her şey bir yana ilgi beklemek de hakkın ve bunun için kimse seni suçlayamaz . son olarak naçizane bir önerim taze zencefili rendeleyip sonra da bir tülbentten geçirip çıkan suyu içerseniz kısa zamanda kendinizi daha dinç ve sağlıklı hissedersiniz(tadı biraz acı ama zaten bir zencefilden az su çıkıyor onu da dikin kafanıza )hiiç bir şeyiniz kalmaz.

ben şu kısma takıldım. Görümcenler sadece onu mu çağırıyor ?
Yani aile olarak davet edilmiyor musunuz?
Görümcemin arabası bizdeydi onu istediler eşim güya onu bırakıp gelecekti ben de annemlere gideyim dedim cok kalmam dedi. ama kvalidem balık vs yapmış bilmem ne..zaten hep oyalama taktiği eşimi.

Back
X