Siz olsanız ne yapardınız ? Hangi seçeneği seçerdiniz?

Daha önce tropikal iklimde bulundunuz mu? Biraz sıkıntılı olabiliyor. Sinekler, böcekler, midenizin yadırgayabileceği yemekler, aniden bastıran yağmurlar filan.

aileyi balayına götürmek saçma geldi.nikahtan sonra sadece aile ve yakın arkadaşlarla bi kutlama yapıp (ille kutlama yapılacaksa yani) balayına tropik adaya kendiniz gidin.
Adada 5 gün vs kalıp kutlama sonrası biz balayına gideceğiz aslında. Ama genelde balayı yerleri olduğu için biraz öyleymiş gibi duruyor

Ailem daha önce görmediği bir yer görsün isterdim arkadaş akraba eğlendirmekten daha önemli benim için. Ekstra başka yere balayına da gidecekmişsiniz zaten. Mutluluklar bu arada

Daha önce tropikal iklimde bulundunuz mu? Biraz sıkıntılı olabiliyor. Sinekler, böcekler, midenizin yadırgayabileceği yemekler, aniden bastıran yağmurlar filan.
Evet bulundum çok sevdim hatta ama büyükler için daha sıkıntı olabilir özellikle sıcağı

Iki secenegin‘de arti ve eksisi var. Neyin daha önemli olduguna karar vermek gerekiyor, sorun da orda sanirim :)
Nerede olduğundan ziyade kiminle oldugumuz daha önemli diyenlerdenim ben. Yani anne baba ve kardeslerin yani sira bir kac yakin akraba ve arkadasimda yanimda olsun isterdim ben. Ada seceneginde bu hic mi mümkün degil?

Bence nikah ardından sade bir yemekli kutlama, tropik adaya da esinizle basbasa balayi... yani secenek dışı oldu ama bennde geleneksel düğün işlerini siradan buluyorum 1.seçenekten de aileyi çıkarttım sadece

Yani dugunden ne beklediginize bağlı olarak degisir bu durum , dostlarinizi yaninizda istiyorsaniz burda yapin

evet ne demek istediğimi çok iyi anlatmışsınız :) biz aile dışında uçak biletlerini karşılayamayız sadece konaklama ve oradaki yiyecekler vs. O yüzden pek mümkün durmuyor çünkü uçak biletleri bayağı pahalı

Ailem daha önce görmediği bir yer görsün isterdim arkadaş akraba eğlendirmekten daha önemli benim için. Ekstra başka yere balayına da gidecekmişsiniz zaten. Mutluluklar bu arada
teşekkür ederim :) evet bende sadece kendimden ziyade ailemde farklı bir deneyim olur diye düşünüyorum. Benim gezme şansım oldu biraz ama onların yurtdışına gitme şansı olmadı şimdiye kadar

Sade bir nikah sonrasında da eşle başbaşa kimsenin olmadığı balayı
Düğün salonunda düğün kadar anlamsız birşey daha var mı acaba herkes zoraki hatir için geliyor zaten onca para ya yazık

Evet bana da çok güzel olur gibi geliyor :) ama bir yandan da tüm sevdiklerim yanımda olsa daha mı anlamlı olur diye düşündüğüm için karar veremiyorum

Tropik ada olmasın o zaman daha yakın bir ada olsun, İtalya Sardinya tarafı veya Yunan adaları olabilir mesela derim. Uçak biletleri daha uygun olur, konaklama için de fiyatta anlaşıp butik otel kapatabilirsiniz. Illaki ada yok Cherrycim baska secenekler de olur derseniz Cinque Terre sahane derim

Tropik ada olmasın o zaman daha yakın bir ada olsun, İtalya Sardinya tarafı veya Yunan adaları olabilir mesela derim. Uçak biletleri daha uygun olur, konaklama için de fiyatta anlaşıp butik otel kapatabilirsiniz.

Herşey ayarlanıp vize de sorun yaşayan olur diye korkuyorum onda da. Böyle bi durumla karşılaşır mıyız sizce çok deneyimim yok benim.

Yabancı bir ülkeye hiç çıkmamışlar. Giderseniz aynı adaya gideceksiniz. Bence Burda nikah sonrası güzel bir yerde düğün yapın arkadaşlar ve gençlerle. . Ben teknede yaptım mesela ve çok da güzeldi. Yaşlılar için tekne çok uygun değil. O adaya da balayına gidin. Ailenizle beraber daha sonra yine tatile gidersiniz ama bu şekilde balayına cümbür cemaat gitmiş gibi olacaksınız. Toplu yurtdışına gitme fikri kimden çıktı merak ettim bu arada

Nişanlım seçenek olarak sundu. Yurtdışında ki kutlamadan sonra biz balayına gideceğiz aslında ama yinede sanki balayıymış gibi duruyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…