Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Yoo kişi kendini burada olduğu gibi açarsa mümkün aslında. Sende olduğu gibi.

Vallahi bu konuya bakınca 7 yıllık yediğinin içtiğinin ayrı gitmediği arkadaşını pek iyi tanımadığını fark ettim.

Söylenmeyen şey yok hükmündedir. Susarak küsmek var olduğu söylenen ama paylaşılmayan sorundan daha büyük sorun. Bu kasıtlı bir cezalandırma.
O yüzden üzmemişsinizdir deniyor. Çünkü bilerek yapmakla bilmeyerek yapmak arasında, yapmamak için çaba gösterip vicdan azabı çekmek arasında fark var.

Kendinize fazla yükleniyorsunuz. Dilerim hep ehline, kumaşı güzel insanlara denk gelirsiniz.

Son düzenleme:
Aslında bu durum benim bazen özgüvensiz , değersiz hissetmemle alakalı olabilir diye düşünüyorum. Kendimi de yeterince tanıyıp keşfetmediğim için hayatıma giren kız/erkek kim olursa olsun, onları da pek iyi tanıyamıyorum. Ama şöyle bir şey de var. Ben kadınlara karşı yüzde yüz güvenle sever, alışır bağlanırım bir şeyler paylaşırım, erkeklerde ise yüzde 0 güvenle başlarım.

Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım siz de hep kumaşı güzel,iyi insanlarla karşılaşırsınız. Ama hayat bu işte. İnişli çıkışlı bir yolculuk ve her türlü insan çıkacak karşımıza. Bunlar da bize ders alabilmek,bir şeyler öğrenmek için fırsat, belki de tamamen tüm insanlara karşı güvensiz olup kendi köşemize çekilmeye sebep olacaktır bilemiyorum. Herkesin huyu suyu, fıtratı aynı değil sonuçta.

Arada bir küslük var ve sebebi söylenmiyorsa, zihin hep bunu düşünür kurcalar. Umarım daha fazla kimseyi üzmeden kısa sürede ayrılırım bu cihandan.

Bu sefer erkekleri yüzde yüz güvenle sev bakalım noluyor. Şakaydı.

Bu durumun değersiz hissetmekle ilgisi oladabilir olmayadabilir. Mesela insan kendine değer veriyordur ama başkalarına daha çok değer veriyordur. Bazı konularda insan bencil olup kendini düşünmeli. Hele de şu tanışma konusunda...

Görüşmediğiniz insanla nasıl evlilik planları kuruluyor herkes tarafından anlamıyorum.
Ben de bilmiyorum bir gün uyandım ve telli duvaklı gelin oldum ay Allah korusun. Düğüne müğüne de gerek yok. Şöyle güzel bir bekarlığa veda partisi kız kıza eğlence, nikah yeterli. Bütün bu olanlar saçmaydı gerçekten. Yüz yüze görmediğim, gözüne temas etmediğim, kokusunu , sarılmasını hissetmediğim ne idüğü belirsiz bir erkekle ilgili çok fazla gereksiz uzadı mevzu ne yazıkki.

Erkekleri yüzde yüz sevsem başıma ne geleceğini az çok tahmin edebiliyorum doğru diyorsun bencil olmak lazım aslında. Sınır kurulmayan her ilişki yüktür insana. Yıpratır,yorar , kendinden eksiltir ve geriye bir benlik,kimlik kalmaz.

Biraz mesafe probleminiz de var maalesef. İnsanlara çok samimi de olsanız biraz sınır çekin ki saçmalamasınlar. Kafanızı illa bir şeyle doldurmak istiyorsanız sınava odaklanın.

Biraz mesafe probleminiz de var maalesef. İnsanlara çok samimi de olsanız biraz sınır çekin ki saçmalamasınlar. Kafanızı illa bir şeyle doldurmak istiyorsanız sınava odaklanın.
Evet mesafe problemim var bu doğru. Şuanki hedefim hem mental hem de fiziksel olarak kendimi geliştirmek,iyileştirmek, hayatıma yenilikler katmak. Ama motivasyon ve dikkat eksikliği yaşıyorum. Bir şekilde başlamam lazım bir yerden. Zumba,yoga ve pilates kursuna gittiğim zamanlar daha iyi hissettiğimi fark ettim. Mutlu olmak çok kolay aslında.

Zaten kendi kendinize mutlu olmak en önemli. O zaman böyle saçma insanlar size ulaşamıyor.

o kiz tripcan heralde bir kere beni alintilayip övmüştü. cevap yazmıyorum ben oyle mesajlara ne diyim, evet cok harikayim mi:)
sonra bir baktim seri eksilemis beni
Valla anlamadim bile noldugunu.

keşke söylese de bir çözüme ulaşmaya çalışsak bu konuda. Ben zerronun gönlünü almaya hazırım.
Yani naptigimizi noldugunu da bilmiyorum ki

O ayrı bir kafa zaten. O öyle güzel ki etrafındaki herkes ona hayran herkes onla evlenmek istiyor.
yoo karıştırdin heralde o oyle konular acmiyor ki.
su bacidan bahsediyorum

Valla anlamadim bile noldugunu.

Yani naptigimizi noldugunu da bilmiyorum ki
valla bilmiyorum ben gercek hayatimda da küsen dostlarimla ozellikle barışmıyorum ki küsme huyu olan kisi zaten çıksın, beni yormasın diye. o yuzden sanal alemde küsenler de ilgi alanima girmiyor
surada kafa dagitmaya giriyoruz alt tarafi

Yok ya aynı kızdan bahsediyoruz, çok güzel olduğu için düğünde bile akrabalar rahat bırakmıyormuş sürekli birileri gelip teklif ediyormuş öyle diyordu bir konuda

o kiz tripcan heralde bir kere beni alintilayip övmüştü. cevap yazmıyorum ben oyle mesajlara ne diyim, evet cok harikayim mi:)
sonra bir baktim seri eksilemis beni
Ben mesela kkde sohbet ederken mutlaka bir etkileşim veririm yorum yapmasam bile beğen tuşuna basarım. Ortada bir yanlış anlaşılma olmuş herhalde. Sebebini bir bilsem keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…