Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

e ceycey hic görüşmediği adam icin "daha once bir kere nişan attim" dedi ya son konusunda
kkda asklar gormeden yasaniyor
Evet o nişan attım yorumunu okumuştum ceyceyin. Ben de aylarca nişanlı kaldığını sanıyordum. Uzaktan hiç görüşmediği adamla nasıl nişanlı olsunki

Ayyy yorumu okurken bir an gözümde canlandırdım aynı zamanda ağzım açık kaldı şok oldum ahahahaha boğa ya da koç kadını mısınız merak ettim

X abine tükürürüm ama senin iyiligi de batsın seyide batsın tek onda mı diyemedin mi?

Yeminle delirdim
Neden sürekli ondan bahsediyorsun onun duygularına benden daha fazla önem veriyorsun. Hani seninle kardeştik? Bana sen olmasan da ona başka bir kız bulurum derken sence iyi mi hissettim? dedim. O anlık sinirle söylediğini belirtti ama bazı şeyler ister istemez unutulmuyor galiba. Bu cümleler hep aklıma gelecek. En son aradı beni özür diledi , üstüne çok fazla geldiim kusura bakma. Bu senin hayatın, ne yapmak istiyorsan onu yap,senin mutlu olmanı istiyorum dedi

Bosuna dememisler ki birini öfkeliyken sinirliyken tanırsın gercek kimlik bu sekilde belli olur diye o hesap. Özür dilese ne özür dilemese ne?

Ayrıca senin mutlulugun arkadasının vaatlerine mi dayalı insan her sekilde mutlu olabilir zaten.
Burda beni bilenler bilir gevsekligin kitabını yazarım cok takmam biseyleri lakin yakın zamanda bende buna benzer bir durum yasadım annemin en yakın arkadasının kızı fotograflarımı kaynına kayınvalidesine göstermiş bana ulastı konustu. Ben uzatmadan benekli bizon gibi daldım kimden izin aldın ne cüretle yaparsın sen kim oluyosun benim mutluluğuma karısıyosun diye. Benim mutluluğum sana mı kaldı … kızı dedim. Hic hoslanmam böyle seylerden mesela.

Bana sen olmasan da ona başka bir kız bulurum derken sence iyi mi hissettim? dedim.
ya zaten kac yasinda ibiş yengesinden medet umuyor kiz bulsun diye
yapma ceylan bu bebise mi kanacaksin?
hayatina sorumluluk sahibi, kendi kararlarını alan gercek erkek almaya calis.
hele bir askerden gelsin yengeciginin buldugu kizla evlenecek oglanlara hic bulasma bile

Yapma işte.
Ne yüzde yüz güven ne de sıfır diyerek önyargılı başla. Temkinli ol, acele etme sadece.

Burayı okudu herhalde :) Bu saatten sonra bu arkadaşına hayatını anlatma, çok da güvenme derim.

Annemizin en yakın arkadaşı sizin fotoğrafınızı , sizden izinsiz kaynına ve kayınvalidesine atarak çok hadsizce davranmış. Bu ne cesaret böyle, tuhaf . Bu devirde öz kardeşler bile çöpçatanlık yapmak istemez. Ablam mesela abimi biriyle tanıştırmıştı, aracı oldu. Sonra evlendiler yıllar geçtikçe birbirlerine uyumlu olmadıklarını çok geç anladılar ve başka olaylar da oldu. Abim boşanınca günah keçisi ablam oldu ne yazıkki. Ona çok üzülmüştüm. Annem hep onu suçladı.

En yakın örnekleri dibindeymis iste.
Ben biriyle tanısırken icimden hep “bakalım bunda ne pislik cıkacak nasıl bi pustla karsı karsıya kalcam” derim. Hic iyi biri söyle böyle demem. Baslangıcta herkes iyidir önemli olan sonrası :)

o kiz tripcan heralde bir kere beni alintilayip övmüştü. cevap yazmıyorum ben oyle mesajlara ne diyim, evet cok harikayim mi:)
sonra bir baktim seri eksilemis beni
Yine malamat ettiniz zerroyu. Ben kendisiyle konuştum, yengece de söyledim öyle bir durum yokmuş, yanlış anlaşılma olmuş, sadece 1 yorumunu beğenmemiş dshsa. Yapmayın lan şöyle şeyler

Konuşmak istemedim zaten. Elin oğluyla uğraşacak takatim yok. Öncelik sırasına kendimi koymaya çalışıyorum. Hayatımda bir erkek olacaksa da senin belirttiğin gibi sorumluluk sahibi,kendi kararlarını alan birisi olmalı.

Burayı okudu herhalde :) Bu saatten sonra bu arkadaşına hayatını anlatma, çok da güvenme derim.
Arkadaşım benim kk kullandığımı biliyor ama kullanıcı adımı bilmiyor. Kendisi kullanmıyor belki ziyaretçi olarak okuyordur bilemiyorum.

Yine malamat ettiniz zerroyu. Ben kendisiyle konuştum, yengece de söyledim öyle bir durum yokmuş, yanlış anlaşılma olmuş, sadece 1 yorumunu beğenmemiş dshsa. Yapmayın lan şöyle şeyler
Yengecle konuştunuz mu yani? Ortada bir sorun yok dimi?

Çok iyi demişsiniz. Artık burnunu saçma sapan işlere sokmaz bundan sonra. Hiçbir zaman şöyle hakkımı savunacak durumda olmadım nedense .

Hay X abinin de senin de
Ona neden bu kadar fırsat verip konuşturdun ? Umarım hâlâ arkadaşın değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…