• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız, yine haksız ben miyim

birboslukta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
457
2
103
28
Merhaba birkaç haftaki konuma bakanlar hatırlar belki eşim ereksiyon problemi yaşıyor psikolojisi çok kötü demiştim, geneliniz işe gir tam zamanlı demişti bana. Bir iş buldum ve girdim ancak sorunumuz devam ediyor..

bugün de ‘kayınvalide’ yüzünden ve onun da bizzat önünde kavga ettik.bu tartışmalar çok yıpratıyor bizi anlaşamıyoruz. Dün bizdeydi kendisi; (gerçi her gün bizde) ama yaranamıyorum. ))
Komşusu gelecekti dedim ki kim geldi anne hani her zamanki sorduğumuz sorularımız, nerden çıktı arkadaş gelmesi diye bi cümle kullanmışım hiç hatırlamıyorum da, neyse o cümleyi evirdi çevirdi ben tek yaşıyorum da kocam yok da ondan mı böyle yapılıyor bana da… dedim ki benim ne suçum var , dün deseydin kibarca o zaman kızım bana karışma diye, kimin geldiğini biye soruyon diye. ben karışmam zaten hakkım haddim değil de; biri gelcek olsa önceden söylerdin ya dedim öylesine sordum kusurabakma dedim. Biraz sesimi yükseltmişim farkında değildim eşimde sinirlendi bana cahil kelimesini kullandı(genel bi lafmış güya sen gençsin o yaşlı özür dileyiver anlamında) sonra yine ailevi konuları açtı babamdan ne kadar nefret ettiğini falan söylüyor her örnekte benim babam örnek veriliyor her gün, bir sinirlendim ki her gün ana babamı bana kakma başıma dedim, sen bana cahil diyemezsin dedim, her gün annene çıkıyorum da size yaranamıyorum dedim. Ağzıma geleni söyledim annesi de ordaydı. Eşim kendi de söylüyor annesine bak senin altında oturuyoruz, daha bizden ne istiyorsun, saçma sapan şeylere kurup kendini doldurma biz seni her gün arıyoruz ediyoruz sen daha ne istiyorsun diye. Ama konu bu komşu meselesinde eşim de bana patladı annesine saygım yokmuş bağırıyormuşum bilmem ne. Susup oturamıyorum arkadaşlar sizde nasıl oluyor bu kavga gürültü durumları (kv yanında ettiğimiz bi kavga olduğu için fikirlerinizi almak veya sizin sorunlarınızı dinleyip dertleşmek istiyorum)teşekkürler

3nüz de hatalısınız, çünkü ; farz edelim öyle dediniz kvnin eşinizin yanında onu söylemesi hoş olmamış. Sizin hatanız ve eşinizin hatası da birbirinize patlamak olmuş . Eşin de, baban dünyanın en kötüsü de olsa küçük düşürmeye hakkı yok. Birdaha toplandığınız da " bu mevzuyu ısıtıp ısıtıp önüme getirmezseniz sevinirim, madem ben cahilim siz akıllı davranın" diyebilirsiniz

Evet kv ye sordum sadece evine kim geldi anne hani komşularını arkadaşlarını az çok biliyoruz normal bi soruydu , güya üstelemişim eşimde eski tüm konuları açıyor bana hiç hak verdiği tek bi konu yok resmen bende annesinin önünde resmen söyledim , kvye dedim resmen senin yüzünden hep kavga ediyoruz diye imada bulundum anlamıştır heralde

Ben evliliği böyle düşünmemiştim ya normal bi evlilik nası olur onu bana açıklar mısınız gerçekten

Normal bir evlilik ve beraberlik yok bence. Her çift kendi dinamiğini oluşturuyor.

ben sizin bu soruyu anlattıgınız sekilde sordugunuzu hiç sanmıyorum. eski konularınızdan hatırlıyorum sizi. bence oturup kendinizi bi tartın

Back
X