- 7 Mayıs 2017
- 29
- 13
- 88
- Konu Sahibi Sunumperisi
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğün alışverişinden kast edilen altın bilezik mi ?Kızlar merhaba. Sizin görüşlerinize ihtiyacım var çok zor durumdayım. Hemen meseleyi anlatayım. 8 aydır nişanlıyım. Nişanlım öğretmen ama şu an askerde askerliğinin bitmesine az kaldı. Nişanlım bugüne kadar herşeyi kendisi yaptı. Ailesi bir gram destekte bulunmadı. Nişanlıma çok üzülüyorum benim için çok çabalıyor ben de henüz atanmadım işim yok. Nişanlıma laf gelmesin diye kendi aileme , ailesinin destek olmadığını söyleyemedim. İki ay sonra düğünümüz var . Bugüne kadar kendi harçlığımı biriktirip ne aldıysam nişanlım aldı dedim. Şurada düğüne az kaldı . Düğün alışverişi yapılması gerekiyor nişanlım diyor yapamam çok sıkıştım benim elimde de o kadar imkanım yok .Annemlere söylesem herkese rezil ederler. Annem düğünde takmam için bana iki bilezik almıştı bunlar senin hakkın kızım düğünde takarsın dedi. Bir arkadaşımdan fikir edindim. Fikir şu birini bozdur yerine sahte altın yaptır düğünde takarsın düğünden sonra çalışır yerine koyarsın dedi mantıklı geldi ama cesaret edemiyorum siz olsanız yapar mıydınız ?
ay nasi is bunlar. gizli kapakli dolambacli. yalan yalani getirir. ailenize seffaf olun. boyle evlilikmi olur. anneni kandirinca icin rahat mi edecek?Kızlar merhaba. Sizin görüşlerinize ihtiyacım var çok zor durumdayım. Hemen meseleyi anlatayım. 8 aydır nişanlıyım. Nişanlım öğretmen ama şu an askerde askerliğinin bitmesine az kaldı. Nişanlım bugüne kadar herşeyi kendisi yaptı. Ailesi bir gram destekte bulunmadı. Nişanlıma çok üzülüyorum benim için çok çabalıyor ben de henüz atanmadım işim yok. Nişanlıma laf gelmesin diye kendi aileme , ailesinin destek olmadığını söyleyemedim. İki ay sonra düğünümüz var . Bugüne kadar kendi harçlığımı biriktirip ne aldıysam nişanlım aldı dedim. Şurada düğüne az kaldı . Düğün alışverişi yapılması gerekiyor nişanlım diyor yapamam çok sıkıştım benim elimde de o kadar imkanım yok .Annemlere söylesem herkese rezil ederler. Annem düğünde takmam için bana iki bilezik almıştı bunlar senin hakkın kızım düğünde takarsın dedi. Bir arkadaşımdan fikir edindim. Fikir şu birini bozdur yerine sahte altın yaptır düğünde takarsın düğünden sonra çalışır yerine koyarsın dedi mantıklı geldi ama cesaret edemiyorum siz olsanız yapar mıydınız ?
Merhaba bayanlar.Ben 24 yaşındayım.
Malatyaliyim.4 yıllık ilişkim var.2016 Eylülde nişanlandık.Nisanlimla birbirimizi cok seviyoruz.Nisanlim Gaziantepli ailesiyle tanismaya iliskimiz basladiginda gitmistim.Telefonda görüsüyorduk annesi beni cok seviyor aramizda gayet iyiydi taa ki nisanlanana kadar... Evlilik sürecinde ne olduysa daha iyi tanimaya basladim.Kaynanamin 3 oglu var 3 üne de asiri düşkün.Nisanlim ögretmen ailesinin durumuda iyi .Nisan tarihini kaynanam belirledi nisanlandik beni hic aramadi o sorun degil gelin olarak tabi ben ariycam.Birkac defa ailece gidip geldik dügün tarihini konusmadilar daha dogrusu esyalar disinda hicbir sey konusulmadi.Neyse nisanlimin askere gitti ona da ailesi gönüllü göndermedi.Nisanlim gittikten sonra ne annesi ne abisi ne kardesi ne de eltim aradi.Benim kendi ailemde cevremde gelinler el üstünde tutulur.Böyle bir ortamda yetistim haliyle acaba beni sevmiyorlar mi diye düsündüm ama nisanlima karsida öyleler.Yemin töreninde gitmeyi birakin ailesi aramadi bile nisanlim diyor herkese karsi oyleler cevrelerine bakiyorum hic akrabalari yok gercekten kina dugune gelecek sayilari 80 90 baskada gelecek kimseleri yok yadirgiyorum.Bunlarida gectim hic sorun degil.Nisanlim izne geldi evlilik tarihi icin.Geldigi gün tartistilar kaynanam dügünü kisin istiyor nisanlimla ben agustosta istiyoruz.Bana dügün yapmak istemediler nikahla alıp götürelim dediler nisanlim kabul etmedi ama kendimi cok degersiz hissettim. Dügün salonu tuttular begenmedigim halde gönülleri hos olsun diye begendim .Nisanlim mobilya bakmaya annemlerde gelmek istiyor gelsinler mi dedi ben ne bileyim bu kadar karisacaklar tamam dedim.Mobilyaya gittik kaynanam koltugun rengi su olsun dedi tamam dedim banada sormuyor gidiyor eltime sence bu nasil diyor.Şartellerim atti.O gün hic sesimi cikarmadim.Sonra nisanlim gorevine geri döndü.Ben annesini aradim kafasina takmasin hersey halolur diye.Aradim annesi diyo abinle gidip ev bakicaz anne sen yorulma biz netten baktik diyorum netten bakmakla belli olur mu diyor . Oglum kafasi bulanik gitti geldi rahat edemedi .(Bu laf benim cok zoruma gitti.Insan derki geldi mobilyalarinizi hallettik hayırlı olsun). Eltime yorganlari soruyor sanki eltim evlenecek.Bende tuttum nisanlima herseyi anlattim bir güzel icimi döktüm.Ben ona icimi dökmek icin anlattim gercekten nisanlimdan baska anlatacak kimsem yok Annem duysa hayatta evlendirmez.Nisanlim bana destek oldu ama annesini arayip kizmis erkek kardesine arayip sana yengeni emanet ettim niye ilgilenmiyorsun.Gercekten ben disleri agrisa hepsine kosuyorum elimden geleni yapiyorum bilgim yoksa netten arastirip destek oluyorum.Nisanlima kizdim ben sana icimi dökmek icin anlattim niye oyle dedin Simdi annesiyle de kardesiyle de arasi acik.Vicdanim sizliyor Ne olacak boyle bende mi sorun ben hepsiyle guzel bir aile olmak istiyorum abim yok kardesleri abim olsun istiyorum.
Canım ben sana kendimi yanlış anlattım galiba annem bana hediye olarak iki tane bilezik aldı annem üzülmesin diye birini bozdurup yerine sahtesini takmayı düşündüm gösteriş yapacak olsam 10 tane alır takarım ne olacak benim amacım annemin üzülmemesi gösteriş değil.Düğünde gösteriş yapmak için emek emek biriktirip aldığınız, ihtiyacınız olan bileziği bozdurup daha fazla sahte mi aldırmak istiyorsunuz?
VALLAHİ PES!!!!
Bu kadarı fazla gerçekten. İnsanlar ne gösteriş meraklısı olmuş. Millete hava atacağım diye, millet bir hafta konuşup unutacak diye düştüğünüz bu durum mantıklı mı?