Siz olsanız ne yapardınız ?

Farklı şehirlerdeyiz benimki klasik bir hikaye babam da annemde evlenme dediler çok gençsin ne zorun var dediler şimdi haklıymışsınız diyemiyorum zaten kendi ailemle de problemlerim vardı eşime inandım güvendim ama işte ..

Ciddi bir yaptırım uygulamak zorundasın
Eve alma aklı başına gelsin

Çok şükür o konuda saygılı maaşımı bir gün sormadı ya da istemedi hep ben verirsem aldı
O da miktarını bile ben karar verdim başta bir gerek Yok der ben ısrar edince alır bende ne salakmışım arkadaş

Biraz yanlarına gitsen iyi gelir belki ama hamilesin şehir dışına çıkman iyi olmaz

Ciddi bir yaptırım uygulamak zorundasın
Eve alma aklı başına gelsin
Onu da denedim bir kez gidip içmiş sabaha kadar bir iki gün daha gelme topla bavulunu hadi annenin evine gidiyorsun dedim adama ödül gibi oldu arkadaşlarıyla içip içip arabada yatıp kalktı

Evet çocuğuna kendin bakmak istediğini söyle
Aynen öyle hem ev geçindirip hem çocuk bakıp içebiliyorsa içsin hee ev çocuk umrum değil yine içerim derse taşı tarağı toplama zamanı gelmiş demektir

Alkol bağımlısi zordur dayimdan biz neler cektik ne sözler verdi dedemin ne tarlası ne buyukbasi kaldi inan sidder bile uyguladi dedeme polise gidip dilekce bile verdi can güvenligi icin ama yok imkani yok duzelmedi ne çalıştı ne kendini toparladı hepimizi bıktırdı en son soz verdi calisicm diye dedem çalışsın yetmedi yerde ben destek çıkarım dedi onlar 3 ay duruyor kisin sadede . Inan yeni ev tuttuk dayanık dosedik ben bile kendi adima 1 1 5 bin masraf yaptım.. dedemler 3 sonra koye gitti o isi bıraktı tekele 4 bin borç yapmis ... en sin yıne kavga dovus teyzem bilerek tahrik etmiski oda onu dovdu polis çağırdı alin bunu tedavi edin ama darp raporu gasp tutanak vs vs olmadan olmuyor gidip kendi yatması gerek dedi ... cok agir konustular ne şerefsizliguni ne insanlığını bıraktılar o da gurur yaptı iki ay once tedavi oldu bir ay yatti hast suan gayet iyi calisiyorda daha 36 yaşında ... keske zamnında insan gibi ikna edip bu kadar zaman kaybetmeseydik ama güzelllikle de olmadi

Bebeğinizin altınlarıyla sakın eşinize araba falan almayın. O adamdan baba olmaz gibi görünüyor. Saklayın altınları ileride bir gün elbet lazım olur. Yerinizde olsam asla vermezdim öyle bir adama altın falan.

Onu da denedim bir kez gidip içmiş sabaha kadar bir iki gün daha gelme topla bavulunu hadi annenin evine gidiyorsun dedim adama ödül gibi oldu arkadaşlarıyla içip içip arabada yatıp kalktı
İşin çok zor Allah yardımcın olsun
Diğer mesajda yazdığın mantıklı
İşe dönmeyeceğim de bakalım ne yapacak
Ailesi ne diyor bu duruma
Hiç destek olmuyorlarmı sana

Eşinizin alkolik sanırım, tedavi olmadan bırakması imkansız gibi.paranizi ve sinirlerinizi boşa heba edersiniz

Kusura bakmayın, madalyonun her iki tarafına da bakmak gerekir...diyelim ki arabayı aldınız, sarhoş halde direksiyona geçerse?! Ya kendi canından olur ya bir günahsızın kanına girer. Arabaya mı yazık, bebeğin hakkı olan altınamı, kocayami artık... Allah korusun

İşte giden gittikten onca kalp kırıldıktan sonra düzeliyorlar ama o süreçte ne canlar yanıyor ne yuvalar yıkılıyor tedavi olması için gidip yatması şart mı ilaçla tedavi olabiliyor mu acaba özel sektörde çalıştığı için tedavide sıkıntın

İşin çok zor Allah yardımcın olsun
Diğer mesajda yazdığın mantıklı
İşe dönmeyeceğim de bakalım ne yapacak
Ailesi ne diyor bu duruma
Hiç destek olmuyorlarmı sana
Annesi de çok kızıyor bazen tansiyonu çıkmış gibi numara yapıyor belki vazgeçer diye ama yok olmuyor

Annesi de çok kızıyor bazen tansiyonu çıkmış gibi numara yapıyor belki vazgeçer diye ama yok olmuyor
Madem sorumsuz davranacaksın niye evlenirsin be adam
Sinir oldum te burdan
Umarım çözebilirsin
Ama sonu gelirse diye hazırlıklı ol
Bebeğin altınlarını falan verme
Kenarda birikimin varsa garantiye al

Madem sorumsuz davranacaksın niye evlenirsin be adam
Sinir oldum te burdan
Umarım çözebilirsin
Ama sonu gelirse diye hazırlıklı ol
Bebeğin altınlarını falan verme
Kenarda birikimin varsa garantiye al
Maalesef ben sustukça daha çok ezecek
Sabrettikçe daha çoğunu isteyecek
Bende sonunu merak ediyorum
Altınları da vermeyeceğim

Alkol e bulaşmış birinin bırakması malesef çok zor Allah yardımcın olsun paranı da bebeğin altınlarını da verme sakin araba alırsan da kendi üstüne yap gerçi yine ikinizin oluyor alma bişey kalsin kenarda paran.

Alkol bagimligi icin tedavi gormesi gerekiyor.Para ve altinlarida vermeyin lutfen.Birsey olursa guvence icin saklayin.Bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza almanizi diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…