Siz olsanız ne yapardınız ?

Daha önce evi terketmeye yeltendiğimde işyerindeki yöneticilerimde aynısını söyledi evlat ne olursa olsun ne yaparsa yapsın anne baba affeder diye ama işte gururumu bir kez ayaklarımın altına alıp dönersem ki ailemin henüz hiçbirşeyden haberi yok o zaman bir daha asla geriye dönmem belki bir umut evladı hatrına akıllanır diye bekliyorum çocuğum doğduktan sonra da devam ederse zaten duramam

Çoktan vazgeçtim artık arabadan sabah akşam ilan bakıyordu hevesli hevesli azıcık da onun canı yansın tabletindeki maillerden kredi kartı ekstresine baktım geçen ay 600 küsür lira vermiş alkole şaka gibi benim aman bir ay daha çalışayım diye sekizinci ayıma girip iki büklüm çalıştığım zaman 600 lira şaka gibi ...

Valla ailem bir kere öğrenirse bir daha isterse tedavisinin üzerine lisans yapsın yine de dönmem susuyorum çünkü bebek doğduktan sonra da içerse gideceğim kızım için susuyorum belki bırakırsa kızım bi yanı buruk büyümesin diye dün sarhoştu konuşamadım bugün anlatacağım bininci kez tekrar

Evet benim eniştem de eve iki kez hacizden getirip seneler sonra bıraktı şimdi teyzem ilk kavgalarında öl inşallah diye beddua ediyor kadın 70 yaşına gelecek adam hala ızdırap kadına bi ölse de rahat etsem diye bakıyor kendini çok kullandırtmadan hatadan dönmek gerek bakalım bebek doğsun devam ederse bana da yol gözükecek

Siz o paraları zor günleriniz için saklayın.

Hiç hoşlanmam gizli birikimden ama siz yapın.

Bu iş söz ile olmaz, tedavi olması lazım.. Birde arkadaş çevresi öyle ise bir şekilde kurtulmalı.. Keşke siz başka ilde çalışabilseniz.. Madem onun işi yok, ona il de farketmez..

Allah yardımcınız olsun..

Bende denedim ama geri erken döndüm diye mi bilinmez işe yaramadı
Disardami iciyor evde kota koy 1 taneden fazlaya izin verme
Disardada gunu olsun
En azindan abartmaz
Ama sizinki kotayi filan aşmış artik
Tut kolundan psikiyatristin kapisina koy
Ilaclarla yardimci oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…