Tr deydim daha önce 3 sene öncesinde orda böyle değildi,yazdığınız her iki seçenek de geçerli benceEşiniz ya evliliği sevmiyor, ya da psikolojisi iyi değil gibi.
Hep mi böyleydi? 2. çocuğu yapmışsınız.
Evet olması gereken sizin evliliğimiz,sorumluluklar hep bende evet ,üstüne ilgi ve oyun bekleyen bir 5 yaş çocuğu etkinlik bile yapıyorum sürekli kızımla,onun gözünde çalışmıyorum isim ne çocuk büyütüp, ev işlerini yapmaktan başka,nadiren yapar ,o da sen çok yorumluyorsun yardım edeyim gibi değil de söylediğim zamanlar,çocukları al git süpürge acayim gibisinden.Bu arada ben de üniv mezunuyum ve çocuklardan önce iş hayatım vardı.Mükemmel bir anne misiniz?
Yani demek istediğim şey aslında,
Hani şu herşeye yetişen temizlik çamaşır bulaşık ütü oyun park.
Hep siz mi bu sorumlulukları aldınız ki eşiniz bu duruma alıştı?
Benimde 2 bebeğim var.
Hiçbişeye yetişemiyorum aslaa.
Eşimin de desteği oluyor ki.
Günü delirmeden kapatıyoruz ..
Bizim evde kural yok mesela.
Sen bunu ben bunu yapacağım diye.
Kim nerde eksiklik görüyorsa yapıyor.
Tr deydim daha önce 3 sene öncesinde orda böyle değildi,yazdığınız her iki seçenek de geçerli benceEşiniz ya evliliği sevmiyor, ya da psikolojisi iyi değil gibi.
Hep mi böyleydi? 2. çocuğu yapmışsınız.
Tabi hicbir şekilde fayda etmiyor konuşmak,adam bu dünyaya keyif için gelmiş,yiyip icip, yatayım,uyuyayım modunda,hani sanki 20 yaşında zorla evlendirilip baba olmus da kaldiramiyor sorumluluğu yaş gelmis 35' e.Önemli bi konu. Çocuklarınızın ve kendinizin durumunu kızmadan bağırmadan kavga etmeden sakin bi şekilde anlattınız mı hiç ona. Bence psikolojik bi destek alsanız birlikte herşey çözülecek gibi geliyor.
Isyan ediyorm bazen ,yemek filan yapmicam diye bir-kac gün sürüyor bu çocuklar var mecburen yapıyorum bir şeyler.adamın hiç bir işini yapmayın.
Isyan ediyorm bazen ,yemek filan yapmicam diye bir-kac gün sürüyor bu çocuklar var mecburen yapıyorum bir şeyler.
Mecburen elimden geldiğince yetisiyorum,baska seceneğim yok hep yalniz buyuttum cocuklari,hayir boyle değildi cocuklardan once ya da boyleydi calistigim icin ben farkedemedim o zamanlar,yine iş vs yapmazdı evde ama ihtiyacım olunca mesela misafir gelecek destek olurdu ,şimdi misafir gelecek diyorum banane gelmesinler ,sen çocuk lusun,küçük bebeğin var onlar seni çağırsın diyor,iyice piskinlesti.Gecenlerde sen beni çok seviyordun çocuklardan önce diyor,ilgisiz kaldığını vurguluyor,sen çocuklarını kıskanan tipler var onlardan misin dedim,galiba evet diyor! Pess..Benim hayatım yüzde yüz değişti evlilikle,çocukla adam daha da ozgurlesti evlenince( ben sosyal,konuşkan biriyimdir,eşim konuşmayı sevmez ,arkadaş filan aramaz).Bu evlilikte tek kazancım çocuklarım ve iyiki de olmuşlar diyorum yoksa seni zaten çekmezdim.Bu adam hiçbir şey yapmayınca siz yetişiyor musunuz peki?
Eşiniz çocuklardan önce de böyle miydi? Bana bilerek dışarı çıkmıyor gibi geldi. 2 tane çocukla gezmek zor iş. O da size atıp keyfine bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?