- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
Kocam çok relax bir adamdır.Takmaz kafaya. Ben aynı durumda olsam kesib giderdiBen olsam gitmezdim üzülürüm o halde bırakmaya. Mantıklı olan gitmek ama .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam çok relax bir adamdır.Takmaz kafaya. Ben aynı durumda olsam kesib giderdiBen olsam gitmezdim üzülürüm o halde bırakmaya. Mantıklı olan gitmek ama .
Uyku saatine denk getirsen ve iki koltuk alıp puseti koltuğa bağlarsan olur sanırım. Daha önce denemedim otobüste ama tahminen olabilir. Ama dediğim gibi ben eşimi bırakmazdım. Eşinin motorsiklete karşı olduğunu bile bile özel günlerden birinde seni ortada bırakmış olduğu için üzgün olduğunu bu nedenle git diye ısrar ettiğini düşünüyorum. Düşünceli biriymiş. Ben yalnız bırakmazdım dediğim gibi.Yaa evet en büyük tasam bu. 11 aylık asla oto koltuğunda durmayan bir bebek. Eşimle yoldayken alıp emzirip sakinleştiriyordum fakat aracım otomatik ve babam otomatik araç kullanamıyor nasıl geçecek yol emin değilim
Hayır annem babam ve benAraci kullanabilecek ve dugune gidecek es,dost,akraba var mi etrafinizda?
Ayagi kirilmis ustelik ameliyatlık durumu varmış ne incinmesiİnanamıyorum kuzeninin düğününe altı üstü eşinin ayağı incindi diye gitmesin mi kocaman adam ya
Gideceğim yere aslında tren var 1 saat.ordan da köy 1 saat. Fakat çocuk eşyası arabası falan derken tren çok zor olurmuş gibi. BilemedimUyku saatine denk getirsen ve iki koltuk alıp puseti koltuğa bağlarsan olur sanırım. Daha önce denemedim otobüste ama tahminen olabilir. Ama dediğim gibi ben eşimi bırakmazdım. Eşinin motorsiklete karşı olduğunu bile bile özel günlerden birinde seni ortada bırakmış olduğu için üzgün olduğunu bu nedenle git diye ısrar ettiğini düşünüyorum. Düşünceli biriymiş. Ben yalnız bırakmazdım dediğim gibi.
Ayağı dizine kadar alçıda ve ödemli maalesef.Altı üstü beş saatlik yol aklınız niye eşinizde onu anlamadım sadece ayağı incinmiş kocaman adam yani.
Benimkide öyle,hatta cogu erkek böyle sankiKocam çok relax bir adamdır.Takmaz kafaya. Ben aynı durumda olsam kesib giderdi![]()
Haha aynı benim eşim. O da kesin gider. Bana hep "çok bağımlı olma" der. "Kendi hayatını başkalarının hayatından önde tut" derBen gitmezdim, ama adım gibi biliyorum ki eşim giderdi!
Sende git bir gece kal ve hemen geri dön
Ay tren varsa çok güzel olur.Ben tren yolculuguna bayılırım.Hem çok rahat hem çok zevkli.Hemde kısa sürede varirsiniz.Merak etmeyin vagonlar çok dar değil esyalariniz pekala sığar.Hemde bir gün kalıp donersiniz.Esinizde yanlız kalmaz,içinizde rahat olurGideceğim yere aslında tren var 1 saat.ordan da köy 1 saat. Fakat çocuk eşyası arabası falan derken tren çok zor olurmuş gibi. Bilemedim
Polemik için yazmıyorum. Başka yazanlar da olmuş eşim giderdi diye. Gerçekten eşleriniz sizin ayağınız kalçaya kadar alçıda ve ödemliyken üzerine basmamanız tembihlenmişken sizi bırakıp gider miydi? Bu herkes hayatına, başının çaresine baksın olayı değil ki? Aklım kalır bir kere. Ya düştüyse, ya tuvalette sorun olduysa, ya ağrısı varsa diye sürekli düşünürüm... Evlilik de özgürlük de bu değil bence.Beyci olmayın ya eşleriniz giderdi bir an bile düşünmeden sonra neden kaybediyoruz