- 31 Mayıs 2020
- 179
- 260
- 53
Merhaba arkadaşlar. Ben daha önce de buraya konu açmıştım yine buna benzer bir konu hakkında. Ben eşimle sorunlar yaşıyorum çözemediğimiz içinden çıkamadığımız sorunlar. Bu yüzden ne yapacağımı şaşırdım naçizane sizlere şunu sormak isterim. “Ben ne yapayım?” Değil de “siz olsanız ne yapardınız?” Merak ettiğim şey bu. Belki ben duygusal yaklaşıyorum üçüncü göz daha iyi görür belki. Aslında gözle görülür bir sorun yok ama ne zaman bi tartışma çıksa eşim bana küsüyor. 2 buçuk yıllık evliyim çocuğum yok düsük yaptım. İki yıl boyu bir sorunumuz yoktu çünkü ben hep alttan alıyordum hep onu peohpohlayıp kavga ettiğimizde ayağına gidiyordım(haklıda olsam haksızda) ama son 4 aydır artık gitmeyi bıraktım bende inat ediyorum o konuşmayınca bende konuşmuyorum. Ama görseniz duvardan farksız öyle böyle bi küsmesi yok paşazadenin. Aileden gelen bir şey hepsi öyleler. Bende sevgi istiyorum ilgi istiyorum mutlu olmak istiyorum para sorunumuz yok ama diyorum ki keşke paramız olmasaydı da ben çok mutlu olsaydım. Yani çok içinden çıkılmaz bir durumdayım. Şimdi bir haftadır saçma sapan bir şey yüzünden beni kıskandı o günden beri konuşmuyor aramıyor sormuyor bide annesi rahatsız yanında kalmak zorunda o kalıyor şimdi bende annemde kalıyorum. Orda da kaldım hani tavır yapmasın diye 4 gün dönüp yüzüme bakmadı yemek yapıyorum eline sağlık bile demiyor. İyiysem çok iyiydi canını veresin gelir ama kötüysen de dönüp selam vermez. Kafam çok karışık bunlar yüzünden daha önce üç sefer ayrılalım dedim kabul etmedi. Ben şaşırdım siz olsanız ne yapardınız?