siz olsanız ne yapardınız.

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
iyi akşamlar arkadaşlar beni önceki konumdan belki hatırlarsınız.neyse ben konuya gireyim.birkaç gün önce ben eşimi aradım napıyorsun nerelerdesin sesini duymak istedim diye .oda ne dese beğenirsiniz benim işim gücüm var seninle uğraşamam deyip tlf nu yüzüme kapattı.siz olsanız nasıl tepki gösterirdiniz.

büyük ihtimal cok stresli bir zamanda aramissindir
ama verdigi cevap cok sinir bozucu olmus isinin yogun oldugunu müsait olunca ben seni ararim deseymis keske
bende esimi bazen cok zamansiz ararim ama dedigim gibi stresli oldugunu musail olunca arayacagini söyler kapatiriz
ayni seyi esim yapsaydi büyük ihtimal cok sinirlenir agzima geleni sayardim kendisini affettirinceye kadarda konusmazdim

Diğer konunu da şimdi okudum. Arkadaş çevresini senden daha fazla koruyup kollaması hiç hoş. Bir de sen merak edip arayınca uğraşamam seninle demiş... Sanki bana aranızdaki heyecan bitmiş gibi geldi. Ya kocanın karakteri böyle ya da aranızda bişeler artık kaybolmuş... Ne diyelim hayırlısı olsun hakkınızda...

evet bende çok sinirlendim zaten hala tavr yapıyorum işin gerçeği.çok yoğun çalışır kendileri ama ne olursa olsun o şekilde konuşmasını hazmedemiyorum.

o günden beri inanırmısınınz tansiyonum yerlebir vaziyette beyefendinin umuru değil iş güç bahanesi onun karakteri öyle inandım artık.

valla canım,bende demin beni arayan sevgilime tartışmadığımız halde ''tamam uzatma diyecek birşeyin varsa de,yoksada kapat artık'' dedim,çok mu huysuz biriyim,aramız mı bozuk,hayır öyle olduğunu düşünmüyorum

ama bazen beni bunaltıyor,kafamda başka şeyler varken gereksiz sorular soruyor,bir de o sorulara cevap vermek zorunda kalınca kafam iyice karışıyor ve sinirleniyorum

eşininde belki kafası karışıktır,psikolojisi bozulmuştur biraz,sende üstüne gittiysen sinirlenmiştir,üstüne gitmiyorum deme hemen,farkında olmayabilirsin,benim sevgilime sorsan o da üstüme gelmiyordur bana pamuk gibi davranıyordur.

bir süre uzak dur,takma fazla,o zaten kendi problemelerini halledince aranız iyi olur kendi arar seni,rahat rahat konuşursunuz telde

Çok ayıp.Meşgul olduğunu doğru düzgün dile getiremiyor mu eşiniz ?:umursamaz:

ya iyi hoş ta kızlar.. bu şekilde de söylenmezki..
acil değilse sonra konusalım der kapatırsın, senle uğraşamam biraz kırıcı olmuz bence..
umarım tekrarlayıp alışkanlık haline getirmez canım...

tamam belki gerçektten çok işi vardır mesele bazen benm sevgilimde en olmadık zamanda arıyo telefon car car çalıyo bulamıyorum insanlar bakıyo sinirleniyorum o ses tonumdan anlıyo zaten ben seni sonra ararım cnmm diyorum ama o cnmdan ne dmek isttedimi anlıyo:)) yani belki sizde çok kötü bizamnda aramışsnızdır erkekler biz gibi değil o yüzden belki aşırı ttepki vermiştir ama yinede yanlış tabii

Canım önceki konunu okudum hakikaten eşin anlaşılması zor kaba biri.
Allah sana bol bol sabır, eşine de anlayış nasip eylesin. Bana kalırsa eşinin devamlı huyuna giderek meseleleri çözemezsin. Bu demek değil ki eşine bağır çağır hayır yavaş yavaş eşini dünyanın merkezine koymadığını ona hissettirmeye çalış. Senin için en değerli kişi kendin sonra da çocukların olduğunu anlaştır ona. Evde sürekli ne yaptın ne ettin sorma bırak o sana sorsun umursama fazla kendi kendine şarkılar söyle mutlu olduğunu görsün. Çocuklara de ki yarın parka götürcek anneniz sizi gezdirecek kıyafet alacak falan yani yavaş yavaş bu izin ve para meselesini de halletmeye bak. Bu kadar sorgu suale dayanılmaz canım. Eskisi kadar fedakar olmadığını görünce inşallah o da birşeylerin değiştiğini görür ve ona göre davranır. ınşallah hep mutlu olursun.

ya haklısınız çok yoğun çalışıyor ama çalışmadığı zamanlardada pek farkı yok.iyi zamanlarımız tabiki varda ben istiyorumki bana daha iyi davransın. kesinlikle dayaktır aldatmadır gibi durumlarımız yok ama benim anlatmak istediğim farklı bişiy .mesela hiç bir zaman ben seviyorum diye eline bir yiyecek alıpta gelmez ha beni açmı bırakıyor asla .

sen ona yap bazi surprizler "benim kocisim dusunmez ama ben dusunuyorum" diye laf vur birde
odunsa yont yavas yavas yoksa odun kalir. sinir seyler bu tur adamlar

Senin nasıl düşüneceğini davranacağını sizin ilişkiniz belirler, bizler rehber olamayız sana. Bu nedenden senin dışındakilerinin kendi ilişkisinden nasıl davranacağının senin için önemi yok.

Kendimize göre n'apardım'a bakarsam, yaşasın optimizm, yanlış bir vakit de aramış olmalıyım, sinirsiz zamanında olsaydı agresif konuşmazdı şeklinde yaklaşır, hiç önemsemem.
Lakin ileriki vakitler de niyetimi kullanıp öfke çatma haline getirirse, radikal değişimler ile kendine çeki düzen vermesini sağlarım. Güzel niyetimi kullandırmam.

bu adam ıÇın kendını hasta etme deĞmez odun her zaman odundundur bızmı eĞıtÇez bu adamları ya bak gÜzelım fazla tavız verme ÜstÜnede dÜŞme derım

ben yontmaktan bıkmış bir haldeyim .yontacak yeride kalmadı artık pes ettim .bikaç gündür öyle yapıyorum zaten hiç oralı olmuyorum .o yokmuş gibi hayatımda.

benim zoruma gidende başkalarına gelince öyle bir adamki .tanısanız bu senin kocanmı dersiniz.

demek ki istese oluyor..cokta odun degil..laftan anlamiyor mu..umursamayacaksin,hersey normalmis gibi davranacaksin,o bagirip cagirirken kahveni yudumlayacaksin:)son kismini bi rus ark.tavsiye etmisti:)

haklısınız isteyince öylebi oluyorki ama bana değil tabiki ee ozaman olmasına ne gerek var ben görmeyeceksem .artık umursamıyorum zaten hiç aramıyorum .biyere gideceksem söylemiyorum .inanki o kadar yoruldumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…