siz olsanız ne yapardınız.

belki de sizinde degistiginizi,yoruldugunuzu gorunce ve buna gercekten inandiginda yola gelir..sevginizi,ilginizi kaybetme korkusu sarar..

belki çok yoğun ve sinirli olduğu bir zamanda aramışsındır canım.
bazen benim eşimninde böyle ters konuştuğu olur.iş yerinde arıza falan olmuştur burnuından solıuduğu zamana denk gelmiştir benim aramam ve tabiki pek hoş konuşmaz teldeaklinialirimsmile
boşver canım üzüldüğüne değmez

bu konu kadın ruhuyla bile ilgili denmez; buna insan ruhu demek lazım...
nekadar meşgul olursa olsun böyle cvp verilmez... aranızda tartışma sorun kırgınlık vs yok ise...

eğer durup dururken yaptıys çok bozulurdum bidaha aramazdım ..... ne kadar ayıp yaaa

Sızın bır takım sorunlarınız var dıye bılıyorum. Bu durumda ben olsaydım ve bu tepkıyı alsaydım, sızın yaptıgınız gıbı hemen forum acar, fıkır alırdım. Cunku gercekten uzulmus olurdum.

Fakat sımdı bunu ben yasamadım, dısarıdan bakıyorum ya. Dıyorum kı mantıklı olanı, durup beklemek. Umıtlenmeden, yıne ıslerıne bak sen. Ne olacaksa olur, sen ne kadar cabalasan da bır seylerı degıstıremeyecegını bılmelısın.

evt durup dururken yeminle hiç bir tartışmamız falan yoktu gayette iyiydik.ve söylediğim zaman şakayla karık demezmi bidaha aramazsan ben memnun olurum diye.ben söylemiştim seni birdaha ararsam nolayım diye.

ozaman beklemeye geçin....
o yokmuş gibi davranmaya devam edin...
önemsemeyin, umursamayın...
erkekler gerçekten bu dilden anlıyorlar çünkü, ne anlatmak, ne kavga... onlar yokmuş gibi davranıldıklarında anlıyorlar bazı şeyleri...
ağırlarına gidiyor sanırım yok sayılmak...
direk küsmeyin de...
normal hayatınıza devam edin, gerektiğinde konuşun ama umursamazca...
belki ozaman anlar...

bende öyle yapıyom zaten .ama gerçekten işe yarıyor. biraz daha burnu sürtsün.belki ozaman iyileşirde .hiç umudum yok.doğrusu.

canım bu erkeklerin hepsinde biraz odunluk var.
benim ki daha beter "boşu buşuna şarjımı bitirme benim" dedi bana ya!
sinir oldum ben nereden bilebilirim şarjının yanında olmadığını insan gibi söylemeyi bilimezler mi bunlar malesef

off ya nasıl bi insanlık halidirki bu benim karşımdakini kırarım diye ödüm kopuyor bunların umuru değil valla.birde hiç birşey olmamış gibi davranmaları yokmu ölüyorum sinirden.

Valla canım eşinin tepkisi baya sert olmuş ne gerek varki böyle konuşmasına offfffff ya erkekler hep duyarsızzzbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…