Eşim buralı.
Şu an uyuyor zaten. Yarın da 5 e kadar seminerim var
Şu an o kadar canım sıkkın ki
2 gün önce oglumun dogum günü vardı. Biz kutlamayı yaparken saat 9 gibi eşimin arkadaşı aradı Antep'e baklava yemeye gidicez sen de gel demişler. ( Bu arada 5 arkadaş gidiyormuş) eşim de şaşırarak Antep'e mi gelemem oglumun dogum günü var dedi kapattı. Kaldı ki Antep bize 5 saat uzaklıkta ve ertesi gün okul var yani.
Neyse biz kutlamayı yaptık misafirler gittikten sonra eşime dedim ..... antepe mi gidecekmiş o saatte? dedim evet dedi. O saatte gidip kaçta döneceklermiş acaba dedim bana da garip geldi belki dalga geçmiştir dedi. Eger oglumuzun dogum günü olmasaydı gidecek miydin dedim. Giderdim neden olmasın dedi. Ben de göndermezdim dedim neden dedi gece gece yolda başınıza bir şey gelir diye korkardım dedim 5 tane adamız ne olacak sanki dedi. Olsun ben yine de göndermezdim o saatte dedim ki eşim bu güne kadar hiç gece çıkmışlıgı yoktur. Arkadaşlarıyla ayda yılda çıkarsa da genelde bu arayan kişiler olur saat 8.30 da evde olur.
Sonra dedim ki ha bir de işin başka boyutu var nereden bileyim ben sizin gerçekten o saatte Antep'e baklava yemeye gittinizi dedim. Nasıl yani dedi, ne bileyim işte der demez sen bana güvenmiyor musun , onları tanımıyor musun vs bir sürü şey söyledi ben de olur ya bu bir anlık bir şey kaldı ki 2 tanesi bekar biri şeytana uydurur falan ne gerek var dedim olur mu öyle şey falan dedi olsun göndermezdim dedim
Gayet sakin bunları konuşurken eşim de başkasının yanında da böyle göndermem falan deme dedi niye dedim benim senin üzerinde hakkım yok mu dedim var da deme yine de dedi ben de sanki diyince ne oluyor erkekliğe zeval mi geliyor dedim biraz bozuldu tabi en sonunda iyi tamam anladık Antep'e göndermezsin dedi sinirli bir şekilde ben de döndüm iyi tamam karışmıyorum ne halt edersen et dedim. Ve 2 gündür zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz
Uzattım kusura bakmayın ama içimi dökmek istedim
öğretmen olduğunuza eminmisiniz? çocuk gibi göndermezdim,doğumgünü olmasa gidermiydin?en sinir bozucu kadın şekli yoktan yere,varsayımlar üzerine tartışma çıkaran kadın...boğun adamı boğun böyle.bir yere giderken size yalan söylerse de şaşırmayın o zaman.
eşinizi öğrenciniz sanıyorsunuz heralde,göndermezdim falan falan...çok saçma.
aman aman 2 bekar arkadaşı var şeytana uydurur değilmi,eşin şeytana uymaz bekar adamlar eşini şeytana uydurur...
evlendikten sonra eşinin bekar arkadaşlarıyla zaman geçirmesini istemeyen kadın modeli de erkek modeli de çok irrite edici geliyor bana...
çekilmesi çok zor bir kadın gibi duruyorsun,oğlunun doğumgünü gününü de mahvetmişsin böylece.
trip kapris falan valla olgunlaşman lazım...
konuyu büyütme canım...
dediğim gibi büyük ihtimalle arkadaşları imada bulunmultur.
"bak sen evde doğum günü kutluyorsun, biz neler yapıyoruz..." demek istemişlerdir. eşinin o taraklarda bezi olsa (tabirimi hoş görürsün umarım) bu imayı hemen anlar sana da söylemezdi zaten...
Bende en nefret ettiğim şey , bende ünv. mezunuyum ama bazı çalışan bayanlar ,eve katkıları oluyor diye eşinin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyorlar , erkekliğine zeval mi gelir diyerek tarzını ve tavrını ortaya koymuş zaten
konuyu açan arkadaşa yüklenmiş herkes ama ben onu haklı buluyorum. Ben şöyle bişey yaşadım. Eşimin bi arkadaşı vardı bekar birgün kız arkadasını almış bizi fasıla davet ettiler. Eşim içkiyi kaldıramaz ama onun ısrarıyla çok içti o gece. Bizde kendisine çok fazla güveniyorduk fasıldan çıkışta eşim sızdı tabi onların arabası yoktu benimde ehliyetim. Mecburen arabayı o kullandı. Eşim arkada sızmış vaziyet, önce kız arkadasını eve bıraktık. Sonra eve gidene kadar bu bana asılmaya başladı. Siz birbirinize göre değilsiniz bak sen ondan fazla içtiğin halde bişeyin yok bide eşine bak seni taşıyamaz bu adam sana göre değil. Senle biz aynıyız hayatı yaşamayı seviyoruz sizin evliliğiniz en fazla 3 ay daha sürer senle biz olsak neler yaparız filan. Eve geldiğimizde eşimi aldım arabadan koluna girdim buna defol dedim kovdum gitti. Sonra ben bunu eşime nasıl anlatıcam diye düşünürken 2 hafta sonra eşim bana dediki bu bana sürekli abi işte kızlar var gidelim senin arabayla onlarla diskoya eğlenelim kalalım o gece bakalım keyfimize filan 2 kez teklif etmiş eşim reddetmiş. Bide benim için eşime abi bunu ne çekiyosun sen sana kadın mı yok filan demiş. Eşim bir anlık bana sinirli oldugu bigün gaflete düşse aldatsa beni demekki direk bana söyleyip aramızı bozucaktı. Demekki bu yönde çalıştığı için evliliğimize 3 ay daha vakit biçmişti. Eşimde bana söyledi bunları bende ondan sonra anlattım bana asıldığını eşimle konuştuk ve artık bekar kişilerle dostluk kurmuyoruz, güvenmiyoruz,hayatımıza sokmuyoruz. Herkes böyle midir kesinlinle hayır lakin önlemi almak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?