- 20 Aralık 2013
- 2.131
- 130
- 73
- Konu Sahibi athenenoctua
-
ay gerçekten arayın soyleyin diyesim geliyor... bir de kız benimle ilgili ona akıl da veriyormus, bak kıymetini bil onun diye. acaba kızı yok yere mi sucluyorum kızıyorum diyorum... belki de sevgilimin uydurması bu cumleler. ama samimi gelmiyor o kız bana.
hanımlar nereden başlasam bilmiyorum, bir türlü sakinleşemedim. direkt konuya gireyim.
erkek arkadaşım bugün aradı evine okuldan bir kız arkadaşı ders çalışmaya gelecekmiş.
fakat sorun şu ki ben bu şahıstan pek hoşlanmıyorum. şöyle ki mezun olmadan önceki yıllarda aynı kızla ders çalışacakları için biz buluşmalarımızı hep erteliyorduk, bencillik yapmamak adına çok sorun çıkarmıyordum, okul önceliktir diyordum. ama bunların hepsi geçti bitti.
ve geçenlerde dogum günümde (bu tip şeyleri normalde önemsemem ama bu sefer taktım kafaya galiba) kutlama yapmak istemesem de onunla beraber oturacaktım, yine aynı kızın ödevi var sıkıştı diye ona yardım etmeye gitti, ben bütün günü yalnız geçirdim...
epey gerildik, ilk çözümü ayrılık olarak gören biri degilimdir ve bitirirsem benim için geri dönüşü olmaz ilişkilerde (acaba burada mı hata yapıyorum... ) ama çok soguktum bir süre konuşmadım. yine gönlümü çalacak bir şekilde özür diledi... tam toparladık derken yine aynı kişi onun evine gidecekmiş, erkek arkadaşım ona derslerinde yardım etsin diye... bu kişi okulu uzattı pek arkadaşı yok kendi akranları mezun oldu. o yüzden bir yanım kıyamıyor kavga çıkarma diyor bir yanım kabullenemiyor. şu an nasıl tepki verecegimi şaşırdım.
not: aldatmaz benim kociş diyecek degilim hep şüpheyle bakarım ama kızla aralarında birşey oldugunu sanmıyorum.
çünkü biz okurken hep beraber ders çalışırdık o kız da gelirdi. onu tanıdım tanıyalı saplantılı bir şekilde sevdigi mi desem bilmiyorum sevgilisi var onun da.
şu an delirdigim nokta daha hoşlanmadıgımı bile bile o kıza hayır gelemezsin demiyor oluşu. gerçi ben de diyemezdim herhalde ama kibarca reddedebilmeliydi...
ayrcada Evet bu iste bi gariplik var.bnm doğum günümde o kizin bu kadar önceliği nedir
? Vallaha içimdeki cingeneyi cikaririm ha.d
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimkisi biliyor böyle durumda bu melek yüzlü, masum kişi gidip yerine canavar çıkıcağını
ay gerçekten arayın soyleyin diyesim geliyor... bir de kız benimle ilgili ona akıl da veriyormus, bak kıymetini bil onun diye. acaba kızı yok yere mi sucluyorum kızıyorum diyorum... belki de sevgilimin uydurması bu cumleler. ama samimi gelmiyor o kız bana.
daha önce sen de evde sürekli tek bir erkek arkadaşınla çalıştıysan onun acısını çıkarıyor olabilirbiz proje zamanları bir evde toplanır maket yapardık. bitirenler yetistiremeyenlerin projelerini cizmede de yardımcı olurdu falan...
yani o zamanlar o bana hic karsı cıkmadı. simdi birine yardıma gitsem yine birsey demez, sen uygun goruyorsan dogrudur sana guveniyorum der...
ama saat başı arar kontrol eder. nitekim ben de bu kızla bulustugunda oyle yapıyor gibi oluyorum hatta istersen megafonu acayım diye teklif bile etmisti ama offf ne dusunecegimi bilemiyorum
:)) konu sahibi lütfen o kizi uzak tutsevgilinden .son sözüm budur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heralde akil vericek oyle, nitekim seni sinir ederse ona kim ders calistiricak. Bence o kizin iyiliginden olmayabilir. Ama ne olursa olsun, sonucta iyi veya kotu zaten seni ilgilendirmez. Seni ilgilendiren, ikisinin tek basina evde ders calismasi.
daha önce sen de evde sürekli tek bir erkek arkadaşınla çalıştıysan onun acısını çıkarıyor olabilir
Canım sen kıza baya güveniyosun gibi..ozaman için rahat olsun ne diyeyim...yani benim gibi kıskançötesi birinin lugatına çok ters şeyler böyle ama herkes ben değil tabi...ben freud un bir erkek cinsellik düşünmeyeceği hiç bir kızla yakınlaşmaz felsefesini savunanl obsesif bi kişiliğim....bana ters agaama tabi senin bileceğin iş...netice: hislerine güven...ne içinden geliyosa öyle yap..hakkımda ne düşünürler diye düşünme...
peki nasıl uzak tutabilirim? kızın yerine kendimi koyuyorum... (gerci ben sevgilisi rahatsız olmasın diye extra ozen gosterirdim) ama yok diyorum sabret, ne de olsa bu yıl okulu bitirecek, yalnız bırakma.
oncelikle yorumunuza cok tesekkur ederim...
evde ders calısmayın demek herhangi birseyle suclamakmıs gibi geliyor, nasıl diyebilirim sizce? yani nasıl bir dille?
evet pek öyle aşırı kıskanclıklarım yoktur... gerci saolsun erkek arkadasım da o guveni verdi ya da ben inanmak istiyorum ona.
ama kıza guvenemiyorum sorun burda biraz. velki de huzursuzlugumun kaynagı bu. ama olay erkekte bitiyor, sadakatsiz ise ben ne kadar baglasam da kimseyle gorusturmesem de ne degisecek ki?
hangisi dogru inanın kafam allak bullak. siz nasıl basarıyorsunuz? ya da ilk tepkiniz ne oluyor?
Ben çok karşı çıkardım.
Erkek arkadaşımın evine bende giderdim heralde onlar ders çalışırken ama orda olurdum.
Senin doğum gününde gelmeyip o kızla ders çalışmasıda garip :44:
En azından o gün diyebilirdi sevgilimin doğum günü bugünü onunla geçiricem diye
hayır, biz kalabalıktık :)
ama intikam gibi kucuk hesaplar yapıyorsa... hic devam etmem zaten daha fena, evlilik hali iskenceden farksız olur oyle biriyle.
acaba oyle bir dusuncesi mi var :44: offf kafam cok karısık, cok!
evet pek öyle aşırı kıskanclıklarım yoktur... gerci saolsun erkek arkadasım da o guveni verdi ya da ben inanmak istiyorum ona.
ama kıza guvenemiyorum sorun burda biraz. velki de huzursuzlugumun kaynagı bu. ama olay erkekte bitiyor, sadakatsiz ise ben ne kadar baglasam da kimseyle gorusturmesem de ne degisecek ki?
hangisi dogru inanın kafam allak bullak. siz nasıl basarıyorsunuz? ya da ilk tepkiniz ne oluyor?
ya kıza ders calısmaya okulun kutuphanesine gidince soylemis, en son dönüşte kız da cicek al unutma diye tembihlemiş. "ne işin var burda o zaman bastan soyleyseydin cagırmaz yardım istemezdim" diye tepki vermesi gerekmez miydi?
kime kızacagımı bile şaşırdım zaten o konuda. kıza mıııı yoksa pek bir yardımsever(!) sevgiliye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?