siz olsanız ne yapardınız?

Banada samimi gelmedi o kiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğumgününde seni yalnız bırakıp o kızın yanına gitti öylemi????? Ve siz hala berabersiniz?? Oha canım arıza çıkarmamanın,anlayışlı bir insan olmanında bir sınırı vardır..siz sınır koymayı bilmezseniz o sınırlar hep biraz daha ileri giderek zorlanır..

Sen akilli bir kizsin. Su an duygularin konusuyor. Demek erkek arkadasin, kiza gercekten aciyor, ve kiyamiyor, o yuzden ona yardim ediyor, bundan sen hoslanmasan bile. Ama sonucta evlensen bile ne erkek arkadasin sana ait, ne de sen ona. Illa karsi taraf sirf hoslanmiyor diye bazi seyleri yapmamak bana cok dogru gelmiyor. Sanirim erkek arkadasin, karakterli birisi ve sen buna sinir olsan bile bu iyilikleri kiza yapmasi gerektigini dusunuyor.

Tabi erkek arkadasin ve kiza guvenmiyorsan (ki oyle birsey cikarmadim yazdiklarindan) o ayri. Yanliz ben yetistirilis olarak, esim bir baska bayana kutuphane de mesela yardim edicek olsa ses cikarmama da, evde ikisi tek basina asla izin vermezdim. Ne olursa olsun.

ayrcada Evet bu iste bi gariplik var.bnm doğum günümde o kizin bu kadar önceliği nedir
? Vallaha içimdeki cingeneyi cikaririm ha.d

Benimkisi biliyor böyle durumda bu melek yüzlü, masum kişi gidip yerine canavar çıkıcağını

Benimkisi biliyor böyle durumda bu melek yüzlü, masum kişi gidip yerine canavar çıkıcağını

:)) konu sahibi lütfen o kizi uzak tut sevgilinden .son sözüm budur

Son düzenleme:

heralde akil vericek oyle, nitekim seni sinir ederse ona kim ders calistiricak. Bence o kizin iyiliginden olmayabilir. Ama ne olursa olsun, sonucta iyi veya kotu zaten seni ilgilendirmez. Seni ilgilendiren, ikisinin tek basina evde ders calismasi.

Canım sen kıza baya güveniyosun gibi..ozaman için rahat olsun ne diyeyim...yani benim gibi kıskançötesi birinin lugatına çok ters şeyler böyle ama herkes ben değil tabi...ben freud un bir erkek cinsellik düşünmeyeceği hiç bir kızla yakınlaşmaz felsefesini savunanl obsesif bi kişiliğim....bana ters aga ama tabi senin bileceğin iş...netice: hislerine güven...ne içinden geliyosa öyle yap..hakkımda ne düşünürler diye düşünme...

daha önce sen de evde sürekli tek bir erkek arkadaşınla çalıştıysan onun acısını çıkarıyor olabilir

:)) konu sahibi lütfen o kizi uzak tut sevgilinden .son sözüm budur

peki nasıl uzak tutabilirim? kızın yerine kendimi koyuyorum... (gerci ben sevgilisi rahatsız olmasın diye extra ozen gosterirdim) ama yok diyorum sabret, ne de olsa bu yıl okulu bitirecek, yalnız bırakma.

heralde akil vericek oyle, nitekim seni sinir ederse ona kim ders calistiricak. Bence o kizin iyiliginden olmayabilir. Ama ne olursa olsun, sonucta iyi veya kotu zaten seni ilgilendirmez. Seni ilgilendiren, ikisinin tek basina evde ders calismasi.

oncelikle yorumunuza cok tesekkur ederim...
evde ders calısmayın demek herhangi birseyle suclamakmıs gibi geliyor, nasıl diyebilirim sizce? yani nasıl bir dille?

daha önce sen de evde sürekli tek bir erkek arkadaşınla çalıştıysan onun acısını çıkarıyor olabilir

hayır, biz kalabalıktık :)

ama intikam gibi kucuk hesaplar yapıyorsa... hic devam etmem zaten daha fena, evlilik hali iskenceden farksız olur oyle biriyle.

acaba oyle bir dusuncesi mi var :44: offf kafam cok karısık, cok!

evet pek öyle aşırı kıskanclıklarım yoktur... gerci saolsun erkek arkadasım da o guveni verdi ya da ben inanmak istiyorum ona.
ama kıza guvenemiyorum sorun burda biraz. velki de huzursuzlugumun kaynagı bu. ama olay erkekte bitiyor, sadakatsiz ise ben ne kadar baglasam da kimseyle gorusturmesem de ne degisecek ki?

hangisi dogru inanın kafam allak bullak. siz nasıl basarıyorsunuz? ya da ilk tepkiniz ne oluyor?

Sen eyer kizdan ziyade evde yek baslarina olmalarindan rahatsiz oluyorsan acik acik soyle. Bunun seni mutsuz ettigini, sen baska bir erkekle yanliz calissan onun nasil hissedebilecehini sor. Helede onun hoslanmadigi bi tiple. Zaten boyle bir seyde empati yapmayi beceremiyosa o zaman baska seylerde de beceremeyebilir. Yani dusun evlendiginde boyle bir kadinla basbasa calismasi hakkinda ne hissediceksin ilerleyen yillarda. Bundan hoslanmiyorsan bastan soyle, durumu acik et ki o da ya kabul etsin, ama beni sIkiyosun derse de ona gire tekrar dusunursun.
Kizdan hoslanmadigin halde, bunun senin zamanindan caldigi halde fikrine ve secimine saygi gosteriyirum ona ders calostirabilitsin ama evde basbasa olmani kaldiramiuorum, cok mutsuz oluyorum. Sana guvenmemekle alakasi yok, mutsuz oluyorum de. Baska aciklama yapmak zorunda deyilsin. Seni seviyorsa sen ona nasil saygi duyuyorsan o da senin duygularina saygi duymali.

canım ben evliyim zaten ama dediğim gibi bişey başardığım yok...direk kıskanıyorumm hiç deşmeden kısa yoldan kıskanıyorummmm :))) ve eşim böyle bişey yaparsa burnundan getiriyorummm....halimden de memnunum..bana ne karşı taraf iyi yada kötü niyetli benim eşim hiç bir kızla başbaşa kalmamalıdır benim kanaatimce okadarr...medeni falan değilim arkadaşşş...(gaza geldimm :))

ya kıza ders calısmaya okulun kutuphanesine gidince soylemis, en son dönüşte kız da cicek al unutma diye tembihlemiş. "ne işin var burda o zaman bastan soyleyseydin cagırmaz yardım istemezdim" diye tepki vermesi gerekmez miydi?

kime kızacagımı bile şaşırdım zaten o konuda. kıza mıııı yoksa pek bir yardımsever(!) sevgiliye mi?

hayır, biz kalabalıktık :)

ama intikam gibi kucuk hesaplar yapıyorsa... hic devam etmem zaten daha fena, evlilik hali iskenceden farksız olur oyle biriyle.

acaba oyle bir dusuncesi mi var :44: offf kafam cok karısık, cok!

bunu söyletmek için öyle dedim zaten :) 3 kişi olmak başkadır 2 kişi olmak başkadır. o yüzden ben de yaptım ama o anlayışlıydı demen bir şey ifade etmiyor. yani sen iki kişi çalışmadıysan...

Hastaliklarda genetik faktorlerin yani sira cevresel faktorlerinde etkisi vardir. Insan iliskilerinde de oyle oldugunu dusunuyorum. Bir erkek yada kadin devamli aldatmanin olabilecegi mekanlarda durumlarda bulunsa o insan ne kadar karakterli olursa olsun aldatma ihtimali artar. O yuzden hareketlerinize dikkat etmemiz gerekiyor, bazi toplumsal kurallar var doye dusunuyorum.

Ben genişimdir, biraz.. Ay seninle evlensem keşke çok mutlu olurdum dedi bi hatun benim yanımda nişanlıma, ona bile amaan nolcak diyebilecek biriyim..
Ama bu durumdan ufaktan kıllandım..
Doğumgünü meselesi.. İsterse 3 yıl uzatsın okulunu, senin doğum gününde önceliği sen olmalısın.. Herkesten, her şeyden önce..
Yapsın kendi dersini Allah aşkına, ortaokul talebesi mi bunlar?
Projeler kalabalık yapılır, o da o projeye dahil olanlarla birlikte yapılır.. Alakasız insanlarla değil..
Bu ne böyle ders çalışmak/çalıştırmak.
Bizde okuduk, milleti ikide birde davet etmedik evimize, ya da gitmedik..
Bunun altında kesinlikle ve kesinlikle bişey var..

Biseyi merak ettim doğum gununuzde gitmiş ya sizin doğum gununuz olduğunu kiz biliyor muydu?yok eğer biliyorsa kiz resmen sevgiline yazıyor dicem...

Erkek arkadasin saf, kiz kullaniyor. Bence sen umrunda bile deyilsin, o yeter ki dersini calissin ve gecsin.

Senin yerinde olsam erkek arkadasinin o kiza ders calistirmasina engel olmazdim, cunku belki yanlis dusunuyoruz kiz hakkinda belki de cok saf iyi niyetli, ama nasil calisacaklarina dair mudahele ederdim. Erkek arkadasin kendini kullandirtmak istiyosa da yapabilecegin bisey yok. Gallant knight duygulari kabarmis.

Gaza getirmek gibi olmasın ama bencede şüphelensen iyi edersin. Pek normal gbı durmuyor anlattıkların. Senın dogum gunun de özel bir günde kalkıp o kızın yanına gdeblıosa herseyi düşünürüm ben..
Bu olayı deşmelisin. bişeyler var gibi duruyor. İşkillendim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…