siz olsanız ne yapardınız?

Bir kizla bir erkek bu sekil arkadas olamaz ama erkek arkadasim nasil dusunemiyor dememelisin cunku onlarin dusunce bicimleri farkli. Cani sikiliyorsa madem seninle konussun. Bir ifadesini al bakayim derdi neymis? Sinirlenerek eline koz veriyorsun.

sorma lucky ya, baştan beri hoslanmadıgım icin ben mi kuruntu yapıyorum acaba diye düşünüyordum ama simdiye kadar fazla hosgorulu bile davranmısım.
her seyin fazlası zarar derler ya, aynen oyle!
o kızla konusmam. zaten okurken okulun cevresindeki ogrenci evinde de ben hicbir sey yapmadıgım tartısmadıgım halde yakınlardaysam köşe bucak kaçıyor gibi davranıyordu kız, tum bölüm arkadasları erkekler de benle dalga geciyorlardı kızı korkutmussun diye.
bu işte gercekten bir anormallik var artık musamaha gostermeyecegim.

Sizin yerinize arkadasini tercih ediyorsa ve bu bir bayansa bir kere daha dusun derim ben

tercihten ziyade acil olanı secme gerekliligi hissettigini ve benim küsmeyecegimi düsünerek davrandıgını falan düsünüyordum ama resmen körmüşüm.
biz uyarmadıkca onlar görmemekte daha da ısrarcılarmış, geç de olsa bunu anladım...

Yok daha nesiiiiiiii.

Senden korkuyorsa erkek arkadasinla olan bu rahatlik ne:))

Ooo ben olsam cok kotu ariza cikartmistim.

Ders calismak bahane gibi geldi bana ozelliklede dogum gunu nu secmis ki aranizda problem yasansin istiyo sanki keske gondermeseydiniz haddini yerini bilseydi.ama aranizi bozmamaya gayret edin ki firsatcilara firsat cikmasin

Senden korkuyorsa erkek arkadasinla olan bu rahatlik ne:))

Ooo ben olsam cok kotu ariza cikartmistim.

arıza cıkarmaz olur muyum, vakti zamanında erkek arkadasımın sectigi dersleri o kızla ortak almaması icin ders programını bile degistirtmistim.
aman projeleri ortak yapmak zorunda kalmasınlar diye.
sonra da kurtulmak icin bölümden baska bir arkadasa paslamıştım kızı, onlara yeni proje grupları kurdum elcegizlerimle.
sırf kuruntu yapmayayım, ilişkimiz zarar gormesin diye guzelce cozmustum sorunu.

simdi ödev bahanesi bile yok, canım sıkıldı diyip eve gelmeler gitmeler oooooh ne ala memleket!

Son düzenleme:

Ay inanamıyorum Bu kızın amacı ne ya? Bi erkeğin evine gidip çalışır mıyım diyorum arkadasım da olsa ne münasebet yani yardıma gerek yokken! Ne yapmaya çalışıyor anlayamadım.
Hele erkek arkadaşınız..Saf mı yoksa kör mü?
Canı sıkılmış ne demek?
Sabrınıza hayran kaldım,şimdiye o kızı benzetmiş sevgilime de lafları sokmuştum baya baya.
Kurtulun bu kızdan,konuşacak mısınız artık ne yapacaksanız bir an önce yapın.
Normal değil bu kadarı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne sıkıntılı işler neyse ki benin eşimin öyle bi durumu yok ne okuldan ne işyerinden çünkü bayan yok :)))) olsa ben de hoşlanmazdım ve karşı çıkardım çek restini seni ertelemesi kabul edilemez

Hayir sizin evde beyne daha fazla oksijen gidiyorsa soylesin . Ara sira ogrenciye saatligine kiraya verin.

Bu durumda cozmen gereken bir erkek arkadasin kaldi.

Bu nasıl iş ya ikisininde kafasını birbirine vurup kıvılcım çıkartasım geldi!!!!
Kız zaten mal, sevgilinizde buna müsaade ettiği için ...! Söylemeyeceğim ayıp kaçar.

Kızın sevgilinde gözü yoksa ben adımı değiştiririm..

ya erkek arkadasım yurt dısındayken ben bile kısıtlı konusurken bu kız gece yarısı kendisi sevgilisi ile kavga ettikce arıyordu. ne de olsa orada hala gunduzmus... bahaneye bak!

huylanmıstım da cirkin yakıstırmalar yapmayayım gunahını almayayım diyordum... benimki saflıgın ötesinde enayilik olmus artık.

Ders calismak bahane gibi geldi bana ozelliklede dogum gunu nu secmis ki aranizda problem yasansin istiyo sanki keske gondermeseydiniz haddini yerini bilseydi.ama aranizi bozmamaya gayret edin ki firsatcilara firsat cikmasin

cok dogru soyluyorsunuz. fakat erkek arkadasımın gozlerini acabilmem icin aramız bozmam gerekecek sanırım. bu gece düsünsün dursun diyecegimi dedim. yarın hala anlamıyorsa hanımefendilikten anlamıyor demektir, icimdeki canavarı cıkarmam lazım herhalde.

saf mı kör mü inanın bu soruyu ben de soruyorum... hem onun icin hem de kendim icin.
fakat erkek arkadasımın cephesinden durumu soyleyeyim, umursamaz. ve boyle seylere dusunmeye kafasını yoramayacak kadar usengec.

Hayir sizin evde beyne daha fazla oksijen gidiyorsa soylesin . Ara sira ogrenciye saatligine kiraya verin.

Bu durumda cozmen gereken bir erkek arkadasin kaldi.

şu sinirime ragmen yüzümü guldurdun ya cok yaşa lucky

çözer miyim dagıtır mıyım bilmiyorum ama çözecegim umarım...

aradı mı canım seninki teli kapatınca?

aradı mı canım seninki teli kapatınca?

kızın gelecegini soyledi. kapattık.
sonra ust uste 1saat arayla aradı, muhtemelen rapor vermek icin. acmadım, piskinligi hepten delirtmesin diye.
en son gece konustum, bu olayı ogrendim. sonra kapattım.
az once aradı mesgule attım. bir düşünsün bakalım...
yarın da kendine gelmezse bu sefer kıyameti koparacagım galiba.

cnm sınav zamanı fln normal,yada arada bir.ama böle zırt pırt olmazki.tavrını koymalı sevgiln.aralarında bişi olmasa bile,senin rahatsızlığın giderilmeli.

Son düzenleme:
Kızın ne mal olduğunu anladık da........sakın beni yanlış anlama bir erkek hoşlanmadığı bir kıza bu kadar yardımcı olmaz gibi geliyor.......ya da şöyle söyleyeyim kızın ilgisi bilinç altında hoşuna gidiyor ve bunu kendine de itiraf edemiyor......ya da umarım ben yanılıyorumdur
Yaklasım tarzın çok iyi yanlız umarım bu gece erkek arkadaşının düşünce yetisi yerindedir de yok canım biz ne yapıyoruz deyip kendini kandırmaz

Hep bana hep bana olmaz ki dimi ama :) Evdeki sirri soylesin ki paylasim artsin.

Sana da kucuk bir sir. Bu hafta hep gergin gececek. Ne yapiyorsan haftaya yap athe'cim.

saf mı kör mü inanın bu soruyu ben de soruyorum... hem onun icin hem de kendim icin.
fakat erkek arkadasımın cephesinden durumu soyleyeyim, umursamaz. ve boyle seylere dusunmeye kafasını yoramayacak kadar usengec.
Bir sevgilisi varsa üşengeç olamaz düşünmek zorunda.Kıza bir şey yapamasanız da alın karşınıza konuşun sevgilinizle.Kendinizi kötü hissettiğinizi ve empati yapması gerektiğini söyleyin.
Aynı şekilde böyle bir erkek arkadaşınız olsa o ne yapardı merak ettim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu nasıl iş ya ikisininde kafasını birbirine vurup kıvılcım çıkartasım geldi!!!!
Kız zaten mal, sevgilinizde buna müsaade ettiği için ...! Söylemeyeceğim ayıp kaçar.

bir de bana sorun... içimdeki siddet egilimini ortaya cıkarttılar resmen! ne deseniz hakediyorlar...

cnm sınav zamanı fln normal,yada arada bir.ama böle zırt pırt olmazki.tavrını koymalı sevgiln.aralarında bişi olmasa bile,senin rahatsızlığın giderilmeli.

ben de sizin gibi dusunuyordum. hatta dersleri agır bir bölüm oldugu ve ödevlerde zorlanıldıgı icin final zamanı olmasa da sabret athe diyordum kendime.

fakat işin rengi bambaşka olmaya basladı... umarım sonuç dediginiz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…