- Konu Sahibi athenenoctua
-
Bir kizla bir erkek bu sekil arkadas olamaz ama erkek arkadasim nasil dusunemiyor dememelisin cunku onlarin dusunce bicimleri farkli. Cani sikiliyorsa madem seninle konussun. Bir ifadesini al bakayim derdi neymis? Sinirlenerek eline koz veriyorsun.
Sizin yerinize arkadasini tercih ediyorsa ve bu bir bayansa bir kere daha dusun derim ben
destek olan herkese cok tesekkur ederim... tavrımı degistirme kararı almıstım ki beyfendi aradı.
o an son kez sakinligimi koruyup detayları ogrenmek istedim (sabah aradıgında kızın gelecegini dedigi an konusmayı uzatmadan sonlandırmıstım)
ne ogrendim dersiniz... kucuk hanım ders calısmaya gelmis eve.
bizimki de salonu ve bilgisayarı ona bırakıp kendi odasına kitap okumaya cekilmiş...
ee dedim yardım etmiyor musun? öyle bir durum yoktu ki dedi. kan beynime sıcradı.
bu kızın evi yok mu dedim, var dedi.
bilgisayarı mı bozuk dedim, yooo o da var dedi.
evde bunaldıysa bile kendi erkek arkadasının evi yok mu dedim, evet var hala beraberler zaten dedi.
senin evin sessiz sakin kutuphane mi de o kız calısmaya gleiyor dedim, dondu kaldı.
bu adam bunları nasıl dusunemez/dusunmez aklıma almıyor ya.... bu sorularımı düşün taşın, su an konusmayacagım yoksa kalbini fena kırarım dedim teli kapattım. ha bi de kapatmadan once dedi ki "kızın evde canı sıkılıyormus"
bizde evde canım sıkılıyor diyene canı koca istiyor derler dedim. bu biraz ayıp oldu o an bunu düsünecek durumda degildim...
şimdi ben bu adama son olarak ne diyeyim? elime gec su an parcalarım herhalde. ilk defa bu kadar gozum döndü. yani bunaldım diyip o kız eve oturmaya gelse daha mantıklı. canım sıkıldı diyip baskasının evine çöreklenip ders calısmak nedir ya?! nasıl bir bahanedir, neyin kafasıdır...
sorma lucky ya, baştan beri hoslanmadıgım icin ben mi kuruntu yapıyorum acaba diye düşünüyordum ama simdiye kadar fazla hosgorulu bile davranmısım.
her seyin fazlası zarar derler ya, aynen oyle!
o kızla konusmam. zaten okurken okulun cevresindeki ogrenci evinde de ben hicbir sey yapmadıgım tartısmadıgım halde yakınlardaysam köşe bucak kaçıyor gibi davranıyordu kız, tum bölüm arkadasları erkekler de benle dalga geciyorlardı kızı korkutmussun diye.
bu işte gercekten bir anormallik var artık musamaha gostermeyecegim.
tercihten ziyade acil olanı secme gerekliligi hissettigini ve benim küsmeyecegimi düsünerek davrandıgını falan düsünüyordum ama resmen körmüşüm.
biz uyarmadıkca onlar görmemekte daha da ısrarcılarmış, geç de olsa bunu anladım...
Yok daha nesiiiiiiii.
ay aklıma geldikce...1yıldır paçayı kurtarmıştık yine dadandı. ben de saf saf kızı suclamak istemiyorum ne yapsam diye sızlanıyordum burda.
Senden korkuyorsa erkek arkadasinla olan bu rahatlik ne:))
Ooo ben olsam cok kotu ariza cikartmistim.
destek olan herkese cok tesekkur ederim... tavrımı degistirme kararı almıstım ki beyfendi aradı.
o an son kez sakinligimi koruyup detayları ogrenmek istedim (sabah aradıgında kızın gelecegini dedigi an konusmayı uzatmadan sonlandırmıstım)
ne ogrendim dersiniz... kucuk hanım ders calısmaya gelmis eve.
bizimki de salonu ve bilgisayarı ona bırakıp kendi odasına kitap okumaya cekilmiş...
ee dedim yardım etmiyor musun? öyle bir durum yoktu ki dedi. kan beynime sıcradı.
bu kızın evi yok mu dedim, var dedi.
bilgisayarı mı bozuk dedim, yooo o da var dedi.
evde bunaldıysa bile kendi erkek arkadasının evi yok mu dedim, evet var hala beraberler zaten dedi.
senin evin sessiz sakin kutuphane mi de o kız calısmaya gleiyor dedim, dondu kaldı.
bu adam bunları nasıl dusunemez/dusunmez aklıma almıyor ya.... bu sorularımı düşün taşın, su an konusmayacagım yoksa kalbini fena kırarım dedim teli kapattım. ha bi de kapatmadan once dedi ki "kızın evde canı sıkılıyormus"
bizde evde canım sıkılıyor diyene canı koca istiyor derler dedim. bu biraz ayıp oldu o an bunu düsünecek durumda degildim...
şimdi ben bu adama son olarak ne diyeyim? elime gec su an parcalarım herhalde. ilk defa bu kadar gozum döndü. yani bunaldım diyip o kız eve oturmaya gelse daha mantıklı. canım sıkıldı diyip baskasının evine çöreklenip ders calısmak nedir ya?! nasıl bir bahanedir, neyin kafasıdır...
arıza cıkarmaz olur muyum, vakti zamanında erkek arkadasımın sectigi dersleri o kızla ortak almaması icin ders programını bile degistirtmistim.
aman projeleri ortak yapmak zorunda kalmasınlar diye.
sonra da kurtulmak icin bölümden baska bir arkadasa paslamıştım kızı, onlara yeni proje grupları kurdum elcegizlerimle.
sırf kuruntu yapmayayım, ilişkimiz zarar gormesin diye guzelce cozmustum sorunu.
simdi ödev bahanesi bile yok, canım sıkıldı diyip eve gelmeler gitmeler oooooh ne ala memleket!
Kızın sevgilinde gözü yoksa ben adımı değiştiririm..
Ders calismak bahane gibi geldi bana ozelliklede dogum gunu nu secmis ki aranizda problem yasansin istiyo sanki keske gondermeseydiniz haddini yerini bilseydi.ama aranizi bozmamaya gayret edin ki firsatcilara firsat cikmasin
Ay inanamıyorumBu kızın amacı ne ya? Bi erkeğin evine gidip çalışır mıyım diyorum arkadasım da olsa ne münasebet yani yardıma gerek yokken! Ne yapmaya çalışıyor anlayamadım.
Hele erkek arkadaşınız..Saf mı yoksa kör mü?
Canı sıkılmış ne demek?
Sabrınıza hayran kaldım,şimdiye o kızı benzetmiş sevgilime de lafları sokmuştum baya baya.
Kurtulun bu kızdan,konuşacak mısınız artık ne yapacaksanız bir an önce yapın.
Normal değil bu kadarı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayir sizin evde beyne daha fazla oksijen gidiyorsa soylesin . Ara sira ogrenciye saatligine kiraya verin.
Bu durumda cozmen gereken bir erkek arkadasin kaldi.
ya erkek arkadasım yurt dısındayken ben bile kısıtlı konusurken bu kız gece yarısı kendisi sevgilisi ile kavga ettikce arıyordu. ne de olsa orada hala gunduzmus... bahaneye bak!
huylanmıstım da cirkin yakıstırmalar yapmayayım gunahını almayayım diyordum... benimki saflıgın ötesinde enayilik olmus artık.
cok dogru soyluyorsunuz. fakat erkek arkadasımın gozlerini acabilmem icin aramız bozmam gerekecek sanırım. bu gece düsünsün dursun diyecegimi dedim. yarın hala anlamıyorsa hanımefendilikten anlamıyor demektir, icimdeki canavarı cıkarmam lazım herhalde.
saf mı kör mü inanın bu soruyu ben de soruyorum... hem onun icin hem de kendim icin.
fakat erkek arkadasımın cephesinden durumu soyleyeyim, umursamaz. ve boyle seylere dusunmeye kafasını yoramayacak kadar usengec.
şu sinirime ragmen yüzümü guldurdun ya cok yaşa lucky
çözer miyim dagıtır mıyım bilmiyorum ama çözecegim umarım...
aradı mı canım seninki teli kapatınca?
ya erkek arkadasım yurt dısındayken ben bile kısıtlı konusurken bu kız gece yarısı kendisi sevgilisi ile kavga ettikce arıyordu. ne de olsa orada hala gunduzmus... bahaneye bak!
huylanmıstım da cirkin yakıstırmalar yapmayayım gunahını almayayım diyordum... benimki saflıgın ötesinde enayilik olmus artık.
cok dogru soyluyorsunuz. fakat erkek arkadasımın gozlerini acabilmem icin aramız bozmam gerekecek sanırım. bu gece düsünsün dursun diyecegimi dedim. yarın hala anlamıyorsa hanımefendilikten anlamıyor demektir, icimdeki canavarı cıkarmam lazım herhalde.
saf mı kör mü inanın bu soruyu ben de soruyorum... hem onun icin hem de kendim icin.
fakat erkek arkadasımın cephesinden durumu soyleyeyim, umursamaz. ve boyle seylere dusunmeye kafasını yoramayacak kadar usengec.
şu sinirime ragmen yüzümü guldurdun ya cok yaşa lucky
çözer miyim dagıtır mıyım bilmiyorum ama çözecegim umarım...
Bir sevgilisi varsa üşengeç olamaz düşünmek zorunda.Kıza bir şey yapamasanız da alın karşınıza konuşun sevgilinizle.Kendinizi kötü hissettiğinizi ve empati yapması gerektiğini söyleyin.saf mı kör mü inanın bu soruyu ben de soruyorum... hem onun icin hem de kendim icin.
Bu nasıl iş ya ikisininde kafasını birbirine vurup kıvılcım çıkartasım geldi!!!!
Kız zaten mal, sevgilinizde buna müsaade ettiği için ...! Söylemeyeceğim ayıp kaçar.
cnm sınav zamanı fln normal,yada arada bir.ama böle zırt pırt olmazki.tavrını koymalı sevgiln.aralarında bişi olmasa bile,senin rahatsızlığın giderilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?