Siz olsanız ne yapardınız ?

Benim delirdiğim şeyler de aynen bu işte... Ben avm de tek başıma saatlerce bekledim onların şehrine.Aşkım ne olur anlayış göster diyerek ha neden hep ben anlayış gösteriyorum bunu anlamıyorum.Aramazda 10 yaş var o benden küçük .Bekar genç bir kız.Eşim güzellikle söylüyor çünkü zaten haklı olduğumu biliyor ama ben karşı tarafın hadsizliğine inanamıyorum.

Valla esinizden de 10 yas kucuktur herhalde. Insan kardesine derki bu benim esim seninde yengen. Cocuklugun luzumu yok, herkes yerini bilsin der. Gercer kenara, o zaman gorumcen de boyle rahat tavir yapamaz

kendinize bir plna yapın doluyum o zamna planım var deyin.eşinize söylersiniz bana sordun mu benim için gezdirir derken diye savın başınızdan.yada bi istanbul haritası bir müze kart bir de akbil alıp verin. eşşek değilse anlar herhade :D

Bana müsait misin diye sorulmadı bu plan yapılırken, kusura bakma gezdiremicem de.
Zaten sana saygısı yokmuş.

bir senedir benimle konuşmasın, abisiyle sıkı fıkı ama benimle soğuk dursun sonra ben de onu bilmem nerelere gezdireyim. asla! çok istiyorsa kendi gezebilir, kimseye eşlik etmek zorunda değilsin. ben bunun farklı bir versiyonunu kuzenimle yaşadım. başka bir nedenle kısa bir süreliğine bizim yaşadığımız şehre geldi bizde kaldı beş gün kadar. ondan önce yılda bir bile konuşmuşluğumuz yok düşün aradaki ilişkiyi. yaşı da benden 10 yaş küçük aynı senin görümcen gibi. son derece güzel karşıladık bir sürü mutfak alışverişi yaptık özendik vs. denize götürdük dışarda yemeğe gezmeye götürdük ama sonra duyuyoruz ki hanımefendi sıkılmış. çok gezememiş! nankör! orda olay benim için bitti. asla bir daha bu tarz insanlar için kılımı kıpırdatmam. sen de sakın ola ki bu kız için kendini strese sokma. gelme diyemezsin tabii ama gelirse de sen onu gezdiremeyeceğini uygun bir dille söyle. nasıl bir bahane bulursun bilmiyorum ama bul lütfen. yorulduğuna ve harcadığın paraya asla degmez.

Eşim az önce kızla telefonda konuşmuş ve benden özür dilemesi gerektiğini söylemiş .Maalesef anladığım kadarıyla öyle bir şey yok .Eşim de iki tarafı da memnun etmeye çalışıyor kendince .Kesin kes eve gelebileceğini her türlü misafirğerverliğini yapacağımı ama asla asla onu müze sergi vs gezdirmeyeceğimi söyledim.

Eşim az önce kızla telefonda konuşmuş ve benden özür dilemesi gerektiğini söylemiş .Maalesef anladığım kadarıyla öyle bir şey yok .Eşim de iki tarafı da memnun etmeye çalışıyor kendince .Kesin kes eve gelebileceğini her türlü misafirğerverliğini yapacağımı ama asla asla onu müze sergi vs gezdirmeyeceğimi söyledim.

Inan oyle davranan biri icin misafirperverligin dibine vurmana gerek yok. Sofraya fazladan 1 tabak koyman yeterli

Bir senedir haksız olduğu halde benimle konuşmayan ,görüşmeyen,şehirlerine gittiğimde beni avm lerde tutup kendisi abisi ile görüşen benden 10 yaş küçük görümcem bir haftalığına bizde kalmaya geliyormuş.Abisini arayıp haber vermiş.

Hadi gelsin bir şey demiyorum ama işin tuhafı geldiği zaman şehrimizdeki müze,kültürel yerler vs gezmek istiyormuş.İstanbulda yaşıyoruz mesafeleri biliyorsunuz.Abisi çalışıyor.Bu demek oluyor ki ben gezdireceğim .

Bu hadsizlik ve emrivaki karşısında çok şaşırdım ve hiç bir yere götürmeyi de düşünmüyorum.Abisi yani eşim de benim yerime vanityfair ablan seni getirir hafta sonu da beraber gezeriz demiş.Eşim izin alamaz çünkü yeni işe girdi .Haksız mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?
Şaka gibi, sizi evine almayan biri, hem kalmaya gelip, üzerine de beni gezdir diyor ve eşiniz sizin adınıza söz mü veriyor?
Ben olsam o hiç evde yokmuş gibi davranırdım sanırım.

Şimdi evinin yarısı da eşinin olduğu için gelme demek olmaz.
Ama hiç özel bişey yapma derim. Eşin kendi anahtarını kıza bıraksın, girsin çıksın, ne bulursa yesin artık.
Kocaman insan, kendi gezsin. Benim yabancı arkadaşlarım geliyor, dil yok bişey yok, rehber elinde her yeri geziyorlar, çocuk mu bu elinden biri tutacak?

Şimdi evinin yarısı da eşinin olduğu için gelme demek olmaz.
Ama hiç özel bişey yapma derim. Eşin kendi anahtarını kıza bıraksın, girsin çıksın, ne bulursa yesin artık.
Kocaman insan, kendi gezsin. Benim yabancı arkadaşlarım geliyor, dil yok bişey yok, rehber elinde her yeri geziyorlar, çocuk mu bu elinden biri tutacak?
İlk evlendiğimiz sene gelmişti .Gezdirmiştim çok memnun kalmıştı .Ama yaptığı o terbiyesizlikten sonra özür dilemeyip bir de yüzsüzce eski ilgiyi beklemesi inanılır gibi değil.Ezik kocama da o kadar kızgınım ki .

hergün çıkma sende...yorgunum rahatsızım falan de..hatta gezerken yada evde otururken eski konuyu aç kırıldığını falan söyle...

hergün çıkma sende...yorgunum rahatsızım falan de..hatta gezerken yada evde otururken eski konuyu aç kırıldığını falan söyle...

Yorgunum, rahatsızım gibi bahanelere gerek yok ki

Eşini karşısına alacak, bak bu bu bu nedenlerle bana saygısızlık edildiğini düşünüyorum. Bana saygısızlık eden kişilerle aramda mesafe olsun istiyorum, o yüzden kusura bakma. Lütfen sen de bana saygı duy, beni ezdirme demeli

Görümce abisinden yüz buluyor çünkü.

Haaa görümceyle ayrı konuşulur tabi, neden yaptın böyle diye.

Seni nasıl Avm lerde bekletiyor.
Evli mi bu görümce, 10 yaş küçük deyince baya ufak bir kız sandım.
Evliyse ve o seni evine bile almıyorsa
Size nasıl 1 hafta kalmaya gelebiliyor.
Çok ilginç gerçekten.

Yorgunum, rahatsızım gibi bahanelere gerek yok ki

Eşini karşısına alacak, bak bu bu bu nedenlerle bana saygısızlık edildiğini düşünüyorum. Bana saygısızlık eden kişilerle aramda mesafe olsun istiyorum, o yüzden kusura bakma. Lütfen sen de bana saygı duy, beni ezdirme demeli

Görümce abisinden yüz buluyor çünkü.

Haaa görümceyle ayrı konuşulur tabi, neden yaptın böyle diye.

bence eşiyle bu şekilde konuşursa arası bozulabilir...kendi arasında halletmesi daha doğru olur..şöyle düşün konu sahibinin kardeşiyle eşi arasında böyle bir şey olsa ve eşi görüşmek istemiyorum dese eminim bu durum konu sahibinin hoşuna gitmez...kimsenin gitmez..birkaç hata affedilebilir aile oluyorsun sonuçta...nasıl ki biz kardeşimizle kavga ederiz sonra hiçbir şey olmamış gibi devranırız ona benzer işte...tabiki tam anlamıyla kardeş gibi olmaz ama eğer ki büyük bir hata değilse geçliğine vericen tekrarlarsada uyarıcan...
yani boşuna eşiyle arası açılmasına gerek yok..görümcesi değil kendi kardeşide gelmek isteyebilirdi..empati yaparak düşünüyorum...

Back
X