Siz olsanız ne yapardınız ?

Şu erkeklerin olayları anlamamasına ortamı ayarlayamamasına sinir oluyorum. Yahu eşinle kardeşin arasında bir küslük var, gezmek gezdirmekte içten gelerek yapılacak şeyler öyle emrivaki ile birde ortada küslük varken olacak şey mi
Eşinin kardeşine gelme demesi lazım seni arada bırakmaması lazım. dı.
Ben olsam küs olduğum görümce eve yüzsüzce geliyosa özürsüz falan bide, gidebileceğim yer varsa orada kalırım abi kardeş nerde geziyolarsa gezsinler, yüzyüze gelmek istemem bide ona hizmet edicem çok sinir bozucu. Ha özür diler ılımlı yaklaşırsa başım üzerine yoksa yok yani

bence eşiyle bu şekilde konuşursa arası bozulabilir...kendi arasında halletmesi daha doğru olur..şöyle düşün konu sahibinin kardeşiyle eşi arasında böyle bir şey olsa ve eşi görüşmek istemiyorum dese eminim bu durum konu sahibinin hoşuna gitmez...kimsenin gitmez..birkaç hata affedilebilir aile oluyorsun sonuçta...nasıl ki biz kardeşimizle kavga ederiz sonra hiçbir şey olmamış gibi devranırız ona benzer işte...tabiki tam anlamıyla kardeş gibi olmaz ama eğer ki büyük bir hata değilse geçliğine vericen tekrarlarsada uyarıcan...
yani boşuna eşiyle arası açılmasına gerek yok..görümcesi değil kendi kardeşide gelmek isteyebilirdi..empati yaparak düşünüyorum...

Ama ben böyle bir durumda kardeşime
eniştenle selamlaşmıyorsun bile
gezdirmesini nasıl bekliyorsun diye direk sorardım :)

Gel gel
enişten seni bir güzel gezdirir demezdim :olamaz::KK48:

Yorgunum, rahatsızım gibi bahanelere gerek yok ki

Eşini karşısına alacak, bak bu bu bu nedenlerle bana saygısızlık edildiğini düşünüyorum. Bana saygısızlık eden kişilerle aramda mesafe olsun istiyorum, o yüzden kusura bakma. Lütfen sen de bana saygı duy, beni ezdirme demeli

Görümce abisinden yüz buluyor çünkü.

Haaa görümceyle ayrı konuşulur tabi, neden yaptın böyle diye.
Bunları söyledim eşime .Nasıl davranacağımı anlattım bana hak veriyor ama eminim ki iki tarafflı oynuyor .Bana ona dedim dediklerini söylediğine inanmıyorum .Ya da çok yumuşatarak söylemiştir.

Şu erkeklerin olayları anlamamasına ortamı ayarlayamamasına sinir oluyorum. Yahu eşinle kardeşin arasında bir küslük var, gezmek gezdirmekte içten gelerek yapılacak şeyler öyle emrivaki ile birde ortada küslük varken olacak şey mi
Eşinin kardeşine gelme demesi lazım seni arada bırakmaması lazım. dı.
Ben olsam küs olduğum görümce eve yüzsüzce geliyosa özürsüz falan bide, gidebileceğim yer varsa orada kalırım abi kardeş nerde geziyolarsa gezsinler, yüzyüze gelmek istemem bide ona hizmet edicem çok sinir bozucu. Ha özür diler ılımlı yaklaşırsa başım üzerine yoksa yok yani
Aynen..Misafir ederim yediriirm içiririm ama gezdirmek içten gelir .Bunu anlatamıyorum.Bana haklısın diyor ama benden o çocuk sen büyüklük yap diyor .

Ama ben böyle bir durumda kardeşime
eniştenle selamlaşmıyorsun bile
gezdirmesini nasıl bekliyorsun diye direk sorardım :)

Gel gel
enişten seni bir güzel gezdirir demezdim :olamaz::KK48:

ama iki arada kalırdın..yani ben kalırdım açıkçası...kaldıki sen çalışmadığın için demiştir ablan gezdirir diye...eşinde farkında sanırım ama kırmak istemiyor..belki bundan sonra düzeltir kendini ne diyeyim...

Allahtan görümce yok,tercihlerimi o yönde yaptım zaten,zira uğraşamazdım,bana sormadan kim tamam dediyse o gezdirsin banane derdim

Bir senedir haksız olduğu halde benimle konuşmayan ,görüşmeyen,şehirlerine gittiğimde beni avm lerde tutup kendisi abisi ile görüşen benden 10 yaş küçük görümcem bir haftalığına bizde kalmaya geliyormuş.Abisini arayıp haber vermiş.

Hadi gelsin bir şey demiyorum ama işin tuhafı geldiği zaman şehrimizdeki müze,kültürel yerler vs gezmek istiyormuş.İstanbulda yaşıyoruz mesafeleri biliyorsunuz.Abisi çalışıyor.Bu demek oluyor ki ben gezdireceğim .

Bu hadsizlik ve emrivaki karşısında çok şaşırdım ve hiç bir yere götürmeyi de düşünmüyorum.Abisi yani eşim de benim yerime vanityfair ablan seni getirir hafta sonu da beraber gezeriz demiş.Eşim izin alamaz çünkü yeni işe girdi .Haksız mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?
bana nasıl davranılıyorsa aynısını yapardım, doğru mu bilmiyorum
ya da çokiyi misafir edip utandırırdımonu
ama sanırım birinci seçeneği yapardım

Gelmek için size sormadiysa gezmek için de sormasin takilsin tek başına yokmus gibi davranın bu ne yuzsuzluk yahu

Ben anlıyorum gorumcenin düşüncesini. Orası abimin evi canım ne zaman isterse giderim kalırım kimse bana karışamaz diye düşünüyor. Ama orda sen bostan korkuluğu değilsin. Eşinin kardeşi olduğu için mecburen ağırlayacaksın ama bu zihniyeti gezdirmek bence çok fazla. Eşinin dediği kadar da küçük değil. Yaptıklarının sorumluluğunu alacak yaşta. Çocuktur diyip hoşgörülü olacak durum yok.

Back
X