Valla bi kadın bosansam diyosa kadin haklıdır kaç tane kadin var boşanan yani evlilikte kadin çeker çeker artık yol gitmiyosa bosanmayi dusunurlimoncu sen bosanmazsin gulum. hayatta dram aramaktan vazgecip mutlu olmaya calissan keske.
Orda ironu var arkadasim beklicek halim yokya diyorum yaniBabanın ölmesini beklemek de neyin nesi bilemedim ama iş bulup ayrilmak tabi ki dogru olan da ne kadardır bu durumdasınız? Bazen bu iş bulayim, birikim yapayım düşüncesi var olan ev hayatının rahatlığından kopmamak için bahane oluyor. O beklenen gün hiç gelmiyor.
Bu da iyiydi limoncu.Orda ironu var arkadasim beklicek halim yokya diyorum yani
Ya telden alışık degilim bide hizli yaziyom sinirden görmemişimBu da iyiydi limoncu.
Doğrusu ironi yalnız.
Ben de boşanabileceğinizi düşünmeyenlerdenim.
Evet anladim ironu.Orda ironu var arkadasim beklicek halim yokya diyorum yani
Ya 7 8 binim var ama kime gidicen babandan başkahiç para biriktiremedin mi gerçekten limoncu
inşallah biran önce bulursun güzel bir iş
Valla keske her kadin benim gibi durust olup herşeyi yazsa eee ne olmuş rahat yasamayi kim sevmez ben altta yazdım bak yasamimdan kismadan kenera attim atabilicegim kadar öyle 30 liralık peynir parasini kenera atmakla 100 bin birikmez sekerim hayal dunyasindan uyan bak çok severim öyle kibirli insani seninn gibi o yüzden çekil kenaraEvet anladim ironu.
Siz şu ithal yiyecekler yediğini ballandıra ballandıra anlatan üyeydiniz değil mi? Keşke onları yiyeceginize size küfreden eşinizden ayrilmak için para biriktirseymişsiniz.
Yedim tatlım tatiller geziler ha duzelir diye diye bitirdim kenardaki 8 binle bisey olmazLimoncu altının yok mu? Vardır bence sende kuyumcu açacak kadar altın. Boşa kocayı iş bulana kadar altınlarla idare edersin bence.
Kenara çekilip çekilmemeye ben karar veririm de bu kadar sinirlenme, bir öneriydi sadece!Valla keske her kadin benim gibi durust olup herşeyi yazsa eee ne olmuş rahat yasamayi kim sevmez ben altta yazdım bak yasamimdan kismadan kenera attim atabilicegim kadar öyle 30 liralık peynir parasini kenera atmakla 100 bin birikmez sekerim hayal dunyasindan uyan bak çok severim öyle kibirli insani seninn gibi o yüzden çekil kenara
Sayfamda sordugum soruya cevap ver o zaman fesatlik yapıcana kadının dusmani kadin olarak 2019 ilk fesadini tayin ediyorum kadinlar bunu yazın bi kenara insanlar başka konuda yorum beklerken kendin egosunu tatmin eden kadin seni eski konularinbirak şimdiye gel yada bence sen gelme ben mevlana değilim okisKenara çekilip çekilmemeye ben karar veririm de bu kadar sinirlenme, bir öneriydi sadece!
Ben yorum yaptım zaten soruna da neyse, iyi günlerSayfamda sordugum soruya cevap ver o zaman fesatlik yapıcana kadının dusmani kadin olarak 2019 ilk fesadini tayin ediyorum kadinlar bunu yazın bi kenara insanlar başka konuda yorum beklerken kendin egosunu tatmin eden kadin seni eski konularinbirak şimdiye gel yada bence sen gelme ben mevlana değilim okis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?