Ya suna üzülürüm ailem varken benim kimseye ihtiyacim yokki beden şehir degistiriyim insan babasinin evinde duramicaksa hic yasamasin yani hani şehir degistirecek kadar ne yaptım diye düşünüyorum eşimden ille boşanmam için bana gore belkide aileme gorede ille siffet yada aldatmami olmali bence bu küfür de aynı seviyede igrenc haa daha donmedim ne zaman ne olur bilmemMutsuzsan bence boşuna bekliyosun
Sen ailenin yanında yapamazsın
Oyalanmak için bahane üretiyosun biraz
Bi tanıdığım bildiğin 1 aylık geçinebileceği parayla bambaşka bi şehre gitti
Öğrenci şehri denilebilir
Ev tuttu
İkinci el zaruri eşyaları aldı
3 hafta sonra falan işe girdi
9 yaşında bir kızı var üstelik
Aradan bir yıl kadar geçmiştir
Geçen görüştük gayet iyi durumda çokda mutlu
Başlangıç için standartlarını biraz düşür
Mutsuz olman yeterli sebep benceYa suna üzülürüm ailem varken benim kimseye ihtiyacim yokki beden şehir degistiriyim insan babasinin evinde duramicaksa hic yasamasin yani hani şehir degistirecek kadar ne yaptım diye düşünüyorum eşimden ille boşanmam için bana gore belkide aileme gorede ille siffet yada aldatmami olmali bence bu küfür de aynı seviyede igrenc haa daha donmedim ne zaman ne olur bilmem
Ya ben başka şehre yada başka semte gidersem babam beni siler ne annem.gorusur ne akrabalarim babam.hemen örgütler bide bana o lafini yapistiirir kimden destek para buldun da gittin der bidaha asla ailemle barisamam o yüzdenMutsuz olman yeterli sebep bence
Sasece örnek verdim
Şer değiştirmene gerek yok ama madem ailen ses çıkarmıyor
Kendi düzenini kurabilirsin çok zor değil
Mutsuz olman yeterli sebep bence
Sasece örnek verdim
Şer değiştirmene gerek yok ama madem ailen ses çıkarmıyor
Kendi düzenini kurabilirsin çok zor değil
O zaman kararın kesinse en mantıklısı ailenle yüzyüze konuşup kararında ne kadar net olduğunu göstermenYa ben başka şehre yada başka semte gidersem babam beni siler ne annem.gorusur ne akrabalarim babam.hemen örgütler bide bana o lafini yapistiirir kimden destek para buldun da gittin der bidaha asla ailemle barisamam o yüzden
....
Lütfen birde noktalama işareti kullan.
Herhangi bir işe gir (a101,bim gibi marketlerde kasiyerlik mesela), elindeki birikmiş para ile bir stüdyo daire tut, genelde esyali oluyor ama eşyası yoksa da bir koltuk bir buzdolabı bir camasir makinesi iki tencere iki tabak yeter bile. Hatta beyaz eşyaları ikinci el bile alabilirsin. Ailen madem baskıcı, tek yaşa. Elbette kolay değil ama her gün küfür duymaktan ya da hep baskı görmekten daha iyi olsa gerek?
Neden,göçmenler açık fikirli ve hoşgörülü insanlardır aslında.Ya ben başka şehre yada başka semte gidersem babam beni siler ne annem.gorusur ne akrabalarim babam.hemen örgütler bide bana o lafini yapistiirir kimden destek para buldun da gittin der bidaha asla ailemle barisamam o yüzden
Ya ben başka şehre yada başka semte gidersem babam beni siler ne annem.gorusur ne akrabalarim babam.hemen örgütler bide bana o lafini yapistiirir kimden destek para buldun da gittin der bidaha asla ailemle barisamam o yüzden
Keske yemeseydin altını bende birazini yedim pirlanta büyüttüm falan altin biriktirmek lazim ya offffYedim tatlım tatiller geziler ha duzelir diye diye bitirdim kenardaki 8 binle bisey olmaz
kız limoncu ben senin çil çil altınların vardır diyordum?Kizlar Mrb ben bu boşanma isini kafama taktim deli gibi iş arıyorum almanca kursuna gidiyorum
bu arada evde boş boş oturmaktansa şimdi esimle sürekli kavgalı bi ilişkimiz var her hafta ille aptal bi neden den kavga ederiz
ve iş hep s. Git e varir bu arada kendisi çocuk istiyo ne cesaret hergun s.git dedigin kadından
oldu canım güvensiz bi evlilik bana gore kavgada her türlü hakaret dune kadar kapı cam kırma vardı şimdi yok
neyse zaten bu adama asla ben çocuk yapmam ise bi girsem direk bosancam da ailem canimi sıktı citlattim azcik anlaşamıyoruz zaten görüyorsunuz diye
dune kadar babam serefsizler derdi şimdi babami geç annemin susmasi canimi sikti dedim anneme kızım bana dicek eşim s.git dedi ki her genel kavgada der senin yerinde olcam mahalleyi indirir kizimi alirdim sizden bana bi cacık olmaz dedim offf param.olmadan adım atamam mantikli olmam lazim ise gitmeden babama da gidemem çünkü malimi biliyorum 100 lira para vermez gerici gezme der oraya gitme der ee ben alıştım rahat gezmeye zaten kocada durmayıda şuan o yüzden takiliyorum babam olmasa 1 dakika durmam e babamin ölmesini de bekleyemem heralde bana şans dileyin iş konusunda kizlar
Nasılsa ölcek dimi? 80-90 olsun 100...Babanın ölmesini beklemek iyi fikirmis aslinda
pfffff valla babadan kocadan şikayet edip söylendiğin vakti eğitime falan harcasaydın şimdiye ne okullar bitirmiş olurdun.
güvenlik görevlisi olmak istediğini yazmışlığın var buraya kaç yıl geçti hala güvenlik görevlisi diyorsun... git al sertifikanı ne bekliyorsun?
altınlarını tatille peynirle yiyeceğine kursa verseydin, elin ekmek tutardı, bakardın başının çaresine.
bence şans oyunları oyna. zira ya baban ölecek ya ikramiye çıkacak. hangisi önce olursa artık.
çalışıp harekete geçme ihtimalinin olmadığını, milyonlarca bahanenden biliyoruz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?