Siz olsaniz ne yaparsiniz

Evden ek iş falan da yapabilirsin, online satış gibi bir şey veya.
Hakkında hayırlısı olsun.
 
sen bakma babana git sertifikanı al güzelce
hayatta başarılar Allah yolunu açık etsin
 
Eşine üzülüyorum ben , daha senden çocuk bekliyor öyle mi? Eşinde iyi sabır varmış ya da yatakta çok iyisin ya da çok güzelsin.Bu huyla tembellikle yiyicilikle adam seni iyi çekiyor.
Esıde limoncuya cektırıyor nıye kadının esinin hakkında yazıldıkları gorulmuyor cocuk olmamasına ragmen ıyı sabrettı lımoncu para veriyor diye koca olunmuyor mutlu edemiyorsa bosanmak hakkı
 
Esıde limoncuya cektırıyor nıye kadının esinin hakkında yazıldıkları gorulmuyor cocuk olmamasına ragmen ıyı sabrettı lımoncu para veriyor diye koca olunmuyor mutlu edemiyorsa bosanmak hakkı
Yahu adam sürekli gezi filan ayarlıyor limoncu istiyor diye.Anlatmıyor bence ama adamı bıktırmış.
 
Yahu adam sürekli gezi filan ayarlıyor limoncu istiyor diye.Anlatmıyor bence ama adamı bıktırmış.

Bence alakası yok
Ne limoncu kötü ne de adam sadece birbirlerine uygun değiller
Limoncu bir çakal hep yazarım adam gibi bir okul okumuş olsaydı alır başını giderdi. Ekonomiye katılmayarak harcanıyor kendini ziyan ediyor. Genel olarak özgürlükçü bir tip, asla koca delisi falan değil. Burda doktor mühendis olup hüüüü beni çok svyr blyrm ama böyle böyle yaptı diyen bağımlı tiplerden katbekat akıllı.
Adam sessiz sakin iddiasız bir tip.
Adam limoncu için kelimenin tam anlamıyla umutsuz bir koca.
 
Konu sahibinin konularini bilmiyorum ama actigi bu konuda mutsuz bir evlilikten kurtulabilmek icin sahip oldugu rahatligi bile bir kenara itecek kadar cesur, kendi basina ayakta kalabilmenin mucadelesini veren azimli bir kadin gordum ben. Ustelik bu kadinin ailesi de yaninda degilmis.

Hayat gercekten cok zor. Yolunuz acik olur umarim.
 
Limoncu cin gibi kadınsın sen bu işi kotaramazsan 2 çocukla dayak yiyen kadınlar ölsün
limoncunun ekonomi fikirlerinden epey faydalandık hele altın konusunda ordinaryüs prof.du ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı çıkış yolu bulamamış hala.Limoncu seni severiz bir adım at tembellikten kurtul gerisi gelir.
 
İlginç ve güzel bir analiz.
Ben en çok çalışmayan bir kadın olarak 8bin TL biriktirebilmesine şaşırdım,büyük başarı,kabul etmek lazım.
Kocası, limoncu28 'ya bir kaç gömlek küçük geldi diyorsunuz,o zaman bu evlilik yürümez,bu sene olmasa seneye,seneye değilse 4-5 seneye biter.
 
Bosansan keşkede o adamda senden kurtulsa yazık adama ya sadece para ve rahatlık olarak goruyorsun adami
 
Limoncu eşini göme göme bir hal oluyorsun her konunda,hatta sana s...tir git diyecek duruma gelmişsiniz hala diyorsun ki babama gitmem para vermez, az omurgalı olda çekme madem bu adamı üç kuruş için artık.
Git babanın evine,çekeceksen babanı,anneni çek,işe gireceksen orda gir. Sen sanıyormusun ki iş bulunca hemen ev bulup,dayayıp döşeyip ,bolluk bereket içinde geçineceksin.
O kadar basit değil yani emin ol. Ailen olmadan ayakta zor durursun en azından biraz birikim yapana kadar.
 
Belki on sayfa konunuz var, ne kocanızdan ne ailesinden şikayet edip aşağıladığınız, kendi ayaklarınız üzerinde durma kararı verip ben bu adama çooook fazlayım dediğiniz. Sonuç ?

Bu kadına şöle akıllı, çakal, zehir gibi diyenleri de ağzım açık okuyorum. Limoncu olsa olsa şark kurnazı olur. Bu kadar maharetli ama kendisine s*tir çeken kocaya tamah ediyor öyle mi ? Böyle bir kadına gram saygı duymam. Buna saygı duyarsam gerekirse yer silen, temizliğe giden ama kendi ayakları üstünde duran kadınların yüzüne bakamam. Çok zeki olsaydı elli kere iş bulmuş yönünü çizmişti, anca kuru gürültü. Saf kocayı söğüşlemekle akıllı olunmuyor.
 

Sevviyorum yahu bu uyeyi kotu sey yazamam parti kursun oy vereyim
 
Bu arada neden Almanca? Anladığım kadarıyla ingilizce biliyorsunuz yoksa ilk dil seçiminiz almanca olmazdı. Ki 2. Dil seçimi olarak bile yanlış seçim bence eğer para kazanmayı hedefliyorsanız
 
En azından kadının evliliğim ne durumda hayattan ne isterim gibi düşünceleri var

Dediğin gibi burada limoncunun duyduğu hakaretin bin katını duyup hatta şiddete uğrayıp üstüne aldatılan ama biz birbirimizi seviyoruz özünde iyi bir insan diye ağlayıp elinde olan tüm parasını kocasına ve kocasının ailesine yedirenler var
 
Son düzenleme:
Limoncunun nasıl parası oldugunu düşündünüz ki ithal ürünlerle kahvaltısını yapmadan duramaz belli markalardn kahvesini içmeden e tabi para nasıl bitiktirsin boşan da kocan bi rahat etsin :)
 
Eski konularınıza baktım da 2015 te 7 senelik evliymişsiniz şu anda 10 yıllık evlisiniz ve eşim çocuk istiyor iş bulacağım boşanacağım diye konu açmanız ilginç gerçekten konuyu ilk okuduğumda yeni evli heralde diye düşündüm yoksa 10 yılda ohooooooo boşanmış iş bulmuş yeni hayat kurmuşmuştunuz bile dönem dönem hep böyle konularınız var zaten kafanız biraz karışık anlaşılan en sonda 2016 da güvenlik sertifikası alıyormuşsunuz istikrarınıza hayran kaldım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…