- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
sen bakma babana git sertifikanı al güzelceYa 7 8 binim var ama kime gidicen babandan başka
benim maksadim işe girmeden babamlara gitmemek dün dedim güvenlik sertifikasi alicam bu cevrede çok arıyolar ozel güvenlik bu yeni havalimani hatta aradı beni dedim kursa girsem 6 ayda alınıyo dediler siz alin yine basvurun zaten çok. Güvenlik lazım sürekli insanlar uzak diye girip çıkıyolar dedi mesela
dün diyorum.babama alican onun sertifikasını bana diyo mal gibi 8 saat ayaktami durucam 2 saat trfaiktr ki servisle gidip geliyon yok uzak yok sen yapamazsın vs vs yani maddiyi geç manevi destek 0 buna kiziyorim ben bid3 almanca a1 kursundayim oda güvenlik içinn avantaj diye düşündüm
Esıde limoncuya cektırıyor nıye kadının esinin hakkında yazıldıkları gorulmuyor cocuk olmamasına ragmen ıyı sabrettı lımoncu para veriyor diye koca olunmuyor mutlu edemiyorsa bosanmak hakkıEşine üzülüyorum ben , daha senden çocuk bekliyor öyle mi? Eşinde iyi sabır varmış ya da yatakta çok iyisin ya da çok güzelsin.Bu huyla tembellikle yiyicilikle adam seni iyi çekiyor.
Yahu adam sürekli gezi filan ayarlıyor limoncu istiyor diye.Anlatmıyor bence ama adamı bıktırmış.Esıde limoncuya cektırıyor nıye kadının esinin hakkında yazıldıkları gorulmuyor cocuk olmamasına ragmen ıyı sabrettı lımoncu para veriyor diye koca olunmuyor mutlu edemiyorsa bosanmak hakkı
Yahu adam sürekli gezi filan ayarlıyor limoncu istiyor diye.Anlatmıyor bence ama adamı bıktırmış.
limoncunun ekonomi fikirlerinden epey faydalandık hele altın konusunda ordinaryüs prof.du ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı çıkış yolu bulamamış hala.Limoncu seni severiz bir adım at tembellikten kurtul gerisi gelir.Limoncu cin gibi kadınsın sen bu işi kotaramazsan 2 çocukla dayak yiyen kadınlar ölsün
İlginç ve güzel bir analiz.Bence alakası yok
Ne limoncu kötü ne de adam sadece birbirlerine uygun değiller
Limoncu bir çakal hep yazarım adam gibi bir okul okumuş olsaydı alır başını giderdi. Ekonomiye katılmayarak harcanıyor kendini ziyan ediyor. Genel olarak özgürlükçü bir tip, asla koca delisi falan değil. Burda doktor mühendis olup hüüüü beni çok svyr blyrm ama böyle böyle yaptı diyen bağımlı tiplerden katbekat akıllı.
Adam sessiz sakin iddiasız bir tip.
Adam limoncu için kelimenin tam anlamıyla umutsuz bir koca.
Belki on sayfa konunuz var, ne kocanızdan ne ailesinden şikayet edip aşağıladığınız, kendi ayaklarınız üzerinde durma kararı verip ben bu adama çooook fazlayım dediğiniz. Sonuç ?
Bu kadına şöle akıllı, çakal, zehir gibi diyenleri de ağzım açık okuyorum. Limoncu olsa olsa şark kurnazı olur. Bu kadar maharetli ama kendisine s*tir çeken kocaya tamah ediyor öyle mi ? Böyle bir kadına gram saygı duymam. Buna saygı duyarsam gerekirse yer silen, temizliğe giden ama kendi ayakları üstünde duran kadınların yüzüne bakamam. Çok zeki olsaydı elli kere iş bulmuş yönünü çizmişti, anca kuru gürültü. Saf kocayı söğüşlemekle akıllı olunmuyor.
değil mi ya kadın da şeytan tüyü var eskilerden de aşinayız ben de kızamıyorum ne yazarsa yazsın .Sevvioyrum yahu bu uyeyi kotu sey yazamam parti kursun oy vereyim
En azından kadının evliliğim ne durumda hayattan ne isterim gibi düşünceleri varBence alakası yok
Ne limoncu kötü ne de adam sadece birbirlerine uygun değiller
Limoncu bir çakal hep yazarım adam gibi bir okul okumuş olsaydı alır başını giderdi. Ekonomiye katılmayarak harcanıyor kendini ziyan ediyor. Genel olarak özgürlükçü bir tip, asla koca delisi falan değil. Burda doktor mühendis olup hüüüü beni çok svyr blyrm ama böyle böyle yaptı diyen bağımlı tiplerden katbekat akıllı.
Adam sessiz sakin iddiasız bir tip.
Adam limoncu için kelimenin tam anlamıyla umutsuz bir koca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?