• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yaparsınız?

İsterlerse hiç para vermesinler.Ama bu araba oldugu sürece sürekli bunları yaşayacağız. Yok para yetmiyor, ödeyemiyor diyorlar. E satsınlar o zaman. Eşim evdeki yağı onlara götürmeye kalkan insan. Bize nolursa onlar, yeterki onlar rahat yaşasın.Eşim ödemekte ısrar ederse, ailesini arayacağım.
Yok yok sizin eşinizden bir yol olmaz. Kazandığı asgari ücret, karısına mi güveniyor da iki ev gecindirecek. Valla bizde bir laf var hem fakir hem s.ki büyük diye tam o hesap 😂 yaşınız gençken boşanıp kafası bütçesi maaşı statüsü kendinize es birini bulun. Hem yazık hem biraz takıntılı birisiniz, hasta eder bu adam sizi.

Ortak araba konusunu çoğunuz biliyorsunuz.Son gelen zamdan sonra 1600 TL arabanın vergisi çıkmış.Vize,bakım falan kvleri çok yorarmış.Vergiyi siz ödeyin, bakımı biz yaptıralım demişler eşime. 6 aydır araba onlarda. Bende eşime aileni aramak istemiyorum, kirada olan biziz,ne ödemesi dedim.Eşim ailesine üzülüyor.Zaten sigortayıda biz yaptırdık.Ne önerirsiniz. Arabayı kaynım kullanıyor, biz ödüyoruz. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Ailesini mi arayayım napayım?
Bu erkekler çakallık eğitiminden mi geçiyor ya? Sürekli kendine müslüman olarak yaşayan, kendi ailesi, kendi düşünceleri, kendi zevklerini umursayan koca rollerini okuyorum. Okurken sinir oluyorum ben siz nasıl katlanabiliyorsunuz? Müsade etmezdim tabi ki. Bazı aileler taşıyıcı aile gibi çocuklarını çıkar amaçlı yapmışlar resmen.

Sizi doldurmak gibi olmasın da altından kalkamayacak adam basacak akbili toplu taşımayla gidecek. Bakın ben de 18 odalı, bahçeli, bahçevanlı, göllü, Uşaklı konakta yaşamak istiyorum ama bakımının altından kalkamayacağım için yaşamıyorum. Eşinize diyin sen söylemezsen ödeyemeyiz diye ben söyleyeceğim üstelik sesim de yüksek çıkacak diyin
Zaten ailesi ile aranız limoni. Ararsam daha da kötü olacak. Ödeyemiyorsan sat kurtul.

Bana ödeyelim diye baskı yapıyor. İnternet bankacılığı onda yüklü. Kartları bende
Arar borcumuz var geçinemiyoruz arabayı satalım dersiniz, eşinizin telefonundan uygulamayı silersiniz. Çözümü var ama siz çözüm istemiyorsunuz sadece dertleşmek anladığım kadarıyla. Eşle aram bozulmasın, kimse kırılmasın diyerek adım atılmaz, bir önlem almazsanız devam eder ve sonra yine en kötü eş ve siz olursunuz. Yapmasalardı olur

Bir konuşma yapılacaksa bile bunu eşiniz arayıp yapmalı bence siz kötü görünebilirsiniz maalesef bırakın onlar halletsin siz eşinizi ikna edin bence güzellikle konuşarak.

Yok yok sizin eşinizden bir yol olmaz. Kazandığı asgari ücret, karısına mi güveniyor da iki ev gecindirecek. Valla bizde bir laf var hem fakir hem s.ki büyük diye tam o hesap 😂 yaşınız gençken boşanıp kafası bütçesi maaşı statüsü kendinize es birini bulun. Hem yazık hem biraz takıntılı birisiniz, hasta eder bu adam sizi.
Asgari ücrete normalde ev geçinmez değil mi? Sonunda eve 1 lira para katmayacağım. Hadi iki eve bak diyeceğim.
Bi ara hatırlarsınız belki haberlerde çıktı. Yag sıkıntısı vardı. Kaynım falan herkes evde. Gidip marketten yag almamışlar. Neymiş yagsız kalmışlar. Eşim evdeki yagı götürmek istedi. Kirada olan biziz. Normalde aile destek olur benim bildigim

Gerçekten ihtiyaçları olsa destek olursun. Ama ödeyemiyorlarsa satsınlar o zaman. Net bir tavırla ödeyemiyorlarsa satmalarını söyleyeceğim eşime
Kesinlikle. Zaten o kadar konu açmışsın kuzum belli ki eşin ana baba kuzusu. Bu kadar kuzucuk yapıp şuan ki yuvasını huzursuzluğa sürükleyerek evliliği iki kişi değil de , dört kişi yaşayacak . O zaman evlenmeseydi . Eşinde sıkıntı var, ailesinin de öyle . Sadece tek taraflı değil, oğullarına yapma ödeme demesi gerekiyor . Artık oğulları bağımsız. Herkesin yuvası hayatı kendine.

Arar borcumuz var geçinemiyoruz arabayı satalım dersiniz, eşinizin telefonundan uygulamayı silersiniz. Çözümü var ama siz çözüm istemiyorsunuz sadece dertleşmek anladığım kadarıyla. Eşle aram bozulmasın, kimse kırılmasın diyerek adım atılmaz, bir önlem almazsanız devam eder ve sonra yine en kötü eş ve siz olursunuz. Yapmasalardı olur
Uygulamayı silsem gene yükler. Sonuçta kart onun adına. Daha önce satalım dedim, satılmıyor. Öyle duruyor. İşte ödeme sıkıntısı bizi buluyor. Asgari ücrete zam oldu ya, durumumuz çok iyi diye düşünüyorlar. Onların durumu eşime göre bizden kötü

Bütün site sizi suçluyor takip etmiştim. Bence de aşırı takıntılı ve hakkınız olmayan parayı talep eden birisiniz.
AMA bu arabadan komple feragat edip satildiginda da para istemeyecek şekilde, bir daha da bu arabayı hiç kullanmayacaksaniz arayın diyin ki böyle böyle biz bundan pay da istemiyoruz kullanmak da. Bütçemiz de mallarimiz da ayrı olsun, nerde neyim var ne ödemem olacak planlamakta zorlanıyorum, bir daha ortak bir şey olmasın, kendiniz ödeyin.
Çok uzadı bu konu, bir kuruş daha vermeyin. Eşinizde de iş yok ya bu nedir. Duvara konuşsan anlardı bu kadar zaman.
Çok haklı isyan vallahi oh rahatladım :))

Kesinlikle. Zaten o kadar konu açmışsın kuzum belli ki eşin ana baba kuzusu. Bu kadar kuzucuk yapıp şuan ki yuvasını huzursuzluğa sürükleyerek evliliği iki kişi değil de , dört kişi yaşayacak . O zaman evlenmeseydi . Eşinde sıkıntı var, ailesinin de öyle . Sadece tek taraflı değil, oğullarına yapma ödeme demesi gerekiyor . Artık oğulları bağımsız. Herkesin yuvası hayatı kendine.
Ailesinin de ödese bile kabul etmemesi gerekiyor. Ödemekte ısrarcı olursan, babanı arayacağım. Bizde ödeyecek para yok, arabayı satın galeriye diyeceğim.Madem kafası sürekli onlarda gitsin onlara versin maaşı. Onlarla yaşasın. Hayır kardeşi evde yattığında göre durumları çok iyi demekki

Bütün site sizi suçluyor takip etmiştim. Bence de aşırı takıntılı ve hakkınız olmayan parayı talep eden birisiniz.
AMA bu arabadan komple feragat edip satildiginda da para istemeyecek şekilde, bir daha da bu arabayı hiç kullanmayacaksaniz arayın diyin ki böyle böyle biz bundan pay da istemiyoruz kullanmak da. Bütçemiz de mallarimiz da ayrı olsun, nerde neyim var ne ödemem olacak planlamakta zorlanıyorum, bir daha ortak bir şey olmasın, kendiniz ödeyin.
Çok uzadı bu konu, bir kuruş daha vermeyin. Eşinizde de iş yok ya bu nedir. Duvara konuşsan anlardı bu kadar zaman.
Bu o konu mu? Evet hatırladım

İsterlerse hiç para vermesinler.Ama bu araba oldugu sürece sürekli bunları yaşayacağız. Yok para yetmiyor, ödeyemiyor diyorlar. E satsınlar o zaman. Eşim evdeki yağı onlara götürmeye kalkan insan. Bize nolursa onlar, yeterki onlar rahat yaşasın.Eşim ödemekte ısrar ederse, ailesini arayacağım.
Sizin çocuğunuz var mı?

Uygulamayı silsem gene yükler. Sonuçta kart onun adına. Daha önce satalım dedim, satılmıyor. Öyle duruyor. İşte ödeme sıkıntısı bizi buluyor. Asgari ücrete zam oldu ya, durumumuz çok iyi diye düşünüyorlar. Onların durumu eşime göre bizden kötü
Bu adamla neden evli kalıyorsunuz
Cidden merak ediyorum
Her konunuz aynı
Size değer vermeyen önemsemeyen eş olamayan bir adam

Niye bu adam ısrarla

Bu erkekler çakallık eğitiminden mi geçiyor ya? Sürekli kendine müslüman olarak yaşayan, kendi ailesi, kendi düşünceleri, kendi zevklerini umursayan koca rollerini okuyorum. Okurken sinir oluyorum ben siz nasıl katlanabiliyorsunuz? Müsade etmezdim tabi ki. Bazı aileler taşıyıcı aile gibi çocuklarını çıkar amaçlı yapmışlar resmen.
Normali evi olan insanın kirada ki insana yardım etmesi. Araba araba dediler temelli verdik. Şimdi ödesinler işte. Zaten aramız limoni. Bu gidişle bayramda da gitgel olmayacak.

bacım sen kendini yırtsanda nafile kocan büyük enayi. ailesi onun sırtına yapışmış sülük gibi. nasılsa oğlan öder kıyamaz bize diye. diğer kayın asalagınında işine geliyo tabi neden ellerini ceplerine atsınlar ki. eşin biraz daha bunları beslemeye devam ederse bindikleri yakıtıda sizin ödemeniz için söylenmeye başlayacaklar :)))) adamın kafasına vura vura öğretmen lazım. benim eşimde annesine ve abisi olcak karaktersiz sünepeye karşı aşırı yumuşaktı ama son yaşanan olaylardan sonra ikisininde ne halt oldugunu anladı. sorun şu ki anası için hala olsun o benim annem diyebiliyo :)))))))))))))))))))))))) neyse sakinimm.... hanımlar oğullarınızı kendinize bağımlı sünepe olarak yetiştirmeyin lütfen

Back
X