Siz olsanız nerede yaşamayı seçerdiniz?

Aileye yakin olmayi istemeniz güzel ama siz de kendi hayatinizi kuracaksiniz artik biraz daha bagimsiz düşünüp eş adayiniz ve kendinizle ilgili planlara odaklanin
Düşünün ki esiniz memur/öğretmen/asker ve Hakkari'de. Yani bazen hayat insani hic ummadığı yere sürükler sizde secme şansı varmis ne güzel
Izmir güzeldir ama Izmir olmasa bile denize yakın ya da bahçesinde havuzu olan, 4 mevsim.tatil modunda yaşamak guzel.olurdu diye düşünüyorum
Ben de ilerleyen senelerde Egede denize yakin bir yere tayin düşünüyorum hep deniz manzarali balkonumda çay keyfi yapma hayalim.vardir.

Evet katılıyorum size. Biz 1 sene kiraya çıkıp bakalım diyoruz nasıl hayat hoşumuza gidecek mi hangi semtler daha iyi vs ondan sonra ev almayı düşünüyoruz duruma göre

Normalde Izmir derim bu durumda. Ailenin yakin olmasinin avantajini ama en cok cocuk olunca görüyorsunuz.

Hiç düşünmeden kabul ederdim sanırım bence sen de etmelisin hem gidip gelmek konusunda sıkıntı yapmayacak birisiymiş. Tayininiz çıkmış gibi düşünün

Normalde Izmir derim bu durumda. Ailenin yakin olmasinin avantajini ama en cok cocuk olunca görüyorsunuz.
O kısmıda düşünüyorum aslında. PAylaşıyorum sözlümlede. O ikimizde evden çalışıyoruz ben zaten her an yanında olacağım halledebiliriz kendimiz diyor.
Onun çalışma şartları özellikle bayağı esnek

Orasi büyük avantaj. O zaman bence Izmir mantikli. Sahsen Istanbulun kalabaligina katlanamam sanirim

Hayali guzel geliyor ama iyi tartmak lazim.

Yazlik ilçeler kısın genelde ölü oluyor. Izmir icin veya izmirin ilçeleri için soylemiyorum, genel gözlemim bu yönde. Kisin sizi bunaltmayacak bir yer belirlemeniz lazim öncelikle. Böyle bir yerden hayalinizdeki gibi ev almak da ciddi butce gerektirir.
Bu rakamlari dusunebiliyorsaniz ben istanbulda normal bir daire + guzel bir yazlik diyorum. Mesela biz yazin cogunu ayvalikta geciyoruz ve cok keyfimiz yerinde. Kisin tas catlasin 1 hafta dayanilir buraya. Izmirin kisin da canli olan yeri muhtemelen yazin beklentinizi karsilamaz zaten.

Ben izmire giderdim. 4 yıldır tek bir tanidigimin olmadığı bir şehirde yaşıyorum btabiki şimdi bir çevrem var. Hiç bir konuda sorun yaşamadım.

Brnde 3 yildir home office calisan biriyim.Evlendim ankaraya mustakil bahceli bir eve gittim. Simdi ise istanbula geri döndük. 2+1 kucucuk daire de ustelik cadde ustu bide tikisip kaldim. Eşimin işi degismese ankaradaki o evimi birakip hic gelmezdim. Istedigim zaman bahceye cikip ciceklerimle sebzelerimle ilgileniyordum. Kedilerimiz vardı. sessiz sakin ah ne guzeldi. Bence eşinizi dinleyin ve gidin. Ailelerin şurada burada oturun diye karismalarina ben karsiyim. Ailem anadolu yakasinda ben avrupa yakasinda. Ankaradayken bile daha cok görüyordum. Bu sehrin trafigi kalabaligi sesi gurultusu dogdugumdan beri biktirdi.

ben aile ile o kadar dip dibe olmaktan yana degilim. su kosullar altinda istanbulda yasamaktansa baska bir uerde yasamayi tercih ederim. hatta esim baska ulkedense gidip onun ulkesini bile denerim.

izmir tabiki :)
zaten evlenince ailelere yakın oturmak hiç mantıklı bi hareket değil bence burda da okuyoruz muhakkak sorun çıkıyo bi şekilde.ama hiç sorun çıkmıycak olsa bile bi şekilde, istanbulda apartmanın içine kapanmaktansa (çiftler birbirinden bile sıkılır bi zaman sonra) izmirde müstakil ev kaçırılmıycak bi fırsat.

İzmir de neresi

Yani İzmir i bilmem de merkezde plaj vs modu var mı tamam deniz var da Karşıyaka denize girilmez yahut Aliağa da

Bir de ömür boyu iki kişi homeofis çalışmak nasıl bir şey

Bizden geçti de çocuklarımızı yönlendirelim

İzmir tabii hem de havuzlu villa mis ya ne işler yapıyorsunuz böyle hep home office çalışıyorsunuz, ben de istiyorum havuz başında çalışıp sonra suya cuplamak
Evet bende işinizi çok merak ettim. Hayalimde ki iş. Ama sektör falan ne acaba :)

Yazılım sektöründeyim. Yabancı firmalarda home office çalışma tarzı çok yaygın. Çok iyi ingilizce öğrenmek en önemli şey tabi. Genellemek doğru olur mu yoksa şans mı bilemem ama Avrupalılarla çalışmak çok daha kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…