Evet katılıyorum size. Biz 1 sene kiraya çıkıp bakalım diyoruz nasıl hayat hoşumuza gidecek mi hangi semtler daha iyi vs ondan sonra ev almayı düşünüyoruz duruma göreBu çok öznel bi soru.
Benim gibi aileye duskunseniz Istanbul derim ben.
Ayrıca Izmirde dediginiz özelliklerde nezih yerlerin fiyatı uçuk durumda.
Aynı bütçeyle istanbulda da havuzlu villa vs alamaz mısınız misal?
Bi saatten sonra yalnizliktan sıkılabilirsiniz ızmirde.ayrica turistik ilçeler evet yazın hareketli olur ama kışın sıkıcı oluyor çok fazla sosyal imkan da olmuyor.
Mesela ben herkesin bayıldığı Seferihisar'i pek beğenmemiştim.Cok sakin gelmişti bana.
Aynı sekilde Çeşme de yaşamak istemezdim mesela.evet yazın cıvıl cıvıl ama kışın daha sakin.
Lütfen Izmirliler alıntılayıp polemik yapmayın.
Izmır tabiki çok güzel.Misal Alsancak ta ya da Karşıyakada evim olsun hiç sıkılmam:)Oralar çok daha canlı her türlü sosyal imkanın olduğu yerler
O kısmıda düşünüyorum aslında. PAylaşıyorum sözlümlede. O ikimizde evden çalışıyoruz ben zaten her an yanında olacağım halledebiliriz kendimiz diyor.Normalde Izmir derim bu durumda. Ailenin yakin olmasinin avantajini ama en cok cocuk olunca görüyorsunuz.
O kısmıda düşünüyorum aslında. PAylaşıyorum sözlümlede. O ikimizde evden çalışıyoruz ben zaten her an yanında olacağım halledebiliriz kendimiz diyor.
Onun çalışma şartları özellikle bayağı esnek
Ben izmire giderdim. 4 yıldır tek bir tanidigimin olmadığı bir şehirde yaşıyorum btabiki şimdi bir çevrem var. Hiç bir konuda sorun yaşamadım.Merhabalar,
Sözlümün ve benim işim gereği home office çalışıyoruz. Bütün gün evdeyiz yani. İstanbuldayız şuan ama sözlüm İzmirde müstakil ev alalım senede 3-5 ay plaja sürekli gitme şansımız olur hem havuzlu bir villa olur gün daha keyifli geçer diyor. İstanbul olursa dairede yaşayabileceğiz.
Ben çok kararsız kaldım aileme yakın bi yer olsa daha mı avantajlı olur yoksa tüm gün evde olduğumuz için müstakil ve tatil beldesi olan bi yer daha mı iyi olur karar veremiyorum. İstanbul olsa bile ailemden farklı yakada yaşayacağız muhtemelen çünkü ailemin yaşadığı yer hiç merkezi değil. Bizde gün içinde sahil olsun , cafe restoran bar tarzı yerlere yürüme mesafesinde olmak istiyoruz.
Annem yakın olun buraya diyor onların semtinde yaşayalım istiyor . Ben ise aşırı kararsızımne istediğimi bilmiyorum galiba. Başka şehre gitsem pişman olur muyum kestiremiyorum. Başka şehre evlenip giden arkadaşlar ne tarz sıkıntılar yaşadınız? siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Not: Sözlüm yabancı, ailesi burda değil o yüzden. Ve ben istediğim kadar gidip gelebilirm aileme kısıtlama yapacak bir insan değil .
Evet bende işinizi çok merak ettim. Hayalimde ki iş. Ama sektör falan ne acaba :)İzmir tabii hem de havuzlu villa misya ne işler yapıyorsunuz böyle hep home office çalışıyorsunuz, ben de istiyorum havuz başında çalışıp sonra suya cuplamak
İzmir de neresi
Yani İzmir i bilmem de merkezde plaj vs modu var mı tamam deniz var da Karşıyaka denize girilmez yahut Aliağa da
Bir de ömür boyu iki kişi homeofis çalışmak nasıl bir şey
Bizden geçti de çocuklarımızı yönlendirelim
İzmir tabii hem de havuzlu villa misya ne işler yapıyorsunuz böyle hep home office çalışıyorsunuz, ben de istiyorum havuz başında çalışıp sonra suya cuplamak
Evet bende işinizi çok merak ettim. Hayalimde ki iş. Ama sektör falan ne acaba :)
Ana kuzusu olanın kız versionu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?