- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
Evet evden çalışıyoruz. Yani gelecekte ne olur kimse bilemez tabi ama şuan iiçin böyle devam edecek gibi görünüyor. Bende işte gün içinde sıkılırsam görmeye giderim haftada birkaç kere azda olsa zaman geçiririm diye düşünüyorum o yüzden istanbul daha mantıklı geliyor .Ama bir yandan da tüm gün evdeyiz yaşam şartları daha iyi olan bir yer olsa müstakil daha keyifli kaliteli bir yaşam olabilir diye düşünüyorum.Ailenin yakininda olmak cok güzel hele de cocuk olursa ama alışınca da insan aileden kopamıyor esim baska şehire çalışmaya gitti şu an ailem yakinimda gelip gidiyorlar günde 1 saat bir ihtiyacım olduğunda cocuklari bırakabiliyorum ya da onlardan isteyebiliyorum her türlü destekler çok şükür ammaaaa.. olaki iş yüzünden baska şehire taşınmak zorunda kalırsak ne yaparım korkusu sardı beni yani o kadar almışmışım ki o fikir beni çok korkutuyor diyorum keşke en başından yakın olmasamiydik öyle alışırdık ama o zaman da cocuklari güvenebileceğim kimse olmazdi insanlar çalışıyor ya erken kreşe vermek zorunda kaliyor ya da bakici problemi yaşıyor ben hic birini yasamadim vs vs çok ikilemde kaliyor insan ..
Siz evden calisiyorsunuz bu hep böyle surecekse ailenizden uzakta ve sartlari iyi olan secenek daha makbul bence.. çünkü alışınca her şey daha zor oluyor
Aslında bir nevi istediğimiz ülkede yaşama şansımız var oda bir seçenek ama o seçenek bana en uzağı