Zaten beş yıl oldu ilk defa bunu yapmaya cesaret ettim. Biraz da kendi kazandığım para olduğu için gönlüm rahat açıkçasiSevdiğine inancınız tamsa tabiki gidin ama çok nadir olursa tadında kalır güzel olur
Gezme görme amaçlı gidebkrsin çok uzak şehirde değilsen ama çok uzaksa bi başıma gitmezdimİyi akşamlar herkese.
Sorum başlıkta da belirttiğim gibi hanimlar. Sevdiğim İstanbul'da üniversite okuyor. Ben de ilk maaşımla onun yanina gidip guzel bir gün geçirmek istiyorum. Bilet saatlerini düşündüm, ayarladim ama daha almadim çünkü kararsizim.
Şöyle: sabah uçağı ile gidip akşam dokuz gibi dönmeyi düşünüyorum. Annem zaten biriyle görüstüğümü biliyor, ondan habersiz yapmam. Sadece babam ne için gittiğimi bilmeyecek ama haberi olacak.
Geçen hafta da sevgilim benim için gelmişti, sabahtan akşama kadar vakit geçirdik. Değişiklik olsun diye bu defa benim gitmem daha guzel olur dedik.. Peki sizce? Biraz çekiniyorum ilk defa olacağı için ama gitmek de istiyorum..
Uçakla 2 saatlik mesafede..Gezme görme amaçlı gidebkrsin çok uzak şehirde değilsen ama çok uzaksa bi başıma gitmezdim
Ay bide uçakla yeni tanıştıysan gitme ya nebilim ben bukadar geniş değilm bu konudaUçakla 2 saatlik mesafede..
Beş yil oldu yeni değil. Ama kararsizim ben de ..Ay bide uçakla yeni tanıştıysan gitme ya nebilim ben bukadar geniş değilm bu konuda
Anneniz gönülden onaylarsa gidin gerçi erkek arkadaşımda geliyor diyorsun o geliyosa sende gidersin hep erkek gelecek diye bişey yok ama uzun yol baban bilmiyo falan bilememdmBeş yil oldu yeni değil. Ama kararsizim ben de ..
Geniş?Ay bide uçakla yeni tanıştıysan gitme ya nebilim ben bukadar geniş değilm bu konuda
Yani olur gözüyle bakmak olayaGeniş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?