Siz olsanız sevdiğinizi görmeye başka şehire gider miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de belki ilki atlatsam sonra ayağım açılır da hep giderim Benim de uçağa ilk binişim olacak ki asansöre binmekten bile korkan biriyim

İlk binişimde yanıma binen bi kadına teselli vermiştim onun da ilk binişiydi,çok uzun zamandır biniyormuşum gibi,ben de gerildiğimi söylersem birbirimizi gaza getirecekmiş gibi hissetmiştim:))

Ayağın açılır tabi sevdicek için yapılan herşey anı olup kalıyor uzun vadede bol bol muhabbetini yaparsınız :)

Aramızda otobüsle 14 saatlik bir mesafe vardı. Uçak seferlerine hep bakardım ama pahalıydı. Öğrenciyim param kısıtlı tabi :) Ayda bir giderdim. Onun durumu bana kıyasla daha iyiydi. Şehrindeki en lüks otelde oda tutardı bana. Bazen benimle kalırdı

O çalıştığı için pek gelemezdi. Yıllık izin alınca tatile giderdik. Şimdi konuşuyoruz da eşimle ne kadar manyakmışız. Beraber 15 kadar il gezdik. Ben zaten ailemden uzakta öğrenciydim. Tur var diyordum ya da arkadaşım beni alacak diyordum ve gidiyordum. Evlendikten sonra anneme itiraf ettim. “Biliyordum, tahmin ediyordum ama duymak istemediğim için sormuyordum” demişti. Ama biz eşimle kızımızı asla göndermeyeceğiz şehir dışına

Başka ülkeye dahi gittim, 12 saat uçarak. Tabii ki gidilir. Hatta bunun bir ilişki olması için gidilmesi lazım, uzun meaafeden sürekli mesajlaşarak/ telefonlaşarak yürümüyor bir yerden sonra. Arada böyle kaçamaklar lazım.

Heheeh kızınız mervelere gidiyorum diyip yine de gidecek biliyorsunuz değil mi?
Biz de eşimle çok gittik birbirimizin olduğu şehirlere. Ne işler çevirdiğimizi bildiği için eşim de kızımız gidemez diyor da o iş zor yani

Bizde eşimle yaşadık bu duyguyu..çok hoş bişey . genellikle eşim gelirdi 7 saat yolu..eşim geldiğinde iki gün kalırdı..gece otele giderdi..güzel günlerdi hey gidi mutlu günler Konu sahibi git gez derim eğlen..ve kalacak yer olarak da otelde Tek kişilik bir oda tut..

20li yaslarin basinda nerelere gittim pesine gitmedigim yer kalmadi :) Ama 30 u gectikten sonra evlenene kadar yakan soyleyemedim bir turlu anneme.Gozunuz karayken gidin.Cok guzel duygular bunlar :)

Sevgilisi değilmiş çekindiği konu, ilk defa İstanbul’a ve de uçakla gideceğim başıma bir şey gelirse diyor. Kaza vs gibi

benim sevgilimde şehir dışına annesini görmek için gidiyor mesafe olarakta çok uzak sayılmaz araçla 2 bilemedin 2 buçuk saat fakat kısa süre durup döndüğü için ve aynı şehirdeyken hep birlikte olduğumuzdan hiç gitmemiştim ama konuyu ve yorumları okuyunca benimde bir kaçamak yapasım geldi ve güzel bir sürpriz olurdu aslında. gerçekten bu duygular bu yaşlarda çok güzel hepimiz yaşamalıyız imkanımız varken

En iyisini yine sen bilirsin ama ben olsam giderdim çünkü 5 yıl uzun bir süre güven ortamının çoktan oluşmuş olması gerekir

8 saat otobusle haftasonluguna gidip donmuslugum coktur, baska turlu uzun mesafe iliskisi yurumez zaten. Yurutmeye niyetliyseniz siz de elinizi tasin altina koyacaksiniz.

Gezme görme amaçlı gidebkrsin çok uzak şehirde değilsen ama çok uzaksa bi başıma gitmezdim
Tek başıma elimde valizimle trabzondab izmire ordan da istanbule gittim. Tek başıma gezdim .gördüm. çünkü neden tek başıma gitmeyeyim ki.. tek başıma dünyadan çıkabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…