Ben de belki ilki atlatsam sonra ayağım açılır da hep giderimBenim de uçağa ilk binişim olacak ki asansöre binmekten bile korkan biriyim
Aramızda otobüsle 14 saatlik bir mesafe vardı. Uçak seferlerine hep bakardım ama pahalıydı. Öğrenciyim param kısıtlı tabi :) Ayda bir giderdim. Onun durumu bana kıyasla daha iyiydi. Şehrindeki en lüks otelde oda tutardı bana. Bazen benimle kalırdı
O çalıştığı için pek gelemezdi. Yıllık izin alınca tatile giderdik. Şimdi konuşuyoruz da eşimle ne kadar manyakmışız. Beraber 15 kadar il gezdik. Ben zaten ailemden uzakta öğrenciydim. Tur var diyordum ya da arkadaşım beni alacak diyordum ve gidiyordum. Evlendikten sonra anneme itiraf ettim. “Biliyordum, tahmin ediyordum ama duymak istemediğim için sormuyordum” demişti. Ama biz eşimle kızımızı asla göndermeyeceğiz şehir dışına
Bizde eşimle yaşadık bu duyguyu..çok hoş bişey . genellikle eşim gelirdi 7 saat yolu..eşim geldiğinde iki gün kalırdı..gece otele giderdi..güzel günlerdi hey gidi mutlu günlerİyi akşamlar herkese.
Sorum başlıkta da belirttiğim gibi hanimlar. Sevdiğim İstanbul'da üniversite okuyor. Ben de ilk maaşımla onun yanina gidip guzel bir gün geçirmek istiyorum. Bilet saatlerini düşündüm, ayarladim ama daha almadim çünkü kararsizim.
Şöyle: sabah uçağı ile gidip akşam dokuz gibi dönmeyi düşünüyorum. Annem zaten biriyle görüstüğümü biliyor, ondan habersiz yapmam. Sadece babam ne için gittiğimi bilmeyecek ama haberi olacak.
Geçen hafta da sevgilim benim için gelmişti, sabahtan akşama kadar vakit geçirdik. Değişiklik olsun diye bu defa benim gitmem daha guzel olur dedik.. Peki sizce? Biraz çekiniyorum ilk defa olacağı için ama gitmek de istiyorum..
5 yıldır sevgili olmak demek artık huyunu suyunu biliyorsunuz demek benim anlamadığım çekindiğiniz konu nedir acaba soru işaretlerimi var hala aklınızda sevgiliniz hakkında ayrıca ben olsam kızımı göndermem zaman kötüBeş yil oldu yeni değil. Ama kararsizim ben de ..
Sevgilisi değilmiş çekindiği konu, ilk defa İstanbul’a ve de uçakla gideceğim başıma bir şey gelirse diyor. Kaza vs gibi5 yıldır sevgili olmak demek artık huyunu suyunu biliyorsunuz demek benim anlamadığım çekindiğiniz konu nedir acaba soru işaretlerimi var hala aklınızda sevgiliniz hakkında ayrıca ben olsam kızımı göndermem zaman kötü
Sevgilimde kaldim baska kalacak yerim yoktu...aileside vardi, simdi evliyiz hicbbir problem olmadi bu konuda..yani karsindaki kisiylr alakaliPeki nerde kalmıştıniz acaba ? Ben de o kadar yolu gitmişken biraz gezeyim diyorum ama kalacak yerim yok
Zor ama guzel bence. Ozlemek cok guzel bir duygu kiNe güzel yaaUmarım ben de bu günleri tatli tatli hatirlarim bir gün. Mesafe zor
Tek başıma elimde valizimle trabzondab izmire ordan da istanbule gittim. Tek başıma gezdim .gördüm. çünkü neden tek başıma gitmeyeyim ki.. tek başıma dünyadan çıkabilirim.Gezme görme amaçlı gidebkrsin çok uzak şehirde değilsen ama çok uzaksa bi başıma gitmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?