Ben de dediğiniz gibi kaza gibi durumlardan korkuyorum. Bu yüzden kararsız kaldım biraz..Tabi ki giderdim.gittim de çoğu kez.ilk defa olunca insan tedirgin oluyor.ki benim.ailem bilmiyordu(yolda bir kaza olsa orda ölsem kalsam arkamdan ne düşünür annemgil,millete ne açıklama yaparlar vs gibi çok saçma düşüncelerim olmadı değil)annenizin haberi olacaksa sıkıntı etmeyin
Peki nerde kalmıştıniz acaba ? Ben de o kadar yolu gitmişken biraz gezeyim diyorum ama kalacak yerim yokZamaninda gitmjs biri olarak soyluyorum yine olsa yine giderdim, asiri guzel vakit gecirmistik :) hatta ben 3 gun kalmistim,
Hep mutlu olunNe şehiri ben ülke değiştirdim sevdiğim adam için. Şuan evliyiz ve bir kızımız var ♡
Aileniz biliyor olacak ya aklınıza böyle bişey gelmesin sizin.ben gizli saklı gitmenin psikolojisi ile öyle düşünüyordum heralde.sevdiğiniz insanla başka bir şehirde gezmek zaman geçirmek çok güzel.biz şimdi bile konuşuyoruz o günleri,hatıra kaldı konuşacakBen de dediğiniz gibi kaza gibi durumlardan korkuyorum. Bu yüzden kararsız kaldım biraz..
Amin cümlemiz :)Hep mutlu olun
İyi akşamlar herkese.
Sorum başlıkta da belirttiğim gibi hanimlar. Sevdiğim İstanbul'da üniversite okuyor. Ben de ilk maaşımla onun yanina gidip guzel bir gün geçirmek istiyorum. Bilet saatlerini düşündüm, ayarladim ama daha almadim çünkü kararsizim.
Şöyle: sabah uçağı ile gidip akşam dokuz gibi dönmeyi düşünüyorum. Annem zaten biriyle görüstüğümü biliyor, ondan habersiz yapmam. Sadece babam ne için gittiğimi bilmeyecek ama haberi olacak.
Geçen hafta da sevgilim benim için gelmişti, sabahtan akşama kadar vakit geçirdik. Değişiklik olsun diye bu defa benim gitmem daha guzel olur dedik.. Peki sizce? Biraz çekiniyorum ilk defa olacağı için ama gitmek de istiyorum..
Söylediğim gibi başıma bir sey gelmesinden korkuyorum, başka bir çekincem yok.Ben sevgililiğimiz boyunca yaklaşık beş yıl kadar olduğu her yere gittim hiç de gocunmadım,hiç de “gitmeli miyim “ sorusu aklıma gelmedi,siz bu soruyu düşünüyorsanız bence önce bana bunu düşündürten ne diye bu kısmı sorgulayın.
Söylediğim gibi başıma bir sey gelmesinden korkuyorum, başka bir çekincem yok.
Ne güzel yaaEsimle sevgiliyken haftada bir ucakla birbirimize kosardik :) O da iatanbuldaydi. Thy resmen bize calisti senelerce. Hatta bir ara ucak alsak daha ekonomik olacak derdiksabah ucagiyla gidip aksam ucagiyla donerdik. Ay ne guzeldi ne heyecanliydi kiz animsattin bana da
Biraz tedirginim diyelim..bence çok saf bir soru. tabiki gidilebilir. ben sürekli gider gelirim, ilk sefer o gelmişti. bence o önemli biraz.
internetten tanıştıysan ilk gitmek tehlikeli olabilir in mi cin mi bilmezsin. ama adamı gördükten güvendikten sonra gidilir.
çok korkuyorsan eve vs gitme. dışarıda takılırsınız
OlabilirIstanbula gezmeye gidip 2 gun kalicam desen baban da bilse olmaz mi? Yani izin vermez mi? Ilk maasimla kendime hediye veriyorum dersin.
Hem o kadar yol gidiyorsun ucak parasi veriyorsun bi gece kal bari. Hem istanbulu gezersin hem sevgilini görürsün. Hem de baban bilir istanbulda olduğunu, için daha rahat olur.
Ben de belki ilki atlatsam sonra ayağım açılır da hep giderimBiz hep en kötü ihtimalle yani eğer yakalanırsak evleniriz amaan diyorduk,sonuç olarak evlendik de zaten ama yakalanarak değil
İşyerine rapor verip hastayım deyip,annemlere işyeri için kongreye gidiyorum deyip kimseye söylemeden tee İstanbul’dan hataya gitmişliğim var üç dört günlüğüne,uçağa da ilk defa binmiştim,sonra baktım çok güzel oluyor dört beş kez yaptım sanırım bunu,en son bi ara Şırnaktaydı oraya nasıl giderim diye bakıyordum “Sakın geleyim deme gelincek yer değil” demişti de gitmemiştim,yoksa oraya da giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?