Siz olsanız sevdiğinizi görmeye başka şehire gider miydiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de dediğiniz gibi kaza gibi durumlardan korkuyorum. Bu yüzden kararsız kaldım biraz..

Zamaninda gitmjs biri olarak soyluyorum yine olsa yine giderdim, asiri guzel vakit gecirmistik :) hatta ben 3 gun kalmistim,
Peki nerde kalmıştıniz acaba ? Ben de o kadar yolu gitmişken biraz gezeyim diyorum ama kalacak yerim yok

Tabii ki giderim çok defa da gittim.
Hatta başka ülkeye de giderim :)
Hep bana gelsin hep bana rabbena nereye kadar? Bencil olmamak lazim

madem ilk maas, demek ki ise yeni başladın.
Genelde ise yeni başlayanların eğitim için büyük şehre gönderirler.
Sen de eğitime / oryantasyona falan de ve git bence.kal iki gün rahat rahat
Ne olacak? Çalışan kendi parasını kazanan kadınsın.
Kalacak yer de airbnb sitesine gel,ucuzdan pahalliya şeklinde arat. Çok ucuz evler bulursun. Ya da sevgilin öğrenci, hiç mi kız arkadaşı yok seni bir iki gece ağırlayacak? Onlarda kalırsın.

Ben de dediğiniz gibi kaza gibi durumlardan korkuyorum. Bu yüzden kararsız kaldım biraz..
Aileniz biliyor olacak ya aklınıza böyle bişey gelmesin sizin.ben gizli saklı gitmenin psikolojisi ile öyle düşünüyordum heralde.sevdiğiniz insanla başka bir şehirde gezmek zaman geçirmek çok güzel.biz şimdi bile konuşuyoruz o günleri,hatıra kaldı konuşacak

Ben sevgililiğimiz boyunca yaklaşık beş yıl kadar olduğu her yere gittim hiç de gocunmadım,hiç de “gitmeli miyim “ sorusu aklıma gelmedi,siz bu soruyu düşünüyorsanız bence önce bana bunu düşündürten ne diye bu kısmı sorgulayın.

Esimle sevgiliyken haftada bir ucakla birbirimize kosardik :) O da iatanbuldaydi. Thy resmen bize calisti senelerce. Hatta bir ara ucak alsak daha ekonomik olacak derdik sabah ucagiyla gidip aksam ucagiyla donerdik. Ay ne guzeldi ne heyecanliydi kiz animsattin bana da

Söylediğim gibi başıma bir sey gelmesinden korkuyorum, başka bir çekincem yok.

Söylediğim gibi başıma bir sey gelmesinden korkuyorum, başka bir çekincem yok.

Biz hep en kötü ihtimalle yani eğer yakalanırsak evleniriz amaan diyorduk,sonuç olarak evlendik de zaten ama yakalanarak değil
İşyerine rapor verip hastayım deyip,annemlere işyeri için kongreye gidiyorum deyip kimseye söylemeden tee İstanbul’dan hataya gitmişliğim var üç dört günlüğüne,uçağa da ilk defa binmiştim,sonra baktım çok güzel oluyor dört beş kez yaptım sanırım bunu,en son bi ara Şırnaktaydı oraya nasıl giderim diye bakıyordum “Sakın geleyim deme gelincek yer değil” demişti de gitmemiştim,yoksa oraya da giderdim

bence çok saf bir soru. tabiki gidilebilir. ben sürekli gider gelirim, ilk sefer o gelmişti. bence o önemli biraz.
internetten tanıştıysan ilk gitmek tehlikeli olabilir in mi cin mi bilmezsin. ama adamı gördükten güvendikten sonra gidilir.

çok korkuyorsan eve vs gitme. dışarıda takılırsınız

Istanbula gezmeye gidip 2 gun kalicam desen baban da bilse olmaz mi? Yani izin vermez mi? Ilk maasimla kendime hediye veriyorum dersin.
Hem o kadar yol gidiyorsun ucak parasi veriyorsun bi gece kal bari. Hem istanbulu gezersin hem sevgilini görürsün. Hem de baban bilir istanbulda olduğunu, için daha rahat olur.

Ne güzel yaa Umarım ben de bu günleri tatli tatli hatirlarim bir gün. Mesafe zor

Biraz tedirginim diyelim..
İlk olduğu icin insanin aklina her şey geliyor

Valla gittimde kaldımda.
Şu an başka kişiyle evliyim.
Hiç pişman olmadım yaptığım hiç bişeye.
Geçmişte yaşadığın herşey yanına kar.
Kalbinizin götürdüğü yere gidin.

Olabilir Babama arkadaşımı ziyaret için gidiyorum derim. Bir gece kalirim, tabi kalacak bir yer ayarlayabilirsem..

Ben de belki ilki atlatsam sonra ayağım açılır da hep giderim Benim de uçağa ilk binişim olacak ki asansöre binmekten bile korkan biriyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…