Siz olsanız tepkiniz nolurdu?

İnsan ilişkileri ne yorucu... Ben beni yoran herkesi direkt kesip atıyorum çok netim politik olamıyorum maalesef

Bir arkadaşım vardı ne kınama ne düğünüme hiçbirşeyime gelmedi sonra birgün avm de gördük eşimle evleniyorum canım davetiyemi vereyim dedi (ki kaç kere bekarken bizde kaldı bende bekardım)bende o zaman lafımı esirgemedim söyledim pat pat..canım sen hangi yüzle beni düğününe çağırıyorsun ki dedim dondu kaldı sen geldin mi de beni çağırıyorsun dedim ..sende de valla insanlar nankörler

Eee hep öyle olur. sen onun her şeyine gidersin enayi gibi. o senin ilk özel anında her bahaneyi bulur. bir de hiç bir şey olmamış gibi sünger çekip arkadaşlığa devam etmeni ister. ben bir kalemde sildim. şoke oldu çünkü kardeş gibiydik. hiç ummuyordu silebileceğimi.
Mutluluğumu istemeyen, yanımda olmayan insana başka zaman da ihtiyacım yok.

Ya bıraksın kardeş gibiymismis . anca biz kardeş gibi olduğumuzu sanıyoruz herseylerine koşuyoruz bı bakıyoruz hanfendi dış kapinin dış mandaliymisiz gibi davranıyor bize.bende resti cekmistimm .bı ben vefasızlık görüyorum sanıyorum megernhepiniz yasamissiniz

Vefasız insanlar her yerde. Ve öyle güzel rol yapabiliyorlar ki!

ilk günden beri haset ettiğini çok belli etti. her adımımda cekinser kaldı. şişti şişti en sonunda düğününe gelemeyeceğim e bağladı konuyu. hadi yallah arabistana dedim ben de. Sonra çoook denedi şansını ama yıllar geçti üzerinden bir kalemde sildim.

Hiç üzülmüyorum ben biten arkadasliklarima. Hepsi bir kanburmus meğer sirtimizda

Hayır neden yani neden .bunu anlamak istiyorum
Zaten arkadaşlığın içindeyken hep böyle davranıyorlar da kazık yiyince akıllanıyoruz. Konu sahibi şimdi o süreçte. Aslında basbayağı çocuğu bahane edip kendini yormuyor arkadaşı. Yakın zamanda iki insanla daha hesabı kapattım. Bundan sonra ne kadar ekmek o kadar köfte. Acı tecrübeden sonra arkadaşları kolay gözden çıkarıyorsun.

Güçlü karakter reaksiyonu

Kocasıyla beraber çocuklarını da alıp sizin hattırınıza yarım saat nikah kıyılana kadar gelenilir. Sonucda 4 yaşındaki çocugu baba idare etse ötekini kucagında annesi idare edebilir. Evet hastalık var ama sonucda mesafeli durarak gelip gidiş yapabilir. İki çocukla insanlar neler yapıyor. Ayıp bence yaptığı bende kırılırım. İşine gelince kaynanaya 1 hafta bırakmasını bilşyor o zaman kaynana laf etmiyorda şimdi mi ediyor onuda anlayamadım

Evlilik başka bekarlık başka..Ne var bunda küsecek. Kadın kavga ettik demiş. 2 çocuğu var diyorsunuz. Gelmem dememiş. Gelemem demiş. Keske sizde gitmeseymişsiniz boylece kolunun diyeteni ben verdim tarzında bir beklenti oluşmazdı

Ben suistimale açık bi gerizekalı olduğum için anlayışla karşılar birde kocasıyla kavga ettiği için üzülürdüm.siz benim gibi olmayın.

bende böyle iki arkadasıma 15 yıldır küstüm yani düğün zamanımdan bu güne kadar ,

ama aileleriyle görüşüyorum ,

Hayır ama davetiye kocasına atmadım kıza attım sadece. Evi uzak cidden ve gidersem 1gün bırakmaz beni. Yok öyle birşey degil bu. Normalde ikiniz gelın dıyorum, o gelmez çocuklara bakar. Evinize ikimiz gelırız demıstı

bende böyle iki arkadasıma 15 yıldır küstüm yani düğün zamanımdan bu güne kadar ,

ama aileleriyle görüşüyorum ,
Evet yok ev karışık dıyor da bahane Yanı.Madem gelmıyceksin bana gelcem deme. Hep gelcem dedi.Bende ona dedım bende ilerde sünnet falan yaparsın gelmem dedim. Ki evıne de gıtmem dahada

Ohh iyi demişsin. Hayır kına dügün nikah hepsine ayrı ayrı gittim.Benim hadi kınama gelmeyecek. Nıkah evıne 20dk uzaklıkta ve ulaşım kolay. Hadi cocugun var. Cok gelmek ıstese alır yanına gene gelır

Herşeyde çocuk bahanesi.Gelmesin zorlamıycam bidaha gel de demiycem. Yani istese kaynanaya bırakır. Hadi ona bırakmadı akrabaları var kocasının. İlla bırakır. İki cocugu bırakmadı bırını bırakır gene gelır. Ama bahane. Hadı yol uzak olsa anlıycam. Ama bıdaha gıtmeyı kesinlikle dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…