• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız uzatır mısınız

herkes edebilir yani nesi garip manyak değiliz ya atalım şaka sonuçta dimi
boşanmakta o kadar kolay değil her tartışma da boşansak evli çift kalmaz mantıken
tamam bir sizlerin evliliği mükemmel tek hatalı tarafta benim
Sizinki normal tartışma değil,neyi anlamıyorsunuz?? Geçmişi unutamıyorum diyen kocaya vuran sizsiniz.....

bakın yeri geldiğinde git diyorsunuz da her kavgada gitsek ohoo hayat öyle bir şey değil ki sonuçta kim olsa bir tartışma yaşadığımızda çekmiyorum bunu diyip gitsek hayatımızda kimse olmaz gitsem her şey pürü pak mı olacak hayatıma başka biri girerse mükemmel bir ilişki mi vaat edecek belki diyebilirsiniz biri mi olmalı
hayır ama insan yeri gelir anne olmak ister ya da yalnız olmak istemeyebilir yalnızlıkta bir yere kadar çekilir
gitmesem olay daha da büyürdü muhtemelen zorla götürürdü
Sürekli böyle şeyler yaşayıp yaşayıp sıkıldım boşansam daha iyisi gelir mi bilmiyorum rahatım da yerinde. Siz ne yaparsınız?
Bu cümleyi biz değil sen yazdın.

Bu cümlen içinde eleştiri tabi ki gelecek ve eleştirenler de çok haklı.
Konunda yazdığın bu cümle ile yazdığın yorum çelişiyor.
Hiç sağlıklı bir durum değil
Sıkıldım, boşansam, daha iyisi gelir mi, rahatım yerinde diyen de sizsiniz her kavga gitsek diye başlayan yorumda sizsiniz.

Yanlız şunu belirteyim siz sanıyorsunuz herkesin evliliği sizin evliliğiniz gibi, bu şekilde kavga etmiyoruz, ya da ilginç bir şekilde hazırlanmış bir kadinin yüzüne kocalar su atmıyor, bu platformda maddi konforu yerinde bir çok kadın var hiç birimiz kocalarımızda konforu yerinde diye pazarlıkla durmuyoruz.

Sürekli böyle şeyler yaşayıp yaşayıp sıkıldım boşansam daha iyisi gelir mi bilmiyorum rahatım da yerinde. Siz ne yaparsınız?
Bu cümleyi biz değil sen yazdın.

Bu cümlen içinde eleştiri tabi ki gelecek ve eleştirenler de çok haklı.
Konunda yazdığın bu cümle ile yazdığın yorum çelişiyor.
Hiç sağlıklı bir durum değil
Sıkıldım, boşansam, daha iyisi gelir mi, rahatım yerinde diyen de sizsiniz her kavga gitsek diye başlayan yorumda sizsiniz.

Yanlız şunu belirteyim siz sanıyorsunuz herkesin evliliği sizin evliliğiniz gibi, bu şekilde kavga etmiyoruz, ya da ilginç bir şekilde hazırlanmış bir kadinin yüzüne kocalar su atmıyor, bu platformda maddi konforu yerinde bir çok kadın var hiç birimiz kocalarımızda konforu yerinde diye pazarlıkla durmuyoruz.
iyi bi siz mükemmelsiniz tebrikler madalya mı takalım o çok güvendiğiniz kocalarınız bir erkek bunu da unutmayın mükemmel erkek yoktur herkesin evliliğinin mükemmel olduğunu düşünmüyorum sadece örtbas ediyorlar bu da benim düşüncem
hava atıcaksınız diye karşınızdakini küçümseyemezsiniz

Öncelikle koca evi, baba eviniz değil önce onu söyleyim, rahatım yerinde diye durulacak bi müessese değildir evlilik. Anlaşamadığın ve rahatsız olduğun konulara çözüm bulamazsan boşanmalısın zaten. Yoksa iki tarafa da hem haksızlık olur, hem de bencillik. Diğer konuya gelirsek çocuk gibi inat davranışlar sergilemek yerine yetişkin gibi rahatsız olduğunuz şeyleri net bir şekilde dile getirirseniz eğer bir çözüm bulursunuz. Ama yok o bana su döktü ben eşyasını suya tuttum gibi misillemelere girerseniz daha çok tartışır, çözüm bulamazsınız.
bakın mantık çerçevesinde düşünmek bunu gerektirir gayette rahatın yerinde mi değil mi istediğin oluyor olmuyor mu buna bakarsın evlilikte
çözüm bulmak için yazıyoruz ya olan durum bu

Bilirkişi olmaya gerek yok basit bir konu, o zor bu zor eee ne yapalım yani🤷‍♀️ O zaman konu açmayacaktınız ne bekliyodunuz olur öyle sizin evliliğiniz çok iyi denmesini mi? Herkes bir şekilde idare ediyor ama sizin gibi konu açıp ağlamıyor konu açıyorsanız sorununuz var demektir e çözümler de belli🤷‍♀️

Beğenecek bişey göremiyorum evliliğinizde umarım terapi alırsınız kendi adınıza yapacağınız en mantıklı hamle bu olur.
ben ağlamıyorum yaşadığımı anlatıp fikir alıyorum beğenmeye çalıştırma gibi bir amacım yok

Olana yorum yaptım zaten kabul etmiyorsunuz siz de kabul edeceksiniz bir zahmet gerçekler acı veriyor galiba baya bir kişi var mı sizi haklı bulan
önemli olan benim düşüncelerim millet ne bilsin hem kadın kadının kurdudur bu da ispatı kendimi savunuyorum suç oluyor pardon da ne yapsaydım hiçbir şey olmamış gibi davranamam

Back
X