kendi yaşantıma göre olan insanlarla görüşüp diğer insanları "rahat" ya da "muhafazakar" diye yargılamam,etiketlemem.madem gönlünüz bu kadar dar görüşmeyin.nişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
İyi de beraber tatile gidilmesi planlanıyor.Of çok rahatsız edici bir tarzınız var.kusura bakmayın ama ben bırakın sizinle tatile gitmeyi ömür boyunca görüşmek istemem.
insanları kıyafet seçimine tavırlarına göre kalıplara sormayın.
nişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
promlemli olduğumu düşünüyor a
Deseydi ki ortak noktamız yok. Iki kelam edemeyiz. Yorumlar başka olurdu. Burada endiselenilen durum kızın açık olması, beyinin kıza bakması vs vs. Yoksa bir insan neden yanındakinin kıyafetinden alkolunden rahatsız olsun ki?İyi de beraber tatile gidilmesi planlanıyor.
Nasıl kıyafetine tavrına göre kalıplara sokmasın?
Demek istiyor ki, uyumlu değiliz.
Tam tersini düşünelim.
Ben açık, rahat giyinen, alkol alan biri olsam, ben de yanımda benimle havuza girmeyen, durup bi güneşlenmeyen. Bi içecek içemeyen insan istemem.
Bence konu sahibi tamamen bundan bahsetmiş. Açık olduğu için yargılamamış.
Tabi bi de bu var: Daha evli bile değiller. Yargı üstüne yargi.Hem tatile giderken anlasabildigin eğlendiğim insanla gidersin
Nişanlı bı çiftle tatile gider misiniz diyerek özellikle evli olmamasını vurgulamadaki maksadinizi anladım
Nikah cüzdanı şart değil çiftler sonuçta
Eşinin bakmasını da nerden çıkardın? Hiç öyle bir şey yazmamış? İma da etmemiş?Deseydi ki ortak noktamız yok. Iki kelam edemeyiz. Yorumlar başka olurdu. Burada endiselenilen durum kızın açık olması, beyinin kıza bakması vs vs. Yoksa bir insan neden yanındakinin kıyafetinden alkalinden rahatsız olsun ki?
O zaman biz farklı tarz ve fikirlerde olan iki aileyiz diye bir girizgah yapacak kızın rahatligindan vs dem vurmayacakİyi de beraber tatile gidilmesi planlanıyor.
Nasıl kıyafetine tavrına göre kalıplara sokmasın?
Demek istiyor ki, uyumlu değiliz.
Tam tersini düşünelim.
Ben açık, rahat giyinen, alkol alan biri olsam, ben de yanımda benimle havuza girmeyen, durup bi güneşlenmeyen. Bi içecek içemeyen insan istemem.
Bence konu sahibi tamamen bundan bahsetmiş. Açık olduğu için yargılamamış.
Giyim konusunda neden rahatsız peki sizce?Eşinin bakmasını da nerden çıkardın? Hiç öyle bir şey yazmamış? İma da etmemiş?
Muhafazakarım dedi diye istediğiniz yere çekmeye çalışıyorsunuz.
Ben de açığım. İstediğimi giyiyorum, her yere de gidiyorum. Ama alkolden rahatsız oluyorum. Kullanan arkadaşlarım var ve çok uyumluyuz. Beraber olduğumuz ortamlarda rahatsız olduğumu dile getiriyorum. Onlar bana ben onlara saygı duyuyoruz.
Ne demek yani insan neden alkolünden rahatsız olsun ki? Çok saçma değil mi sorun sence?
O zaman biz farklı tarz ve fikirlerde olan iki aileyiz diye bir girizgah yapacak kızın rahatligindan vs dem vurmayacak
Üslup önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?