İyi de beraber tatile gidilmesi planlanıyor.
Nasıl kıyafetine tavrına göre kalıplara sokmasın?
Demek istiyor ki, uyumlu değiliz.
Tam tersini düşünelim.
Ben açık, rahat giyinen, alkol alan biri olsam, ben de yanımda benimle havuza girmeyen, durup bi güneşlenmeyen. Bi içecek içemeyen insan istemem.
Bence konu sahibi tamamen bundan bahsetmiş. Açık olduğu için yargılamamış.
Ben askılı giyinirken yanımda kara çarşaflı insanla rahat edmem mesela. Dolayısıyla istemem. Tersi olamaz mı?Giyim konusunda neden rahatsız peki sizce?
Ben askılı giyinirken yanımda kara çarşaflı insanla rahat edmem mesela. Dolayısıyla istemem. Tersi olamaz mı?
Olmamalı bu da tuhaf. Bu da normal degil.Ben askılı giyinirken yanımda kara çarşaflı insanla rahat edmem mesela. Dolayısıyla istemem. Tersi olamaz mı?
nişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
Bence zaten böyle şeyler kadına ters geliyor.ama hani tatil ya orası bu nişanlı! kız olmasa etrafta bir sürü rahat giyimli hatun olacak zaten..
ha aynı masada oturmuşsun ha yan masanda oturmuşlar..
dünya görüşümüz farklı sohbet edecek ortak noktamız yok sıkılırım değil ki mevzu..
artı otelde alkol olduğuna göre birileri içiyor olacak..
Ben buna katılmıyorum.Olmamalı bu da tuhaf. Bu da normal degil.
Kimsenin giyiminden rahatsız olmamaktır normal olan.
Birlikte yaşamak bunu gerektirir.
Aynen öyle gidilmez, bunda hemfikiriz. Bunun çeşitli sebepleri de olabilir tabii.Ben buna katılmıyorum.
Normal hayatta her tarz arkadaşım var.
Konu sahibinin aksine çok uyumlu olduğum söylenir.
Hiçbiriyle de ne tarz ne kimlik çatışması yaşarım.
Ama hepsiyle tatile gitmem.
Tarzıma uygun olanla tatile giderim.
Yani havuza girecekken, ben açık o kapalıya gitse, yemek yerken ben alkollü o alkolsüz restorana gitse. Ee neden beraber tatile gidiyoruz ki?
Ve bu arada bizim de birlikte gittiğimiz kişiler evliydi.Bende nişanlıyım ve nişanlım gayet normal bir insan eğlenmeyi gezmeyi çok sever .
Birlikte tatile gideceğimiz çift de bizim gibi normal insanlar kızcağız da teseddürlü.
Hepimiz çok istedik ve gittik ben elbisemi de, mini eteğimi de , askılı bluzlerimi de çok rahat şekilde giyindim diğer kız arkadaşımız da buna bir şey demedi diyemez de .
Akşam keyfimizde erkekler alkol almaya başladılar,bana da teklif ettiler nişanlım da beraber ıcelim mi ?diye sordu .
Kız arkadaşımız soğuk bir şeyler içti biz de alkol ictik ve hep beraber çok güzel uyum sağlayıp çok eğlendik.
Herkes istediği gibi giyer,istediğini içer,istediğini yer .
Gittiğimiz yerde bana abla nişanlıma abi diyen çok sevdiğimiz bir kız kardesimizle rastladık ve onun giyimi benim giyimime nazaran daha dekolte giyen biridir.
Ve bu benim umrumda değil .
Onun giyimi onun hayatı onun kararı.
Ki ben ; Bu sıcakta terlemiyor musun diye diretmiyorsam karşımdaki kiz arkadasima kişide Ayy açık giyiniyorsun ama diyemez.
Yanımda ki erkek bunun ölçüsünü nerde nasıl olmak gerektiğini bilir herseyden önce ben bilirim .
O kızın da bir ailesi ,babası,annesi ve bireyin kendi kararları olduğunu unutma
O kadar sinir oldum ki şu açtığınız konuya !
Belki daha da yazabilirim.
Sinirlendim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?