- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
İyi de beraber tatile gidilmesi planlanıyor.
Nasıl kıyafetine tavrına göre kalıplara sokmasın?
Demek istiyor ki, uyumlu değiliz.
Tam tersini düşünelim.
Ben açık, rahat giyinen, alkol alan biri olsam, ben de yanımda benimle havuza girmeyen, durup bi güneşlenmeyen. Bi içecek içemeyen insan istemem.
Bence konu sahibi tamamen bundan bahsetmiş. Açık olduğu için yargılamamış.
saygı, iyi anlaşmak, bir arada yaşayabilmek, hoşgörü??Ben buna katılmıyorum.
Normal hayatta her tarz arkadaşım var.
Konu sahibinin aksine çok uyumlu olduğum söylenir.
Hiçbiriyle de ne tarz ne kimlik çatışması yaşarım.
Ama hepsiyle tatile gitmem.
Tarzıma uygun olanla tatile giderim.
Yani havuza girecekken, ben açık o kapalıya gitse, yemek yerken ben alkollü o alkolsüz restorana gitse. Ee neden beraber tatile gidiyoruz ki?
kadınlar bari hemcinslerinin giyimleri hakkında "yarı çıplak" şeklinde son derece kaba ve çirkin yorum yapmasınlar ya.Ben giderim .cok abartili insanlar degilse.icince s apitanlardan yarı çıplak dolasmiyorlarsa giderim.
Ben olsam gitmem beni problemli gören biriylede olmam normal olanı yapıyorsunuznişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
kadınlar bari hemcinslerinin giyimleri hakkında "yarı çıplak" şeklinde son derece kaba ve çirkin yorum yapmasınlar ya.
kadınlar hemcinslerimiz olduğu için hemcinsle çok alakası var. öff hala uzatıyorsunuz "yarı çıplak" çok çirkin bir tabir. yarım elbiseli kadın nedir ya ayrıca isteyen istediğini giyer bir öğrenemediniz şunu.Yarısı çıplaksa, yarı çıplak deniliyor. Yarısı çıkarılmış yarım elbiseli kadın mi demeli ne demeli ?
Hemcinsle ne ilgisi var ..
kadınlar hemcinslerimiz olduğu için hemcinsle çok alakası var. öff hala uzatıyorsunuz "yarı çıplak" çok çirkin bir tabir. yarım elbiseli kadın nedir ya ayrıca isteyen istediğini giyer bir öğrenemediniz şunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?