Siz olsanız?

Aynı konudan bilmem kaçıncı benzer konu !yine konu sahibi kaçak, dolayısıyla polemik için açıldığını düşündürttü......Yasam tarzınız farklıysa ne işiniz var tatilde derler adama?

şu "kızın giyimi çok rahat" cümlesi beni çileden çıkarıyor. tabi ki rahat olacak. tatilde bikinimle istediğim gibi uzanırken yanımda kapalı olan arkadaşım da vardı. kimse birbirinden rahatsız değildi. bence kız çok güzel ve siz kıskanıyorsunuz. çünkü rahat kelimesini masumane söylemediğiniz pek açık ortada. inanın o da size bayılmıyordur.

Valla hanım abla konuyu açıp kaçmış ama, doğumgünü konusunu da okudum yorumlara bakınca, Allah Türk kadınını senin gibilerin şerrinden korusun Byvs abla. Şimdi iki konu da bağımsız okunsa farklı insanlar yazmış olsa belki bir yerinden tutar haklı çıkarılabilirdin de, ikisinde de her şey kadınlar üstünden gidiyor... Hani iki konuda da kadınlara söylemediğin kalmamış, rahat mı dersin motor mu dersin... İlk olarak belli ki eşin senin kafandan değil ablacığım, çünkü arkadaşları ve arkadaş ortamları senin zevkinden çok farklı, bu konuda çok uyumsuzsunuz sonra adam sensiz aktivite yapınca sinirlenme çünkü bir şeyi beğenmiyorsun anladığım kadarıyla... Sırf eğlence anlayışlarınız uyuşmuyor diye tutup adamı senin zevkine göre yaşamak için zorlayamazsın, ya uyum sağlayacaksın ya boşanacaksın adam haklı. Sonuçta ortada sadakatsizlik yok, sana zarar verdiği de yok, senden esirgediği bir şey de yok yani karışmaya hakkın yok.
Bir de, Allah aşkına bazı kadınlardaki hemcinsini yerme tavrını anlayamıyorum, sanki kadınların işi gücü yok sizin kocanızı ayartmaya uğraşacak, bir de kapalı olmaması ya da alkol kullanması bu olasılığı daha da arttıracakmış gibi özellikle altını çizmeler... Sanki kocalarınız Kıvanç Tatlıtuğ. Nasıl bir aşağılama bu? Alkol kullanan ya da kapalı olmayan kadın ahlaksız mı yani? Ya böyle bir telaş yaşıyorsan demek ki kocana güvenmiyorsun, güvenmediğin adamdan da boşan bir zahmet. İnsanların hayat tarzına karışma, sen ne yaparsan yap... İftira da büyük günah ama, o eşinin arkadaşlarının sevgililerine motor falan derken attığın iftiraları düşün. Nişanlı diye vurgulamak da gereksiz, nişanlı olmaları se-ni il-gi-len-dir-mez, oraya çift olarak geliyorlar ve senin onları yalnızca çift olarak değerlendirmen gerek. Sanki günahsızsınız da başkasının yaşamındaki kusur günah her neyse onun avına çıkıyorsunuz... Bitiniz lütfen artık.

Asıl problemli olan eşiniz.
Size uygun olmayan , beraberken mutlu olamayacaginiz kişilerle tatile gitmek için eşinin görüşünü es geçiyor.

Karı koca birbirine uygun olmayınca gerçekten çok zor oluyor.

Aynen öyle.

Biz her konuda anlaştığımız arkadaşlarla bile 'havuz mu olsun deniz mi' mevzusunu bile epey düşündük. Sonuçta ortak karar verebildik ama fikir ayrılıkları tatilde çok büyük sorun. Kapalı olan kadın heryerde yüzemez, açık olan belki kadınlara ait yere gitmek istemez. Ben akşam içen insanla gündüz çalışırım oturur sohbet ederim ama içiyorken yanında olmak istemem. Ben namaz kılıyosam da kimse benimle namaz kılacak diye zorlayamam. Bence konu sahibinde bi anormallik yok. Başka şekilde görüşülebilir ama tatil zor iş.

Alkol olan masada kendimi iyi hissetmem.
Kişi ile ilgisi yok.
Ben karşımdaki insanın rahatsızlıklarını hesap ederek davranırim çünkü. O hassasiyeti bekleme hakkım var.

Söz konusu uyumsa eğer benimle vakit geçirmek isteyen insan duygularımı önemsemelidir.
Ben yokken içsin ne yaparsa yapsın.
Benimle vakit geçirmek istiyorsa bir zahmet azıcık dikkat etsin.
Ya da kimse kendini kasmasin ayrı yapılsın tatil en temizi..

Eşiniz neden rahat olmayacağınız bir tatile mahkum ediyor sizi?
Her hafta cikmiyoruz sonuçta tatile.

Onu Bunu bırakın da konu sahibi arkadasım nerede? Yorumları tek tek okudum.Bir yorum bile yazmamış

O tatil tatillikten cikip her sekle burunur. Ama adina tatil denilmez.
Gitmeyin.

Yorumlaar yorumlaar.. Herkes kendi penceresinden bakmis iste konuya.. Baskasina neki bu durumdan zaten görüşünüz belli düşünceniz belli kolay gelsin

benim dinim bana senin dinin sana demeyi ogrenmedikce daha cooookkk insan ayirirsiniz...

saygı, iyi anlaşmak, bir arada yaşayabilmek, hoşgörü??

Ben olsam gitmem beni problemli gören biriylede olmam normal olanı yapıyorsunuz

Aynı eglence anlayışına sahip degilsen girmemelisin. Sonucta dinlenmeye gidiyorsun sinir olmaya degil.

Yahu bi saldırmayın kıza. Saldıracak bişey yok. Kaliplastirmiyor kadın anlatıyor sadece farklı olduklarinı.
Ben olsam gitmem herkes kafa ve yaşam tarzı aynı olan insanlarla gitsin ki iki tarafta rahat etsin kasılmasın.

Yarısı çıplaksa, yarı çıplak deniliyor. Yarısı çıkarılmış yarım elbiseli kadın mi demeli ne demeli ?
Hemcinsle ne ilgisi var ..
kadınlar hemcinslerimiz olduğu için hemcinsle çok alakası var. öff hala uzatıyorsunuz "yarı çıplak" çok çirkin bir tabir. yarım elbiseli kadın nedir ya ayrıca isteyen istediğini giyer bir öğrenemediniz şunu.

Tatile kafanizin uyustugu, kafa dengi insanlarla gidilir. Ben sigara icen bir arkadasimla bile tatile gitmeyi tercih etmezken konu sahibinin alkol aliyorlar cumlesini yanlis bulmadim.

Imza: Sort giyen, giyim tarzi gayet rahat olan ben...

Eşinizle sizin dünya ve ahiret görüşü uymuyorsa elbette ki rahatsız olursunuz.

Diğer çiftle çıkıp çıkmamanin dışında sorun daha farklı ve büyük aslında...

Ben tatile kendi görüşüme göre bir ortamda ayarlar o şekilde giderim.
Alkollü bir mekanda benim de eşimin de işi yok.
Ama alkol kullanan arkadaşlarımız var. Sadece birbirimizin olduğu ortamda bunlar olmaz, karşılıklı saygı çerçevesinde rahatsız kalacağımız şeyleri yapmayız.

Sizi dar görüşlü yada açık görüslu olmakla yargılamayacagim.

Sadece insan hangi görüşte olursa olsun eşlerin birbiriyle ortak bir düşünce yapısına sahip olmasının gerekliliğini bu konu ile tekrar vurgulamış oluyoruz.

O zaman bütün hepitopuhemcinslerimiz kanatsız melek..
Isteyen istediğini giyer değil ki konu, elbette giyer.
Ben minimi giydiğimde , ustumede mis gibi dekolte yaptığımda benim vücudumun yarısı çıplak oluyor. Bu saygısızca bir cümle diye , aman ha demenin manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…