Kesinlikle gitmezdim zehir olur tatiliniz siz onlara uyanmazsınız onlar sizenişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
Esin seni tanimiyor mu? Yeni mi ogrendi alkollu ortamdan filan rahatsiz olacagini?nişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
Iyi ama iç içe olmak farkli degil mi? Yani kendi basina gitsen kafana gore takilabilirsin, alkollu mekanlardan uzak durabilirsin, daha tenha yerleri tercih edebilirsin denize girerken.. Ama 4lu oldugunda huzursuzluk artacaktir ister istemez, gruptakilerden cok farkli dusunuyorsan..bende böyle düşündüm..
tatilde o dediğiniz giyimi rahatlardan çok olacak alkol alanlardan da..
e tatilede gitmeyin o zaman..
Iyi ama iç içe olmak farkli degil mi? Yani kendi basina gitsen kafana gore takilabilirsin, alkollu mekanlardan uzak durabilirsin, daha tenha yerleri tercih edebilirsin denize girerken.. Ama 4lu oldugunda huzursuzluk artacaktir ister istemez, gruptakilerden cok farkli dusunuyorsan..
Ben giderim .cok abartili insanlar degilse.icince s apitanlardan yarı çıplak dolasmiyorlarsa giderim.nişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
Bence de gitmeyin. Hem kendinize hem de diğer 3 kişiye tatili zehir etmeyin boşuna..nişanlı bir çiftle tatile gider misniz? Ben kapalı muhafazakar bir bayanım , gideceğimiz çift Eşimin arkadaşı ve nişanlısı . eşi olsa hadi neyse ama daha nişanlılar ve kızın giyimi çok rahat. Akşamları alkol alacaklar fln ben o ortamda rahat değilim eşim ise promlemli olduğumu düşünüyor ayak uyduramadığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?