Siz olsanız?

şu erkeklerin de ailesine karşı acizliği ezikliği beni öldürecek....
bir daha çöp vermezdim eşime de gayet net bişekilde büyü artık çocuğunun rızkını düşün derdim.
insan bi tulum nasıl almaz yaa ben arkadaşlarımın bebişlerine her gittiğimde ufacık şeyler alıyorum ve çok severek yapıyorum

Yoo onlarla gelirimiz nerdeyse aynı.Yok uğrasmicam da daha hala hicbisey olmamıs gibi neden eliniz boş geldiniz ifadesiyle yüzümüze bakıyor ona deli oluyorum.

O zaman fazla yumuşak yüzlüsünüz. Bizim ailede en cok kimin parasi varsa onlarin sesi gür cikardi. Coluk cocuk halimle bile farkediyordum.

Evet ben de bi sonraki doğum gününe bişey almadan gidip aval aval suratlarına bakmayı planlıyorum.

Canim sen al guzelce bi kiyafet gotur.utanan o olsun bosver.

Boşverin. İçinizden gelmiyorsa da almayın birşey. Yada çocuk sevinsin günahı yok diyerek çikolata götürün sadece.
Bilemiyorum ayıp etmişler. İnsan komşusu dogum yapsa hediyesini tatlısını alıp gidiyor,haliyle en yakınlarından beklenti içinde oluyor ama belliki düşüncesiz insanlarmış canınızı sıktığınıza değmez.

Herşey karşılıklı değildir ama hep beklenti içinde olup ufak bir jest bile yapmaktan aciz insanlara çöp bile vermem vermiyorum da.

Bebeğinizin annesi babası hayatta şükür ki. Ne mutlu size. Almasınlar çok da takıp bebeğinize harcayacağiniz enerjiyi onlarda tüketmeyin. Kendi imkanlarınızla kendi emeğinizle büyütmenizden kıymetli ne olabilir. Herkes kendi ederini değerini gösterir, kendi sütünün hükmünü yerine getirir. Siz çaba gösterirken onlar kayıtsız kalıyorsa üzülmeyin derim, Allah'a havale edin gitsin. Öyleleri ile kafanızı meşgul etmeye değmez. Eşinizle kader birliğiniz var, onun da üzerine varmayın, eşinizle aranız açilmasın. Neticede onlar da onun ailesi.

Gelin kızımız 2.5 aylık hamile ben ne alacağıma karar verdim annem keza öyle para atmaya başladık kenara...nasıl almaz yaa insan el kızını hadi geçte oğlundan bari utanmaz ben olsam almam bisey sen almış gibi yap türevi baskılara da pabuç bırakmam hatta hah yeri geldi der yapıştırırım lafı

Eşinizi bir şekilde zorlamadan iyilikle ve alt alta işleyerek ikna edin almayın bişey çocuğa alanında görümceyen almayın

Bazısı için oğul kız önemli olmuyor malesef çok üzülüp ağlamıştım bende ama geçti Allaha havale ettim

Yurtdışından bişeyler almıştım.Bi ürünü yanlışlıkla büyük göndermişler o da tesadüf ki tam görümcemin çocuğunun yaşına uygun.Şimdi tutturmuş onu da ona verelim çocuktur diyip duruyo.Ben de ona vereceğime ihtiyacı olan birine veririm dedim.Dediğiniz gibi bu kadar değer vermeyen bi insana bişey yapmak gelmiyo içimden.

Yok artık ya. Tamam hiçbir hediye karşılık beklenmeden alınır ama neticede yeni bir bebek dünyaya geliyo. Ve adettir. Yani durumları yoktur belki şuan ama insan “hediyesini şu zaman alıcaz inşallah” der. Bence ayıp

Aman yok istemem de bi de yüzsüz yüzsüz daha eşimin eline çikolata falan tutuşturması sinirimi bozuyo.Sen naptın ki ne bekliyosun dememek için zor tutuyorum kendimi.

Tutma kendini söyle. O yüzsüzlügü yapip utanmiyorsa, sende lafini söylemekten utanma. "Biz iyi kötü oyuncak aldik x'e de, siz bize geldiginizde elinize ne tutustursak, cocuk anlamaz ki bile hic halasindan hediye almisligi yokki" deyiver.

Hayir yani bisey almiyorsa almasin, ne diye siz bisey alin diye üstüne baski kuruyor? Kesinlikle haklisin. Rest cekip, cizginizi cekmeniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…