- 11 Nisan 2011
- 1.168
- 868
- 123
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Yoo onlarla gelirimiz nerdeyse aynı.Yok uğrasmicam da daha hala hicbisey olmamıs gibi neden eliniz boş geldiniz ifadesiyle yüzümüze bakıyor ona deli oluyorum.
şu erkeklerin de ailesine karşı acizliği ezikliği beni öldürecek....
bir daha çöp vermezdim eşime de gayet net bişekilde büyü artık çocuğunun rızkını düşün derdim.
insan bi tulum nasıl almaz yaa ben arkadaşlarımın bebişlerine her gittiğimde ufacık şeyler alıyorum ve çok severek yapıyorum
Selam kızlar,
İlk önce böyle varoş bi konu açtığım için üzgünüm ama evdeyim bebeğimi büyütüyorum.İnsan sıkılınca saracak bişeyler arıyo sanırım.
Doğum yaptım.5 yıldır evliyim.Eşimin annesine ve kız kardeşine her zaman yılbaşlarında, doğum günlerinde, çocuğunun doğum gününde hediyelerini aldık götürdük.Görümcemin çocuğu olduğunda çok yokluk zamanımızda altınımızı da taktık.Ara ara oyuncaklar vs aldık.Kendilerinin ne bana ne eşime bir çöp almışlıkları bile yoktur.Umrumda da değildi zaten.
Ama ne görümcem ne kv bebeğim olunca ne bi altın taktılar ne bi kıyafet aldılar.Zaten iki kere geldiler onda da bi kere bez almış hakaret eder gibi.On yıldır görmediğim çocukluk arkadaşlarım bile bebeğimi görmeye özenip düşünüp bi kıyafet alıp gelmişler.
Bundan sonra ben de onun çocuğuna tek bi çöp almayı düşünmüyorum.Kendisi sürekli beklenti içinde zaten.Biz bişey almadan gittiğimizde eşimin eline çikolata tutuşturup sen almış gibi yap derler falan öyle bi baskı.Ben eşime bunu söylediğimde “olmaz öyle şey, sonuçta o bi çocuk, onun ne suçu var onu katma bu işlere” dedi.
İyi de benimki de bebek? Siz napardınız?
Canim sen al guzelce bi kiyafet gotur.utanan o olsun bosver.
Utanması varsa tabi
Bebeğinizin annesi babası hayatta şükür ki. Ne mutlu size. Almasınlar çok da takıp bebeğinize harcayacağiniz enerjiyi onlarda tüketmeyin. Kendi imkanlarınızla kendi emeğinizle büyütmenizden kıymetli ne olabilir. Herkes kendi ederini değerini gösterir, kendi sütünün hükmünü yerine getirir. Siz çaba gösterirken onlar kayıtsız kalıyorsa üzülmeyin derim, Allah'a havale edin gitsin. Öyleleri ile kafanızı meşgul etmeye değmez. Eşinizle kader birliğiniz var, onun da üzerine varmayın, eşinizle aranız açilmasın. Neticede onlar da onun ailesi.Selam kızlar,
İlk önce böyle varoş bi konu açtığım için üzgünüm ama evdeyim bebeğimi büyütüyorum.İnsan sıkılınca saracak bişeyler arıyo sanırım.
Doğum yaptım.5 yıldır evliyim.Eşimin annesine ve kız kardeşine her zaman yılbaşlarında, doğum günlerinde, çocuğunun doğum gününde hediyelerini aldık götürdük.Görümcemin çocuğu olduğunda çok yokluk zamanımızda altınımızı da taktık.Ara ara oyuncaklar vs aldık.Kendilerinin ne bana ne eşime bir çöp almışlıkları bile yoktur.Umrumda da değildi zaten.
Ama ne görümcem ne kv bebeğim olunca ne bi altın taktılar ne bi kıyafet aldılar.Zaten iki kere geldiler onda da bi kere bez almış hakaret eder gibi.On yıldır görmediğim çocukluk arkadaşlarım bile bebeğimi görmeye özenip düşünüp bi kıyafet alıp gelmişler.
Bundan sonra ben de onun çocuğuna tek bi çöp almayı düşünmüyorum.Kendisi sürekli beklenti içinde zaten.Biz bişey almadan gittiğimizde eşimin eline çikolata tutuşturup sen almış gibi yap derler falan öyle bi baskı.Ben eşime bunu söylediğimde “olmaz öyle şey, sonuçta o bi çocuk, onun ne suçu var onu katma bu işlere” dedi.
Eşinizi bir şekilde zorlamadan iyilikle ve alt alta işleyerek ikna edin almayın bişey çocuğa alanında görümceyen almayınSelam kızlar,
Bazısı için oğul kız önemli olmuyor malesef çok üzülüp ağlamıştım bende ama geçti Allaha havale ettimGelin kızımız 2.5 aylık hamile ben ne alacağıma karar verdim annem keza öyle para atmaya başladık kenara...nasıl almaz yaa insan el kızını hadi geçte oğlundan bari utanmaz ben olsam almam bisey sen almış gibi yap türevi baskılara da pabuç bırakmam hatta hah yeri geldi der yapıştırırım lafı
Şubatta en yakın arkadaşımın doğumu var şubat 15i beklemez erken gelir diye ocak 15te gittim altınını aldım paramı basıyorum hayır ama bu bi değerdir bebeğin ihtiyacı görülür aileyi az rahatlatır maneviyattir yahu
Aman yok istemem de bi de yüzsüz yüzsüz daha eşimin eline çikolata falan tutuşturması sinirimi bozuyo.Sen naptın ki ne bekliyosun dememek için zor tutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?