Siz olsanız?

Boyleleri karsi tarafi cok afedersiniz sagilacak inek olarak goruyorlar. Ben olsam onlari bir toplum icinde bozardim. Rezil olsunlar. Pis yiyiciler.

Ben öyle şeyleri hiç yapamam utanırım.Zaten çirkef bişey desem üstüme saldırır hemen eminim.

Aynı davranışı eşin onlara yapsın bak halası bak babanesi sizden oyuncak bekliyor falan desin alsınlar onların soyadını taşıyor lafa gelınce torun yeğen delisi gibi dururlar az cimri lik yapmasınlar
Onun çocugun un suçu yok ama seninki de üvey evlat değil yani ağaç kavuğundan çıkmadı kendi canları kanları hep bana hep bana yapmasınlar

O da yapamaz biz biraz pasifiz bu konularda.Zaten lafla yapılan şeyin bi anlamı yok ki mesele bu kadar bencil ve düşüncesiz olmaları yoksa ben çocuğuma zaten her şeyini aldım.

Haklısın..
İnsan bi değer gördüğünü hissetmek ister.

Altın, büyük hediye vs almayı bırakır
Direk çocuklara çalışırdım ben olsam.

Aldığım şeyler direk çocuğa odaklı olurdu.
Eline harçlık falan da vermezdim.

Ne cirkin komsuya oyle gidilmez.s beze mi muhtacsiniz iyi bari yikama bez getirmemis insan bir orgu giysi falan ne bileyim hazir olmadi bir seyler getirir altini maltini gectim ne insanlaf var hayatta adap nedir bilinmez mi pes...

Ne cirkin komsuya oyle gidilmez.s beze mi muhtacsiniz iyi bari yikama bez getirmemis insan bir orgu giysi falan ne bileyim hazir olmadi bir seyler getirir altini maltini gectim ne insanlaf var hayatta adap nedir bilinmez mi pes...
Aynen hakaret eder gibi bez almış ben almayacaktım da eşim ayıp olur diye susturdu zorla

Selam kızlar,

Ben eşime bunu söylediğimde “olmaz öyle şey, sonuçta o bi çocuk, onun ne suçu var onu katma bu işlere” dedi.

İyi de benimki de bebek? Siz napardınız?

Eşin bu konuda çok haklı , onların düşüncesizliği bence herkes kendi ayıbı ile otursun , siz kalitenizden taviz vermeyin. Bir gün utanırlar elbet , tatlı canınızı da hiç sıkmayın evladınızın bir eksiği yok ise onların alacaklarına muhtaç değilseniz... Unutmayın veren el alan elden her zaman üstündür ve Rabbim kat kat verir karşılığını.

Haklısınız teşekkürler

Aynen hakaret eder gibi bez almış ben almayacaktım da eşim ayıp olur diye susturdu zorla
Bez konusu olunca aklıma geldi. Benim bir kuzenim var eşi hamile kaldığında dedi abla bak bebek doğunca hediye olarak bez alır mısın diye :) Oğlum manyak mısın sen dedim Abla sorma ya fiyatlarına baktım bir de çok yapıyormuş bunlar benim maaaşım yetmez dedi. Tamam dedim almasına alayım ama sakın benim ki doğduğunda bez getirmeye kalkma açar size bağlarım o bezleri :) Git yeğenine cicili bicili bir kıyafet al , oyuncak al ama sakın içine edeceği bir şey alma :) Bunu neden anlattığıma gelince belki aklınca iyi bir şey yaptığını sanıyordur insanların düşünce yapıları çok garip olabiliyor.

O öyle düşünmüş olabilir tabi ama bence bez almak bi kıyafet almak için vakit bile harcayacak kadar önem vermemekten başka bişey değil açıkçası.Yani arada sizinki gibi bi samimiyet varsa ve istek üzerine alınmışsa sorun yok tabi.

Çok haklısınız aslında ama herkes ince düşünceli olamıyor. Mesela ben sevdiklerimin doğum günlerine çok özenirim haftalar öncesinden her şeyi planlarım... Yani kuru kuru bir pasta bir hediye alıp iyi ki doğdun demem ama bu benim yapımdan kaynaklı... Ama şu yaşıma kadar kimse benim yaptığım incelikte bir kutlama yapmadı bana :) Çıkmadık candan ümit kesilmez.

Benim kv de böyle davranıyor benim oğluma gelince hep eli boş , diger oğlunun çocuğuna gelince çok bonkör.Hadi kendi ne yaparsa yapsin da bize de o torununa bişeyler yapmamiz konusinda baski yapiyor.Mesela tatile gideceksek o torununu da gotürmemizi istiyor yada bir kiyafet alsam ogluma ona neden almadigimı şaşkinlikla karşıliyor vs.Benim çocugum 9 yasında yıllardir degismedi kadın.Ben esinin yaklasımina katilmiyorum çünkü bu çocuklar bir taraftan büyüyorlar ve ozenilen çocuk gelip senin cocuguna aynı zihniyetle yaklasabiliyor.O benim babaannem gibi veya bir plan yaparsa kendini oncelikli görmek gibi.Isteyerek yapmiyor çocuk ama genede benim cocugumda genis aile ile ilgili hoş olmayan fotograf kareleri birakıliyor.olerde ben çocugumun o ortamda bulunmak istemeyecegini düşünüyorum ki cocugumda haklı yani.Bence tavrinizi evlanidiniz icin koyun muhakkak.

Bana kalsa hiç görüşmem evime de sokmam ama eşimin hatrına ayda bir suratlarını görüyorum mecbur

sen haklısın bu konuda. ama yapacak bişey yok. eşin de farkındadır ama o da bişey yapamıyodur ailesi sonuçta zor durum. bebeğin için öncelikle hayırlı olsun :) ya sorum olacak. öncesinde bebek için kür ya da aşılama yaptırdın mı. bende pko başlangıcı, 2.5 cm kist ve yumurta tembelliği var. bebekli üyelere soruyorum. etraftaki arkadaşlarla konuşulmuyo malum

Siz kendi tarafinizdan bakinca haklisiniz esinizde kendi tarafindan hakli birakin ne aliyorsa alsin belki bi sure sonra farkina varir

Canım teşekkürler.Ben de pko hastasıydım aynen yumurta tembelliğim de vardı ve bunu defalarca buraya yazdım.Benim sürekli kistlerim vardı kaç kez kist aldırdım.Çocuk düşünmüyorduk ama ben artık bu zamanında regl olamamaktan bıktığım için kistlerden kurtulmak amacıyla arayışa girdim.Doktor bize çocuk düşünüyosanız gelin aşılama yapıcaz demişti.Ben tamamen hobi olarak evde fitnessa başladım.Haftada 2-3 gün spor yapıyodum 15-20 dakka.Ve o ara da haftada bir aslan pençesi çayı içtim.İlk ay tam zamanında adet oldum ikinci ay da bi bakmışım ki hamileyim.Spor pko için bi mucize ve olmazsa olmaz.Aslan pençesi çayından da fayda gören çok insan var.Ben böyle şeylere inanmazdım hiç denememiştim de ama pko tedavisi olan bi hastalık değil bu yüzden alternatif tıbba yönelmekten bi zarar gelmez.Soğan kürü,civan perçemi,aslan pençesi vs arayıp sende fayda edeni bulman gerek.Ama bunların biri işe yaramazsa hemen vazgeçme diğerini dene.Herkeste her ilaç bile aynı etkiyi göstermez unutma.Dilerim kısa zamanda sağlıklı bi bebisin olur.

çok teşekkür ederim inşallah olur benim de :) benim doktor da diğer ay çocuk için başka yöntemlere başlayacak. daha ne olduğuna karar vermedi. rahim filmi cekildim bu ay bekle dedi. spor yapmayınca kilo alıyorum. bu durum çok fena kilo aldırıyor. ama düzene koymalıyım sporu iyice demek ki. aslan pençesi çayı hiç duymamıştım alayım bende. çayı sadece adet zamanı bi hafta mı içtin adetten sonra mı bi hafta içtin hatırlıyor musun. denemekten zarar çıkmaz. çünkü dediğin gibi bu durumun ilacı yok

Adet bitiminden itibaren haftada bir içiyodum.Kilo fazlan varsa spor yapman şart ama yoksa da pkolu biri için spor hamileliğe giden en önemli yol.İnşallah fayda eder.Civan perçemini de öneriyolar da ben aldım onu içemedim.Zehir gibi bi tadı var ya da ben fazla kaynattım.Kaç senedir deniyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…