siz olsanız

Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı canım?
Bana göre mezuniyet önemsiz kendiminkine bile gitmedim bir arkadaşım mezuniyetine çağırsa gider miyim? gitmem. Gitmediğim içinde kimse bana tavır gösteremez arkadaşının da böyle düşünüyor olması olası.

+ Olarak sen peşinden koştuğunu söylüyorsun demek ki arkadaşın mesafeli bir arkadaşlığı tercih ediyor, sen de sık sık aramak yerine arada bir ara ikinizin önemsediği şeyleri yapın, dostluğunuz baki kalsın.

Biz özel günleri (güya) ikimiz de önemsiyorduk. Yani ben geleceğini umuyordum, kendisi de geleceğim dedi zaten. Sonradan oturmaya gitme işi çıktı. En azından ertesi gün gönlümü alabilirdi diye düşünüyorum. Farkında çünkü

O zaman son kısmı tekrarlıyorum, bazı insanlarımız böyle.. Yapacak bir şey yok

Bana değer vermeyene verilecek fazladan bir gram değerim olmaz.
Gelmemiş, önemsememiş, bariz ortada. İşine gelince yazıp arayan tiplerden belliki
Böyle durumlarda mesafe candır.

Bana değer vermeyene verilecek fazladan bir gram değerim olmaz.
Gelmemiş, önemsememiş, bariz ortada. İşine gelince yazıp arayan tiplerden belliki
Böyle durumlarda mesafe candır.
Bence de gelmedi ve önemsemedi. Cidden insanın ağrına gidiyor

Şimdi arkadaşınızın kişiliğini bilemiyorum ama bu size değer vermediğini göstermez. Belki tarzı budur.
Beni de en yakın arkadaşlarımdan biri mezuniyetine çağırdı, gitmedim, kırılmadı. Kırıldıysa da belli etmedi. Ben kendi mezuniyetime de gitmeyince kırıldıysa bile kırgınlığı geçmiştir zaten :)
Demem o ki normal zamanlarda iyiyseniz, bir sorununuzda sizi yüz üstü bırakan biri değilse, sıkıntılarınızda destek oluyorsa, başka önemli ve mutlu anlarınızda yanınızdaysa, mezuniyetinize gelmemesi size değer vermediğini göstermez. Ona normal gelmiş olabilir.

Kimi insan ince fikirlidir, kimi insan dümdüz. Sen üzülmüşsün ama belki o üzecek bir şey yaptığının farkında bile değildir. Açıkça rahatsız olduklarını dile getirirsen arkadaşlığınızın geleceği hakkında fikir sahibi olabilirsin.

Ben bu konularda netim. Asla görüşmem. Arkadaşımı düğünüme çağırdığımda yol parası çok tutacak demişti. Çok değer verdiğim ve Emek verdiğim biriydi. Kafamdan kaynar sular aktı. Bir daha görüşmedim. Hala mesaj atar cevap yazmam.

Ben genel olarak arkadaşlık kavramına çok fazla anlam yüklemiyorum açıkçası. Belki gerçekten değer vereceğim samimi bi dostum olmadığından bu böyle ama yine de bir arkadaşın aileden bir bireyin yerini tutabileceğini düşünmüyorum. Hal böyle olunca arkadaşlarımın yaptıklarına da takılmıyorum. Herkes verdiği değeri görüyo. Ama mezuniyete geleceğini söyleyip o gün başka bi arkadaşıyla plan yapması da ayıp olmuş. Yeterince koymuşsunuz tavrınızı daha fazla uzatmaya gerek yok bence bundan sonra gördüğünüz değeri verirsiniz.

Kendisi daha önce gelmek istediğini ve mutlu olduğunu söyledi. Mezuniyete 1 gün kala bana bu bahaneyle geldi. Sizin gibi bu tarz şeyleri sevmeyen biri değil az çok tanıyorum

Aynısını dedi biliyor musunuz bu kadar olur
Önceden oraya gelmek için yol parası lazım benim param yok dedi ben de tamam dedim. Öğrenci sonuçta bence bu geçerli bahaneydi.
Her neyse buraya geldi bu sefer mezuniyetime gelmedi ev oturması çıktı

En son yazdığına cevap vereyim bari. Haklısınız hiç kimse ailenin yerini tutmaz

Ben sizin mezuniyetinize gelmek zorunda olduğunu düşünmüyorum. Belki hiç istemedi katılmak, bir bahane ileri sürdü olabilir. Diğer zamanlarda size karşı nasıl ona bakın bence. Benim de en yakın arkadaşım başka bir şehirde yaşıyor, her gün telefonla konuşuyoruz. O beni 10 kere ararsa ben 1 kere arıyorum, bu onu sevmediğimden düşünmediğimden değil, o zaten arıyor, benim aramama fırsat kalmıyor o kadar, ama siz aramıyor, açmıyor, hiç dönmüyor demişsiniz. Ama daha sonra, iletişim kurmaya çalışmış çok sanki, resim atmış sürekli , beni ara fln demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…