siz olsanız

çok haklısınız bundan sonra verdigi deger kadar deger verin yani
sizi çağırırsa onemli bir davete, sizde gitmeyin
mesafeyi koyun artık cokta birşey beklemeyin
onun arkadaslıgı ıkı kahve ıcıp havadan sudan konusmalık bır arkadaslık demekki
en önemli gününüzde basucunuzda olmasi gerekirdi

mezuniyet bana göre arkadaşınız gelebileceği gelmeyeceği vs. abartılacak gibi birşey değil bence
bana göre mezuniyette aile önemli gerisi teferruat
bence abartmayın
bağları koparmayın ama mesafeli olun

Merhaba,
Herkesin arkadaşlığa yüklediği anlam farklıdır, benim de 10-15 yıllık arkadaşlarım var hatta biriyle kedi köpek gibi didişir aylarca konuşmaz sonra kaldığımız yerden devam ederiz. Önemli olan kırgınlığınızın sizi ne kadar etkilediği aslında, insan hiç beklemediği kişilerden beklemediği şeyler görünce yıkılıyor. Yine de böyle böyle görüyor, anlıyoruz kimin ne olduğunu. Sıkmayın o tatlı canınızı, elbette kimse istemez böyle şeyler yaşamayı ama oluyor işte önüne geçemiyorsunuz. Sadece daha dikkatli olun bundan sonra, daha iyi ölçün, tartın hayatınıza alacağınız arkadaşlarınızı. Az olsun, öz olsun, canınız ciğeriniz olsun yeter. Sadece iyi gün dostu olacak kişileri lütfen hayatınızda tutmayın, bu arkadaş olabilir, akraba olabilir, çalışma arkadaşı olabilir. Yanınızda sizi gerçekten tanıyan ve iki eli kanda olsa bile koşup gelebilecek kişiler olsun. Hayatınızda kalmasını isterseniz bırakın kalsın, çıksın isterseniz kırmadan, güzel bir dille mesafenizi koyun araya.

Ayrıca mezuniyetinizi tebrik ederim:)

Gezmelerde olduğuna göre, size de zaman ayırabilirdi. Hani hasta olur, çok önemli bir işi olur, gelemez, insanlık hali denir de... Şu yaptığından çıkan anlam, arkadaşlığınıza sizin düşündüğünüz kadar değer vermiyor. Bence siz de üstüne düşmeyin, ondan bir beklentiniz olmasın, kendi hayatınıza bakın. Hak edene hak ettiği kadar ilgi göstermek lazım.

Kimine göre önemsiz gelebilir ama mezuniyetin benim için önemli olduğunu biliyordu. Yaptığım hazırlıkları vs hep biliyordu. Beni ararmısın yazmış kontorum olmadığını onu arayamacağımı söyledim

Çok teşekkür ederim:)) Gelmeyen yine bazı kişiler oldu ama onlara bu kadar takılmadım mesela. Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim

Benimki çalışıyordu bide. O yüzden en güzeli böyle insanları hayatımızdan çıkarmak. Belki yalnız kalkacağız sonunda ama kafamız daha rahat olur en azından. İnsanları dert etmek çok yoruyor

Çok teşekkür ederim:)) Gelmeyen yine bazı kişiler oldu ama onlara bu kadar takılmadım mesela. Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim

Ne demek, başarılar dilerim :)

İnsan en çok sevdiğine, değer verdiğine kırılır bu hayatta. Geçecek merak etmeyin, dönüp güzel hatırladığınız bir hayatınız olsun, bunun için uğraşın yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…