- 28 Mart 2018
- 79
- 96
- 88
- 36
- Konu Sahibi Bellalabella
-
Aynen, annem kırılmasın diye ses tonuma bile dikkat ediyorum konuşurken, kardeşimse ağzına geleni sayıyor. Ben anneme kıyamıyorum, annem de kardeşime kıyamıyor. Çok kızıyorum çokYine kardeşinize söyleyin. Bu baskıya devam edersen annem hasta olacak, olursa senden bilirim deyin. Ay illete bak yaa. Annem üzülmesin diye her konuda kırk takla atarım, bu zihniyete acayip şaşırıyorum
Kaç yaşındaAynen, annem kırılmasın diye ses tonuma bile dikkat ediyorum konuşurken, kardeşimse ağzına geleni sayıyor. Ben anneme kıyamıyorum, annem de kardeşime kıyamıyor. Çok kızıyorum çok
Kardeş olmasından da geçtim artık ama anneme kıyamıyorum. Evladı ne de olsa. Benim de evlatlarım var. Kendimi onun yerine koyuyorum, dayanılır gibi değil...Nasıl alıştırırsan öyle gider aslında iyilik etmiyorsun ama kardeş işte. Aklına başına alır inşallah.
25 yaşındaKaç yaşında
Konuşun çocuk, ev masrafı, zorlandığınızı anlatın. E yarın düğünü falan nasıl olacak. Heeşeyden bahsedin. Söyleyin çalışsın para biriktirsin. Vermeyeceğinizi net ifade edin. Yoksa ömür boyu ödersiniz.25 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?