- 28 Mart 2018
- 79
- 96
- 88
- 36
- Konu Sahibi Bellalabella
-
Evet okul için orada ama doğru düzgün gitmiyor bile okula, uzatıyor. Yine de eğitimini tamamlasın diye çabalıyoruz.Okul için. Mi o baska şehirde ?yok degilse annenizin yanina gelip kalsın isede girsin
Eşim kesinlikle çok anlayışlı birisi, kendi annesi gibi düşünür annemi. Ama kardeşimin niyetinin farkında o da. Fazla bir şey söylemese de, durumdan rahatsız. Ben de onun iyi niyetini kullanmak istemiyorum.Yardimi kesin. Net. Annenizle acik ve net konuşun bu durumu. Kirmamak adina, altdan alarak aslinda kardeşinize kötülük yapıyorsunuz. Ben eşinizin yerinde olsam, anneye yapilan yardim haric, baya cingar cikartirdim
Eşim kesinlikle çok anlayışlı birisi, kendi annesi gibi düşünür annemi. Ama kardeşimin niyetinin farkında o da. Fazla bir şey söylemese de, durumdan rahatsız. Ben de onun iyi niyetini kullanmak istemiyorum.
Kesinlikle hakkı, zaten annemin kirasını ev masraflarını ben karşılıyorum. Bir mesleği ya da geliri yok. Özel ihtiyaçları için de para veriyorum ve vereceğim. Bu konularda hiç sıkıntı yok. Kaldı ki çocuklarım olmadan önce de, geçimini ben sağlıyordum.Eee anneniz çocuklarınıza bakıyormus demek ki birden fazla çocuğunuz var. Bakıcı paraları da malum. Keşke anneniz kendine istese zaten hakkı ondan sonra o parayı ne yaptığı da kendini ilgilendirir.
Aylık 500 tl gönderiyordum ama yetmedi, hep fazlasını istiyordu. Göndermeyince resmen cezalandırıyor annemi telefonunu açmayarak, söylenip trip yaparak. Sürekli bilmediğimiz borçlar çıkıyor ve okuluna özellikle gitmiyor uzatıyor. Bu nedenle artık hiç para gönderesim yokOkulunu bıraktı mı yoksa devam ediyor mu? Bir yılı kalmışsa mesela annenizle ve kardeşinizle konuşup bu bir yıl için aylık şu kadar yardım edebilirim sonrasında kendi ayakların üzerinde durmak için iş bulmalısın diyebilirsiniz. Kendini hazırlaması için bir süre vermiş olursunuz hem de anneniz üzülmemiş olur.
Teklif ettik ama istemedi, orada özgür, yalnız kalıyor, bozmak istemiyor.Madem ki işi gücü yok, dönsün o zaman annenizle yaşasın.
Teklif ettik ama istemedi, orada özgür, yalnız kalıyor, bozmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?